Farmerama játék (beszélgetés)
Én tudok, nekem engedi küldeni!
Víztartályt érdemes venni? 7. szintnél ? vagyis mindjárt 8.! Jelenleg növények eladásával keresek pént ahhoz meg kell víz hogy gyorsabban készen legyenek de megéri megvenni több víztartályt vagy inkább megvegyem a vizet?
A tp-t nem fogják visszaállítani!
Ezt már hivatalosan írják.
Pedig az elején azt mondták, hogy ez hiba, és ha minden igaz javítva lesz.
Basszus ez van.
Szóval ezek után tényleg nagyon nehéz lesz szintet lépni.
Marad volna minden a régiben, erre meg szopatják a népet ezzel.
Sziasztok!
Szomszédokat szeretnék :) Ha valaki jelentkezne, nagyon örülnék:)
-Csicsy- 20. szint
nekem is frissítenem kellett addig nem engedte az ajándék küldést.
Most használom a 8 órás aratógépet,ültetem a búzát répát salátát.
Kedves Játékos,
Végezd el az alábbi beállításokat:
Szerszámaid gyarapodását a pajtában vagy a városban a műhelyben figyelemmel kísérheted, még ha esetleg nem látnád is felszállni őket aratáskor.
A Farmerama játék a legjobban a Firefox böngésző alatt működik, ezt a saját illetve a játékosok visszajelzése alapján tudom állítani. Javaslom tehát, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
Ha ezt letöltötted és telepítetted a számítógépedre, kérlek végezd el a következőket:
Távolítsd el a számítógépedről a FlashPlayert a gyártó (Adobe) külön erre kifejlesztett programjával, melyet itt tölthetsz le:
Ezután telepítsd újra, ezt ismételd meg akár többször is.
A legújabb FlashPlayert innent töltheted le: [link]
Ha a fent leírtakat elvégezted, akkor létrehoztad a játék számára optimális környezetet. Azonban számos olyan dolog van, ami lassíthatja a játékot, vagy nem engedi hogy gyorsan betöltsön a kliens:
- Internet hozzáférésed sebessége
- Milyen más programok futnak a háttérben (lehetőleg ne fusson semmilyen más program a háttérben, mint pl.: P2P programok, chat és messengerprogramok, stb....)
- Fut -e bármilyen letöltés a háttérben (lehetőleg ne fusson)
- A számítógéped általános hardware és software konfigurációja, stb...
Ez minden számítógépnél egyedi, ezek optimalizálásában nem tudunk segíteni.
Reméljük, tudtunk segíteni a problémáddal vagy a kérdéseddel kapcsolatban. Továbbra is jó szórakozást kívánunk a játékhoz!
Üdvözlettel
Bigpoint support csapata
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?