Farmerama játék (beszélgetés)
na jó reggelt aki lemaradt volna tegnap ezt kérdeztem a supportol:
Azt szeretném kérdezni, h miért csökkentek negyedére a TP-k?
Ill. tudom, h már nem látszik mikor kapom a barkácscuccot de ez is kb. a negyedére csökkent igy uncsi lesz ha 1 héten 1x sem lép szintet az ember vagy több hetet vár egy ólra kalapácsot így is ritkán kaptam de amióta volt ez a nagy karbantartás még 1 db-ot sem.
előre is köszi a választ:-) Anett
és ezt válaszolta:
Kedves Játékos,
Egyenlőre nem tudni miért csökkent, de én arra voksolok hogy a több szomszéd miatt.
ha tudunk valamit, közzétesszük.
Üdvözlettel
Aleeyra
még a barkácscuccot ujra +kérdezem:-)
mondtam én tegnap, hogy a bari nem nagy szám, de hát a készlet része :D én még nekifutok a trutyivulkánnak, meg a trutyitónak, csak meglesz már 3-án éjfélig...
egyébként én is mindig itt ragadok, fel se kelnék a székből reggelig, csak muszály...
nah mentem jó éjt!
Neked is jóéjt!
Szia! :) olcsó húsnak híg a leve, a többi sem volt sokkal több és azok arik :DDD
Szia!
Óccsó volt!!!:DDD
Én is megyek aludni.
Reggel learatom a sírköveket.Lehet meg is lesz a denevérfa.
Jó éjszakát.
Ezt én minden este megfogadom.:DDD
Aztán mindig a gép előtt ragadok.:DDDDDDDDDDD
Szasztok, én is vagyok még, nemtom mennyi időm van, de majd csak úgy 3/4-ed fele kapcsolom ki...
paraszt...
a legkönyebb a denevérfa, meg a kis trutyitó, aztán utána jön a varázslómalac, meg a múmiamedve, utána a szörnyek fája, aztán a trutyivulkán meg a nagy trutyitó kb 1 szinten vannak, a trutyiágyút meg a képkeretet nem számítottam bele, mert az nemérdekel, gőzöm sincs, hogy azoknak mennyi kell, az tuti, hogy a denevérbarlang és az aminek nem tudom a nevét a legnehezebb, szerintem annak kell 2 nap. Többiek szerint?
Ki.:DDDD
Már alig látok az álmosságtól...de azért kitartok.
Addig vagyok én is.:DDD
Beérik addigra a sírkő.
Valaki segítsen!
Szerintetek meiket csináljam meg először?
Mert nem tudom!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?