Farmerama játék (beszélgetés)
Adjisten, Gazdák!
Németországról biztosan sok minden eszetekbe jut, sör, sült kolbász, Fekete-erdő, híres autómárkák, Berlin… de mostantól kezdve még egy dolog eszetekbe juthat:
a Farmerama!
A kedvenc játékotokat is bizony egy német cég készíti, ezért itt az ideje a következő ország-eventnek: ezúttal Németországba látogatunk.
2012. november 29-től december 5-ig lesz Németország a magyar gazdák vendéglátója.
Először is a német konyha igazi kulináris élvezeteivel „kápráztatnak el” bennünket, a földeken dúsan terem majd a savanyú káposzta, hozzá természetesen az elengedhetetlen sós főtt krumpli.
Azért szerencsére nyalánkság is akad: betakarításkor csokiszószt gyűjthetünk össze, valamint eredeti matrózsapkákat is, egyenesen az északi kikötővárosokból.
A németeket megszégyenítő szorgalommal dolgozó gazdák pedig igazán értékes és mókás, tipikus német ajándékokkal lesznek gazdagabbak az event végére.
Jó szórakozást kívánunk a német héthez!
A Farmerama csapata Hamburgból
pörög a csere topic és alig van 4 perc hátra.
jó sokáig tartott a cuccnak is átérnie, annyira leterhelték az utolsó percekre :o
cicamica miért nem cserélhető? az is nyeremény, nem ingyen van..?:(
bár a szelid sast se fogom fel miért nem engedik cserélni..
gratula:)
én onnan a pannikat szedem. rengeteg pannit be lehet ott horgászni:) tanodám is onnan lett..
köszönöm:)
akad egy maci ;o)
jó kérdés. annyi vackot feltettem, hogy nem tudom.. :D
csereablakból van.
Grat hozzá :)
Mibe került? :)
azért azt elárulom, hogy igen cinkes ez a szarvas dolog.. érdeklődök fórumon,hogy hogy is lehet nekem ilyenem... ,mert nincs sehol a csere ablakban...
közli a modi, hogy titokólból illetve valahol vmikor az volt a nyeremény.. és hogy a havas képet keressem a léghajón.. ja, de nincs?!?!
utána kiderült az első cserénél.. aminél lehidaltam.. menübe kukk, van egy réni ól, de nem havas?! áá.. kiteszem megnézem milyen is.. ott meg tiszta hó...
tehát, nature rénszarvas ól a havas, menüben simának néz ki, ha kiteszed behavasodik.. :D
Lett eiffel-tornyom :)
Ez a mostani cserenap kimondottan tetszett :)
Köszönjük.
UI.
Rudi, még jó erőben van. :)))
Sziasztok.
Bahamás pisztáciámat bahamás másik titokra cserélném.
Xl-es szivarfa fejlesztésem is van egy darab
Munkások féláron
Az akció kezdete: 2012.11.28. (szerda), várhatóan 10:00
Az akció vége: 2012.11.30. (péntek), várhatóan 11:00
Akkor sikerrel járt a próbálkozásod.
Gratulálok:-)
húúú már rámszakadt a szarvas mennyország :D
bagloym másodszor halt le és nem tok írni senkinek, cseréim félbeszakadtak.. ááá
Figyel, nekem van 2 darabom.
Neked volna a havas helyett az a mezei síma rénszarvasod??? Akkor símán cserélünk, de a darabom megmarad, és segíteni is tudtam:-)
havas rénszarvas ólat keresek! Csak havasat, linkje
adok sót, cukrot vagy pannit érte...
igeeen, új örületem:))
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?