Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Félek a szüléstől!! fórum

Félek a szüléstől!! (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
15. tfazek
2011. nov. 15. 20:46
Hát mit mondjak én is féltem, totál megértelek. Magasztos dolog ez, életet adni meg minden, de azért még k..ra fáj na. Azért másodjára is bevállaltam, szóval túl lehet élni. Hidd el annyi dolgod lesz, hogy nem lesz időd félni ezt tuti. Amikor elkezd fájni akkor izgi lesz, mert irány a kórház cuccolni meg minden, akkor még egyáltalán nem volt nekem elviselhetetlen és izgultam mintha valami buliba mennék. Mire nagyon fájt már belejöttem. Szóval úgyis megy minden a maga útján, és aki segít majd, az tudja mi a dolga neked csak "fájni" kell. Hidd el minden rendben lesz, és pikk pakk túl leszel rajta és utána nagyon büszke leszel magadra és a babádra, és persze a párod is, remélhetőleg. Sok sikert!
14. hnora (válaszként erre: 12. - A360345bdd)
2011. nov. 15. 20:41
De ki az a barom, aki dohányzik terhesen???
13. hnora (válaszként erre: 10. - Erika84)
2011. nov. 15. 20:40
Jó kis buli volt, mi? :) Én egyvalamit fogadtam meg: legközelebb akármi is lesz, minél többet fogok ALUDNI a szülés közeledtével, a fájásokról úgyse lehet lemaradni :)))) (túlhordásom volt, és a 41. héten befektettek kórházba, első éjjel csak 3 órát tudtam aludni, a másodikon is, akkor kezdődtek a fájások, és innentől számítva 23 óra múlva jött Janka...)
12. a360345bdd (válaszként erre: 4. - Ad338a2ba0)
2011. nov. 15. 20:39

És a dohányzó anya nem csak a szülés során fog kínlódni, mert nem képes akkora levegőt venni, amekkorát kellene...

Hanem amikor a babád cirógatása helyett kisurransz bagózni és elkap a doki vagy egy nővér. Na akkor állj meg a lábadon és ne süllyedj el szégyenedben! Az keményebb lesz mint egy faros szülés fájdalomcsillapító nélkül!

2011. nov. 15. 20:36
Miután hazajöttünk a kórházból 3 hétig csak sírni tudtam ha ránéztem, a leírhatatlan boldogságtól. Nagyon mély érzelmek vannak ilyenkor. Biztosan én is fogok félni a 2. gyermekem születésénél(remélem lesz majd jövőre tervezzük) is, de bármikor végigcsinálnám.
10. erika84 (válaszként erre: 7. - Hnora)
2011. nov. 15. 20:33
Nekem is hosszú szülésem volt 22,5 óra.
2011. nov. 15. 20:33

Teljesen normális, amit érzel, hiszen ismeretlen dolog, és ki szereti a fájdalmakat. Az új élet világra jötte azonban katartikus, csodálatos esemény. Mindenért kárpótol.

Én szülés után vagy két napig elég nyomott voltam, biztos hormonálisan is, meg nehéz is volt a vajúdás. Utána a negatív dolgok elhomályosodtak, nagyon hamar.

Sok sikert Neked, Nektek!

8. erika84 (válaszként erre: 1. - Trixxxi0918)
2011. nov. 15. 20:30
Szia! Szerintem ezzel mindenki így van. Így voltam vele én is, a nagy fájások közepette sem tudtam elképzelni, hogy kibújik belőlem a kislányom, azt hittem örökké tart, de mindent megért. Aztán másnap azt mondtam, hogy bármikor akár holnap is végig csinálnám azért a boldogságért. Császárra készültem és az utolsó pillanatban befordult. Nem voltam lelkileg felkészülve, hogy rendesen fogok szülni, de így volt a legjobb. Majd pár hónap múlva (vagy napok múlva nem tudom mikor szülsz ...) Te is azt fogod tudni mondani életed legcsodálatosabb élménye.
7. hnora (válaszként erre: 1. - Trixxxi0918)
2011. nov. 15. 20:29

Ne félj, nem lesz semmi baj :) Mitől félsz, a fájdalomtól, vagy hogy valami baj lesz? Én egész életemben rettegtem az orvosi beavatkozásoktól, a fogorvosnál elájultam sokáig, egy injekcióval ki lehetett kergetni a világból (de az ájulásba biztosan). A szüléstől valahogy mégsem féltem, nem is volt semmi baj, és szép emlékként gondolok rá, pedig 23 óráig tartott :)

[link]

Ajánlom ezt a cikket, én sok erőt merítettem belőle a szülés előtt:)

2011. nov. 15. 20:29

Én az elsőnél nem féltem, a másodiknál kicsit, a harmadiknál már jobban, a negyediknél már paráztam!!! (Mind természetes úton született)

Gondolj arra, hogy ha rossz is és fáj is, egyszer vége lesz!!!

5. manó2000 (válaszként erre: 1. - Trixxxi0918)
2011. nov. 15. 20:28

Szia!

Én rettegtem! Nem vicc!

Már kettőt szültem, most jön a harmadik. Sokkal rosszabbra számítottam. Nekem elhiheted!

2011. nov. 15. 20:27
Aki cigizik van is mitől!!!!
2011. nov. 15. 20:26
Nem biztos, hogy legszebb élmény lesz, de maradandó, az biztos. Sokan túlélték előtted is, Te is túl fogod. Nem annyira szörnyű. Ne hagyd magad elrémíszteni!
2. nila (válaszként erre: 1. - Trixxxi0918)
2011. nov. 15. 20:25

Ne félj tőle életed legszebb élménye lesz !!!!!

Hidd el !!

2 családos anya vagyok ,mind kettőt természetes úton szültem .

(bocsi )

2011. nov. 15. 20:21

Sziasztok!

Olyan hozzászólókat várok akik hasonló cipőben járnak...nem félek, szinte rettegek a szüléstől.

Első babánkat várjuk..

Köszönöm előre is!

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook