Farmerama játék (beszélgetés)
építhetsz belőle tojástojo,angorasimogato, kecsketejüzem meg ilyeneket ahhoz kellenek
ha rákattintasz bal oldalt a tehénre és ott a legalso tehénre ott pedig a végén a műhely ikonra látod mit építhetsz és miből mennyi kell még hozzá:-)
11 szinten vagyok szeretnék még szomszédot
köszi előre is
Sziasztok!
Kérhetnék koponyaköcsög, és vigyorgó tök ajándékokat?
Köszi
aha értem köszi!
Bár sztem úgy csinálom, hogy nem sok mindennel kereskedek hanem 3-4 dologgal de abból meg sokat termelni :) mármint nem mindenből termelni keveset hanem pár dologból de abból sokat és azt eladni..!
mindennel amid csak van
én kb 80-100at hagyok mindenből h tudjak vetni ha kell
mindent megvesznek amit kiraksz ha olcsóbban adod
ha nem megy el kitörlöd és olcsóbban beírod:-)
o.k.:-)
figyelj én 47-es vok és 152,000 csp-m van és mind a piacon szereztem azt ajánlom mindent vigyél ki a piacra mert később egy ól már annyiba kerül mint amennyi pénzed most van igazibol én két viztartályt vettem de nem oszt nem szoroz csak h legyen meg sok fát vegyél azok is adnak tapasztalatot és még víz se kell nekik nekem kb 65 van
én vettem h megéri-e?
hát nem drága és örökké adja a vizet ha van léd miért ne:-)
nyugiiiii:-)
ne törődj vele:-))))))))))))
Bocs, ha valakit félrevezettem.
Ígérem, többet nem jövök, nincs szükségem az olyan stílusú kioktatásra, amit kaptam fentebb.
Azért ha valamit nem tudsz, vagy nem vettél észre, ne írd azt, hogy a hivatalos fórumon nem jelentették be a ajándékkódot.
Tessék:
"Üdv Gazdák,
Ahogy ígértük, a halloween event kód alább találjátok.
halloweenharvester
Ez a kód egyszer felhasználható, használata után 8 órányi aratógépet/állatgondozó/vetőgép-et ad és november 15.-ig használható fel.
Ezen kívül meghosszabbítjuk a halloween eventet 2 nappal. Mindezzel elnézésünket szeretnénk kifejezni az elmúlt napok problémái miatt és további boldog gazdálkodást kívánunk!
A Farmerama csapata"
"A kód:
sorryfordowntime
Ha ezt a kódot beírjátok, 4 órán keresztül aktív lesz az aratógép, vetőgép és állatgondozó.
Figyelem: a kódbeírás után azonnal aktiválódnak a munkások.
A kódot várhatóan szerdáig lehet aktiválni, minden felhasználó egyszer használhatja."
Igen!
sorryfordowntime és a másij kód halloweenharvester ez a 2 kód van most.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?