Félig nyitott házasság (beszélgetés)
lehet, hogy en jarok mas bolygon, de hol van az egy pasi vagy no homlokara irva, hogy milyen az agyban? attol, mert latsz egy vonzo egyedet, miert akarnal rogton agyba menni vele, foleg ha van parod, akivel jo a szex?
az mas dolog, ha olyannal vagy egyutt regota, akivel szar a szex es nem kivanod, akkor persze hogy raindulsz nemhogy egy vonzo emberre, de akar egy rusnyara is, ha lehetoseget latsz szexekre. de az meg a kettotok sara, ha ennyire szar a szex es nem tudtatok egy elfogadhato nivora vinni
Ebben mit nem hiszel, vagy mit nem értesz? Kérdezz, megpróbálom elmagyarázni.
Nekem a megalázás nem vonzó, semmi szexis nincs benne. Ilyen egyszerű.
"sose jutott eszembe, hogy milyen izgató lenne egy pasit megalázni"
Ezt te írtad.
Nekem az az alapvető problémám hogy még mindig nem vagy őszinte.
Rólad szól az egész. Rólad. Te akartad. Te erőszakoltad ki.
Nem az asszony boldoggá tételéről szól. Hanem rólad. Neked hiányzott valami. Te találtad ki. Te mondogattad míg bele nem ment.
Nem vagy a szerelme, nem vagy a társa.
Már nem te irányítasz. Csak sodródsz...
Semmi sem szavatolja hogy hálából veled marad.
Hol írtam én ilyet?
Olyannal vitatkozol, ami a fejedben létezik.
Egyébként miért hihetetlenebb a hűség mint a te perverzitásod?
Azt gondolsz amit akarsz.
Akár hiszed, akár nem, sose jutott eszembe, hogy milyen izgató lenne egy pasit megalázni.Megverni már többször volt kedvem, de abban meg szexuális izgalom nem volt.
Nekem nem az jön le a soraidból, hogy felhőtlenül élvezed ezt a 3-as felállást és az alázgatásokat.
Ha valóban boldogan lubickolnál ebben a helyzetben, akkor esküszöm soha hozzá se szóltam volna a fórumaidhoz.
Szerintem amelyik kapcsolatba 3. fél kell, hogy ne legyen unalmas, az szar.
Az pedig, aki a megalázást élvezi, számomra nem minősül férfinak, vagy nőnek, maximum a személyi száma alapján.
Ráadásul nem is beszéljük ki a neten. Á, menthetetlenek vagyunk.
Mindjárt jön az, hogy nem értjük.
Azt nem fogja fel, hogy értjük, csak nem értünk egyet.
Neki jó, neked jó, akkor minek rágod még itt a témát?
Azt értsd meg, az emberek nagy részét ez vagy nem érdekli, vagy visszatetszést kelt bennük.
Ha ez a célod, akkor meg ne picsogj, ha itt is megaláznak, mert undorítónak tartanak.
Egyébként sose értettem, miért jó az valakinek ha kibeszéli a szexuális életét?