Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Normál tenyésztés esetén, a következő jön.
Babyboom idején, a következő, és egy meglepetés.
Ami lehet ugyan olyan, lehet alap állat, vagy ugorhat, nem is csak egy szintet.
Van hogy engem is kihajigál. Biztos most programozzák be az eventtet.
Nincs még semmi biztos infóm, mikor, mit
A lótenyésztésnél nem mindig a következő állat jön ki a 4 állatkából?
4 lóból nem a következő lett ami a "szinten" lenne hanem ami utána van.
Hogy is van ez?
Októberben a Farmerama gazdák ismét egy csodálatos országba látogathatnak: ezúttal Spanyolország lesz a házigazdánk. Október 15-tól 23-ig a farmotok vendége lesz a híres Don Quijote, aki egy kétrészes feladatsorban szeretne megküzdeni a szélmalmokkal – és harca során természetesen a gazdák segítségére szorul.
Mivel egy ilyen harc elég sok kék-zöld folttal járhat a hősünk számára, ültessetek minél több Nőszirmot! Ebből a gyógynövényből minden legalább a 2. szinten levő gazda kap az event kezdetén 10 vetőmagot, ahogy már megszokhattátok. Az esemény második részében aztán már jeges borogatásokat is gyűjthettek a városban, amelyekkel a szegény pórul járt bajnokot ápolhatjátok. A megszerezhető jutalmak többek között lesznek új felhősorok az égig érő paszulyon, spanyol malom és egy óriási paella serpenyő is!"
Jó neked.
Kukkoltam volna, de nincs fotó. :(((
Ezt szeretem benned. Szerények a kívánságaid, és nagyon is mértéktartó.
Kérhettél volna még 20%-os sárkányt is, mert az jól mutat.
Főfarmra, 100% pajtát, 200% TP-t.
(meg örökélet+1 nap, ingyen sör;)
Ez igen. Én is vágytam rá 1 évig. És nemrégiben 3 farmomon sikerült.
Amit Nagyon szeretnék. Event kezdéskor dupla termést pörgetni.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?