Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is provokáló pockot kaptam. A kérdésem, hogy hová kell kitenni? A bagoly, varjúfám a kergén van.
Jó reggelt.
tuti hogY ma sokan kapnak idegrohamot a nem cserélhetők miatt. :(
Sziasztok! Szép estét nektek!
Látom holnap indul a cserenap, de sok mindent nem lehet majd cserélni, sajnos ez mindig így van hogy az új dolgokat nem engedik.
Most irány az ágy, jók legyetem! :)
kókusz :)))
én is épp egy 4. 34es indításán agyalok.. :D
egyszerüen kevés akármit csinálok
Sziasztok.
34es piacú farmot keresek. Aki átadná, az írjon nekem . Köszi.
Helló!
Szükségem lenne pár szomszédra a szédült szántón. 17-es szinten vagyok. Nagaharu a játékosnevem. Kérem aki tud, az segítsen.
Üdv Nagaharu
sziasztok! cserenapra szeretnék kérni:
slágeres rénszarvast
napórát
piros és rózsaszín olakat!
xxl-es fákat
adok kirakosokat,sast, pockot, medvét meg még nagyon sok sok állatot!!!
provokáló pocok :o
"Sziasztok!
Akiknek van valamilyen tp-bónuszt adó állatkája (bagoly, varjú, sárkány), azok kapnak egy új tárgyat, ami majd a tanyaházi megrendelésekre ad valamilyen bónuszt. (Talán az a gólya lesz az.)
Elvileg csak azok kapnak, akiknek már van valamelyik állata a felsorolt 3-ból, akik újat vesznek, azoknak nem jár.
Lehet, hogy félreértettem, mert csak gyorsan átfutottam a hírt, ugyanis sietek. Ha tévedtem, javítsatok.
Hoztak egy képet is:
"
húú nézzetek a menütökbe!!!
vmi házat kaptunk, amin gólya ül. 1000tp-t ad!!!
Sziasztok!
Tanodát, aranymosót, sasfészket, pocoklakot és brazil dió fát keresek. Ha valaki cserélne írjon privátba hogy mit kérne értük, rengeteg értékes ólam és tárgyaim vannak. köszönöm.
További szép napot !
csak kérdés hogy küldhetőek e az új cuccok ...
amúgy tanodát és mosót keresek, de a mosó tuti nem küldhető :D:D
szal akinek van fölös tanodája, mit kérne érte?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?