Fejtsük meg egy érdekes álmodat (beszélgetés)
Azért szerintem csak óvatosan! :o))))
Én pont máshogy értelmezném .... :o))))
Kívánok Neked, sok hulló hajszálat:O))
De mit jelenthet, hogy szépen be voltak kötögetve????
Rendezettséget?
:)
Na akkor ma rákoncentrálok, hogy ezt álmodjam minden nap :O)))))
Had hullljon a férgese :O)))
Közben rákerestem a neten, mert eddig nem is foglalkoztatott, amíg ezt a fórumot ki nem írta a fórumindító :)
Hajhullás: Anyagi helyzetünk javulásával számolhatunk.
Szerintem a babonákat el kéne ettől választani ..... én ezért nem szeretem az álmoskönyveket ..... gyakorlatilag mind a babonákról szól.
:o))
Omladozó fal - bizonytalanság, félelem ....
az autó Te vagy önmagad .... a sár arra utal, hogy nem érzed jól magad abban, ami körülvesz .....
a víz az érzelmeket jelenti ..... fontos, hogy milyen víz ..... sáros, tiszta, álló víz vagy folyóvíz ....stb.
Sziasztok!
Nekem csomókban hullott ki a hajam, mindkét oldalról a fülem mellett! Ami az érdekes volt benne, hogy nem szó szerint csomókban, hanem tincsekben, amik egy csomóban voltak összekötve....
Olyan mint a tincsenkénti póthaj..., és a vége ahol össze volt csomózva, vagy valami ilyesmi, piros, zöld szalag volt, és ez fogta össze!
De klassz!:O))
Sziasztok!Jövök én is!!!:O)))
Sziasztok
Én is így tudom!!Egyébként valami olyasmit is olvastam,ha a kezünket elveszítjük álmunkban akkor az az egyik szülő halálát jelenti...de szerintem ez csak babona....illetve a víz,fog az halált jelent!!
A kígyó meg rossz embert,aki ártani akar nekünk!!Na hirtelen ennyi jutott eszembe!O)
Én nem értek hozzá, de ha elmeséled, biztos lesz, aki fogja tudni a megfejtést :O))))
Ha szívesen elmeséled, hát hajrá :O))
További ajánlott fórumok:
- Kérdezz valamit érdekeset és válaszolj az előzőre!
- Szólánc érdekesebben
- Arab világ, és más érdekességek...
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Természettudományi érdekességek, felfedezések
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)