Fejtsük meg egy érdekes álmodat (beszélgetés)
A konyha talán megoldatlan problémák színhelye...(pl. érzelmi disszharmónia, veszekedés...)
Érzelmeinket gondolatainkkal tudjuk uralni, ezért nem árt erre fektetni a hangsúlyt.
Kifakadás helyett nyugodtan megbeszélni, tisztázni, felülvizsgálni, majd megoldani a dolgokat.
(A tévedés jogát fenntartom...) :)
Sziasztok!
Bokáig állt a víz a konyhámban. Ennyi az álom. Mit jelenthet?
Alapvetően szerencsés vagyok az álmokat illetően, nem azért, mert jókat álmodom, hanem azért, mert akkor ébredek fel amikor én akarok, talán túl éber vagyok az álom közben is... De szerintem ez jó dolog, mert ha már nagyon rosszra fordul az álom akkor csak kinyitom a szemem és tudom, hogy vége :)
Amúgy rendszeresen üldöznek, vagy kutyák támadnak meg (imádom a kutyákat).
De a legbizarrabb eddig az volt, hogy sötétben egy temetőben sétáltam, majd egy sírkövön álltam és az elkezdett felemelkedni, és azzal repültem a sírok között, mígnem egyszer (már nagyon fel volt gyorsulva) hirtelen megállt, én pedig zuhantam, csak zuhantam egy nagyon mély sírgödörbe, majd hatalmas nagy pukkanással földet értem és meghaltam. Összerezzenve riadtam fel. Nagyon rossz érzés volt.
Köszi Zolcsika84!Nagyon igaz,de valóban nincs mit tenni, egyes problémák valóban megoldhatatlanok..pláne így 60 felé!
B.U.É.K!!!
Valószínüleg a családban, egyénenként megoldatlan problémák vannak a lélekben. A változásra való képtelenség az, mely sakkban tartja a lelket.
Az ember nem akar tudomást venni a lelkében zajló mocsokról mert a tudatosulás olykor fájdalmas. Inkább eldagonyázgat, jól érzi magát a sárban.
Ismét szűk ruhában voltam,ami sehogy nem állt rajtam!ismét valami rendetlen temetőben iparkodtam a szemetet összeszedni,hogy nézzen már ki valahogy a hozzátartozóm sírja,aztán jött egy idegen nő,..kiderült nem is a mi sírunkat tettem rendbe.Ezenkívűl még valami hegyoldalon kellett felkapaszkodnom,ami csúszós volt és saras,persze ezt a kegyetlen utat is a kellemetlen szűk ruhában.
(Úgy gondolom az életben semmi nem nyomja a lelkem!)
Szia Hiyono.
Ez igencsak komoly álomnak tűnik.
Itt az ideje hogy véget vess a szenvedéseidnek, nem de??
De nem azzal hogy a saját halálodat választod...remélem érted...
A problémák jönnek, a problémák mennek...
DE TE VAGY AZ, AKI MEGHATÁROZZA HOGY MIT ÉS MENNYIT ENGED BE AZ ÉLETÉBE.
Legyen szó akár örömről, akár fájdalomról.
Felesleges leragadni a melodrámákban.
Szabadnak születtél és az a feladatod hogy megtaláld önmagad és kiterjeszd a világba.
Tanuld meg hogy ne az életed uraljon téged, hanem te urald az életedet.
Ehhez azonban önvizsgálatot kell tartanod.
"Ki vagyok? Mi a nevem? Hogy nézek ki? Hol lakom? Mi a foglalkozásom? Mi az aminek örülök? Mi az ami bánt? Mi az amit el akarok érni?....stb..."
Állj a sarkadra és válaszd az életet!!!
Törődj többet magaddal!! Nem adhatod fel.
Vagy azt akarod?....
Gondold végig...
Szia.
sziasztok!:) tudnátok nekem segíteni?:)
minden álmomban alagútban rohanok, az álom többi részétől függetlenül, ez mindíg benne van. ennek van jelentősége szerintetek?
bár ma az álom többi része se volt kellemes, a barátaim veszélyben voltak, nem hittek nekem, és aki veszélyeztette őket megölt engem. hiába haldokoltam akkor se hittek nekem. a gyilkosság lépcsőkön "játszódott, kívülről láttam hogy meghalok és leestem. a barátaim sikoltottak és felébredtem.
egy kicsit rossz, mert csak ilyen nyomasztó álmaim vannak újabban.
Nos, akkor a való életre kellene koncentrálni. Az apád haldoklik, és van két szép, kedves, intelligens gyereked. Próbálj mindegyikre odafigyelni, szeretettel közeledni felé. Az életedben jelenlevőket önmagukért kell megbecsülni. Kerülni kell az ítélkezést és az összehasonlítgatást. Így a maga teljességében zajlódhatnak le a kapcsolatok az életedben.
A menzeszedre pedig annyit hogy tiszteld a benned lévő nőt, anyát, feleséget.
Békélj meg a nőiségeddel. Sokkal jobb lesz a közérzeted.
Az első álomban ,igen szerettem volna szülni ikreket.A teljes szülést megálmodtam.CSak lányokat vártam és fiúk lettek.HAza is hoztam őket és a most haldokló apám kezében voltak.
Aztán a következő álomban az első baba megszületett,de a másodikkal várni kellett,járkálnom mert nem akart még megszületni,itt fölébredtem....
Köszönöm Zolcsika84!
azon vagyok,hogy megvalósítsam!
Temetőben sétálsz, ott lévő asszonyokkal találkozol: Beleragadtál a gyászba, a szomorúságba, a kietlenségbe, a múlt emlékei fogva tartanak és eltakarják előled a jelent.
Figyelmeztetnek a kis útra: Az emberek többsége a szomorúság és elégedetlenség útján halad, te viszont válaszd a kis utat amin kevesen járnak de boldog, elégedett út.
Indulsz a zene irányában: remény, a változás lehetősége
Zene: olyan pozitív érzelmeket gerjeszt ami által átalakíthatod a fájdalmas múltadat örömmé. Az igazi örömnek nincs külső oka, az belülről jön, önmagáért létezik. Egyszerűen csak van. Ezt kell megtalálni.
Virág: Az elégedettség, a belső harmónia szimbóluma. Minden virág egyedi. Te is egyedi vagy, így hát fedezd fel saját szépségedet és szeresd magad. Feltételek nélkül.
További ajánlott fórumok:
- Kérdezz valamit érdekeset és válaszolj az előzőre!
- Szólánc érdekesebben
- Arab világ, és más érdekességek...
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Természettudományi érdekességek, felfedezések
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)