Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Na lányok:D
Elkezdtem a diétát, tegnap be is vásároltunk a párommal:D
Tej helyett kókusz tejport édesítő helyett nyírfacukor(Nagyon édes!!!) teszek a kávémba, de azt kell, hogy mondjam egyáltalán nem hiányzik a tej!!!
Tegnap este Laphacho teát ittam és úgy keltem fel mint 7 évvel ezelőtt, NEM VOLTAM FÁRADT:D
Juhi:D Most csökkentem a kávé adagomat a napi 5 helyett 1 re aztán elhagyom jövőhéten Kedd körül.
Csináltam hüvely kúpot házilag is, kakaóvaj fehéragyag 6 csepp teafa olajból, és láss csodát nincs petefészek szúrás:D
Elég jól viselem szinte semmi gondot nem jelent a diéta. Csak azt nem tudom mit egyek reggelire ma:DLOL Ti mit ettetek reggelire kezdőként. Nem volt időm össze állítani sajna.
Nekem a betadine-kúp nagyon nem jött be, 2nél többet nem tudtam használni belőle, nagyon durva... Lehet attól olyan olcsó...
A La pachot ittam, csak ugye így, hogy az emebr diétázik, eszi a fokhagyma tabit, grape-et, ezüst kolloidot, fűzfakéreg teát váltogatva,nehéz megmondani, hogy melyiktől mekkora javulás van, de mikor ittam, javultam, az tuti. :)
ooo, a betadin kup kiirt mindent? és azota voltak panaszaid? mit használtál utána?
aug. 1.jén tervezek nöihez menni, és addig probálok minél tönn infot összegyujteni ezen a téren
a teára nem tudok mit írni, nem ismerem, de mintha már valaki írta volna
Én betadinos hüvelykúpot és kenőcsöt használtam/ok. Nemrég találtam rá. A kúp nagyon durva, az tényleg kiírt MINDENT, sajnos a jó bacikat is, így hüvelyflóra helyreállítás kell utána, de am. sztem jó. A krém is, csak megvan az a tipikus betadin színe (kijön a ruhából).
Még két kérdés ha nem bánjátok... vagy két hete mikor rengeteget néztem utána a candidának, rá leltem egy teára... nagyon sok mindenre jó, köztük persze a candidára(!!!)... immunerősítő ami megint jó a candida miatt, meg még nagyon sok mindenre!!! A neve Lapacho tea. Belsőleg és ülőfürdő használatára is ajánlják... nem is túl drága nem is túl olcsó...csak kíváncsi vagyok, hogy hallottatok-e róla, és ha igen, akkor jó-e vagy sem??:)
A másik kérdés, amit anyukám ajánlott, betadinos folyadékkel való irrigálás szerintetek jó-e?
Kíváncsian várom a véleményeket:)))
Már hétfőn elkezdtem. Beszereztem már a tk. lisztet, vettem zöldségeket... Minden nap megtervezem előre, hogy mit eszek a következő napokban, így van időm beszerzem ami még hiányzik. Csak a gond az egészben, hogy minden olyan drága. Igaz először olyan sok, mire mindent beszerzek.
Igen, megtaláltam a kenyér receptet. Azt sütöttem meg tegnap. Ez már jó!
Igaz a tojást nem kellett volna használnom a panírhoz, de mostmár ezt is tudom, így hanyagolom.
elvek miatt nem csírázom :S + azért betett ez a hasmenés pánik is :D
ezt találtam hozzá:
A medveszőlő enyhe vizelethajtó és jó fertőtlenítő szer. Hólyag és vesegyulladás esetén alkalmazzák. Ajánlott még epekőbántalmak esetén, valamint baktériumok okozta enyhe húgyúti fertőzés kezelésére a kiegészítő terápia részekéntA medveszőlő teáját egy hétnél tovább ne fogyasszuk! Évente legfeljebb 5 kúra ajánlott!
A növény magas cserzőanyag-tartalma az arra érzékenyeknél émelygést, hányást okozhat. Túladagolás és hosszan tartó alkalmazás során májbántalmak fordulhatnak elő.
és koszi a segítségeeeet :D nagyon ingerlékeny vagyok a gomba miatt ezért írtam ki azt,h senki nem válaszol, szoval ne vedd magadra :D
nem ismerem a medveszőlő teát, de tudomásom szerint gyógyteák fogyaszthatók. Bár minden gyógyteára igaz, hogy kb 2 hétig kúraszerűen szabad csak inni.
Miért nem eszel nyers csirát? Biztosan jó a por is egyébként, csak tudod mindent az eredeti formájában ajánlunk inkább.
Itt jó helyen vagy, mindenben segítünk. Szerezz be mindent a diétához. Nem lehet csak úgy belecsapni, hiszen a diéta úgy ér valamit, ha a gombaölést a béltisztítást és a szigorított diétát egyszerre kezded. Ha beszereztél minden hozzávalót ami így az első két hétben kellhet (itt a tk lisztre meg ilyenekre gondolok) akkor vágj bele a diétába, addig van időd recepteket gyűjteni, tervezz meg előre legalább 2-3 napot, mit fogsz csinálni, nasinak vegyél magvakat, kölesgolyót, puffasztott rizset. Nem vészes ez az egész, csak nem szabad pánikba esni. Megtaláltad a kenyér receptet az oldalamon?
Amíg a diétára nem készültél fel rendesen, addig is hagyd el a cukrot, a finom lisztet a tartósítószeres cucokat, utána könnyebb lesz a szigorított diéta.
Köszönöm!
Nagyon jól esik, hogy így foglalkoztok velem/velünk.
ttimeaa-nek
Azt javaslom, hogy szerezz be minden hozzávalót a diétához, addig pedig jó amit most csinálsz. Ha nincs orvosod aki felírja neked a gombaölőszert, akkor mi az Ökonet termékek közül szoktunk ajánlani. Béltisztítónak a bwl-t, gombaölőnek a Candcell-det illetve a graepfuitcseppet (leírtam az előbbi hozzászólásomnál, hogyan kell szedni), második időszaktól probiotikumot, vitaminokat és ásványi anyagokat.
Mi volt a kérdés? Én most próbálok 3-4 oldalt végig olvasni, és úgy tűnt Babócával kiveséztétek a témát, ha tudok segítek.
A búzacsira nagyon jó, nem tudom helyettesíti e a béltisztítót, de mindenkinek javaslom a nyers csirák fogyasztását.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok