Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok, jó reggelt!
Pedig lesz (van) aki megteszi. Ha valaki veszi a fáradtságot és csere előtt leinformál valakit ill. pm-ben egyeztet a konkrét cseréről, nem vállal kockázatot. A levelezés alapján tudják a modik "visszacsinálni" a dolgokat. Nekem tavaly volt ilyen esetem és visszakaptam a dolgokat. 3 r. ól volt a cserealap, a cserepartner megállapodás szerint előre elküldte az első kettőt, majd én a macikat, stb. a 3. nem érkezett meg, így írtam a supportra és visszatettek mindent a menübe. Nem bizalmatlannak, hanem figyelmesnek és elővigyázatosnak kell lenni.
Remélem, tudtam segíteni és kételyeket elolszlatni a jövőbeni cseréteket illetően, bárkivel is cseréljetek. :)
A lényeg, hogy sem mail, msn, fórum .... nem jó egyeztetési színhely, csakis a belső levelezés a farmon. Ne töröljétek ki a megállapodásotokat!
Nekem működik és nyugodtan alszom. :)
Szép napot kívánok!
Sziasztok!
feheribizli szomszédokat keres.
Szia. Szerintem egy rózsaszín ólat senki nem küldene előre. Én biztos nem. Semmiért.
Jó reggelt . :)
Na ugy nez ki , csak akarttam irni.A janos biztos adando ha kel vallakinek.A tobbi valoszinu csere nap uttan.Ha vallaki keri meg lehet nezni. Azt kerem olyan kerje, akit jol ismerek, akiben fel sem merulhet a gyanum , hogy megprobal a nagy farmomra jutni rajtta keresztul.
Sajna az van , hogy nagyon megvaltozot ugy nez ki az eletem. Olyan dollgok kerultek rendszeresen a napomba ami eddig csak elvetve volt. Arrol mar nem is beszelve, hogy enm tudom medig kel rendszeresen latogatnom a korhazat.
"Eddig sem küldtem előre cserealapot és ezután sem fogok. Megértéseteket köszönöm. "
nem várhatod el senkitől, hogy előre küldjön.....
Sziasztok,
Keresek:
- rózsaszín fejlesztéseket (főleg terményt adót, de ól is érdekel)
- xxl fákat juhar, mandula, olaj, datolya (bahama is: licsi xxl, kamkvat xxl, mangó xxl ..)
- bahama fákat (brazil dió, gránátalma, csillaggyümölcs ...)
- cukorfa, sófa
- xxl barack
- jávorszarvas tanoda
- 4 állatos full májusfa
- répaíjász
- ügyes pólópakolók
- koccintsunk
- bozontos biogyapotláda
- vb léggömb/léghajó
- Diadalív
- Eiffel-torony
- arany gazdoszkár - másik kergés tárgyra cserélem vagy bodza, bükk egyikére.
- kapura rúgás - másik kergés tárgyra cserélem vagy bodza, bükk egyikére.
Adok:
- sasfészek
- pocok
- maci
- borz
- bagoly
- jávor
- kenguru
- mormota
- mókus
- pillangó
*** sárga, narancs, piros, rózsaszín ólak ***
- kergés tárgyak (rogyásig ... van amit keresel)
- barkácsolt/xl/xxl/+/++ ólak (rén++, jávor++, ... mindenből van)
- fák: gesztenye, citrom, ginkó, barack, magnólia, tojás, tej, bájital, aranylevelű ....
- japán akác (csak rózsaszín fejlesztésért v. tanoda)
- szambabari (csak rózsaszín fejlesztésért v. tanoda)
- napóra (csak rózsaszín fejlesztésért)
- téli teleszkóp (csak rózsaszín fejlesztésért)
- titokzatos csemeték: sárgabarack, bükk, bodza, berkenye, karácsonyfa2011 ....
A fenti felsorolás nem teljes, ezért ha más is érdekel, kérlek keress konkrét ajánlattal!
Eddig sem küldtem előre cserealapot és ezután sem fogok. Megértéseteket köszönöm.
Szép estét kívánok!
tiszta szívás hogy a felröppenőkre kell várni :(
az ötödiket szerintem kihagyom mert oda már szerszámot is kérnek 30 ezer értekben állítólag én meg szegény vagyok :)
Sziasztok!!!
Most értem el a 17-es szintet és szomszédokat keresek
nevem: vanilli-lilli
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?