Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ez a Deichmann milyen ócska cipőket árul. Vagyis hogy a... fórum

Ez a Deichmann milyen ócska cipőket árul. Vagyis hogy a... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
10. LBO (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 22. 18:15

Nem sok Deichmanos cipőm van, de azok bírják. Én inkább a CCC-t nem szeretem. Nagyon szar minőségű cipőik vannak.

Bezzeg az "ezeöccá" forintos kínai nyári lóti-futi cipőm elnyűhetetlen. 🤣

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - LBO)
2022. szept. 22. 18:08
Nálam kb ugyanazt jelenti a kettő. Az olcsót nem írom, mert az nem igaz. Baromi magas árképzéssel dolgoznak. A múltkor rendeltem 2 papucsot, tiszta műanyag mindakettő. Nem vittem vissza, mert lusta voltam, használjuk, de sokaig biztos nem kell.
8. LBO (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 22. 18:02
Most akkor ócska vagy ronda? 🤔
7. ,zumba (válaszként erre: 6. - Globus)
2022. szept. 22. 18:00
Igen, emlékszem a kapcára. S valóban, hideg a gumicsizma. Szemezek viszont egy jó kis gesztenye színű bokacsizmával az oldalukon.
6. globus (válaszként erre: 2. - ,zumba)
2022. szept. 22. 17:55

Olyan szűk a nyakánál, akinek hosszabb lábfeje van, nem tud belelépni. Csak úgy tudom elképzelni, ha zuhogó esőben mennem kellene valahová, bár ha hideg van, megfagy benne a lábam.

Régen kapcát húztak 🙂

5. globus (válaszként erre: 4. - 55Judit)
2022. szept. 22. 17:49

A Medicus nagyon kényelmes. Bárcsak ilyen lenne mind. Sajnos nem túl tartós, mondjuk naponta használom. Hát bumm, ha tönkremegy,veszek másikat.

Vízálló a gumicsizma, annak meg más baja szokott lenni, kitörik.

2022. szept. 22. 17:45
Én a Deichmannban 3 éve vettem Medicus kényelmi cipőt. Ez már a második. Az elsőt 6 éve vettem, most az a kerti játcós cipőm. Ezen a 3 évesen még meg se látszik a használat, és nagyon szeretem. A fiatalos divatcipőik nem tetszenek. Nem is tudom elképzelni hogy kényelmesek és lehet bennük rendesen járni.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 22. 16:58

A ronda ,illetve hogy ócska ,nem mindegy.

Vettem ott csizmát ami évekig szolgált,,de cipőt is ami egy fos volt,,mondjuk tudtam hogy ennyi pénzért nem napi használatra van cipő.

Mwr nen veszek ott.

2022. szept. 22. 16:54
Én a gumicsizmákat nem venném fel. Valamikor egészségtelennek tartották,(gombásodás) most meg divat.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook