Fejtsük meg egy érdekes álmodat (beszélgetés)
Nincs,rettenetesen jó kamaszkorom volt!:))
Utána viszont voltak bajok,de akkor már nem voltam kamasz,szóval nem egészen értem,miért visszatérő álmom,a szoba,miért nem merek bemenni?Miért csak félig van nyitva,és miért csak egy asztalt látok?
akkor jó :))
talán az asztalt kéne megfejteni,meg a szobát,meg a félig nyitott ajtót!Innen már összerakom,mert én is konyítok hozzá valamit! :)
Mond azt, hogy ezt mutatja az álom is :O))))
(csak viccelek) :O)))
Sajnálom. :o(
Az, hogy az autót nem Te vezetted, arra utal, hogy abban a helyzetben nem Te irányítasz, nem vagy a magad ura ...... a látszólag tiszta, ragyogó víz a felszín ..... látszólag minden rendben - esetleg a kívülállóknak - de amúgy a mélyben van egy csomó zavaros, negatív érzelem .... a pocsolya a megrekedést szimbolizálja ...... a tó a tudatalattit .....
A fog az agresszió - támadás/védekezés - a hatalom, a problémamegoldás, vitalitás, magabiztosság szimbóluma ..... ezen a téren lehetnek gondjaid ..... ha Te vetted ki a fogad, akkor "önként lemondtál a harcról" .....
Várjá kopizom, hátha lesz rá ötlet:
"Régi házunkban, a régi kisszobám, amibe nem merek beköltözni, és csak egy asztalt látok a sarokban!Ajtó félig van csak nyitva, annyira, hogy a sarkot látom!Visszatérő álom!Ha valaki tudja, írjon!köszi :)"
Szerintem: 26. hsz.
:o))
Köszi..ez telitalálat!
a víz amin keresztűl kellet menni autóval,felül ragyogott,álló víz volt,aztán ahogy az autó belement sárrá,pocsolyává változott.A sofőr nem én voltam.Egy héttel ezelőtti álmomra is határozottan emlékszem.A szemfogam kivettem a helyéről.Barna volt a gyökér,és lyuk maradt a helyén.(Én most nagyon rossz lelkiállapotban vagyok)
Zizi...ezt fejtsd meg nekem...vagy valami ötlet...???
Féltem,de nem tudom pontosan mitől, pontosan csak a félelem érzetére emlékszem,de valami iránt volt, nem valaki.Illetve valami misztikus izé,szellem ilyesmi,vagy valami rém,de konkrétan nem is tudom szavakba önteni hogy mi volt az,de egy ajtó mögött volt benn az ágyban...én meg ki akartam menni a fürdő szobába...konkrétan csak magára ez erős félelem érzetére emlékszem,és hogy egy másik sötét szobában rettegtem,és nem mertem felkelni mert féltem...De mégis felkeltem,és erőt vettem magamon,hogy a félelmet legyőzzem,és odamentem az ajtóhoz és láttam azt a valamit...bár közben is féltem,de nem hagytam,a szerencsére bíztam...hogy mi lesz.
Utána már csak arra emlékszem,hogy hajat szárítok....a fürdőben...
Sosem álmodok krokodillal, egyik éjjel mégis egy szobába voltam zárva egy csomóval. Nem volt szép álom, az ébredés annál inkább. Azóta se szívesen várom az álmot:)
A jósló álmokról annyit, megálmodtam, hogy kisfiam fog születni, mikor még tervben sem volt, a leg életszerűbb álmom volt.
További ajánlott fórumok:
- Kérdezz valamit érdekeset és válaszolj az előzőre!
- Szólánc érdekesebben
- Arab világ, és más érdekességek...
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Természettudományi érdekességek, felfedezések
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)