Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Hát én nem hallgatnék egyik témában sem a nőgyógyászodra. A tampon nem egészséges, hiszen felszívja a "folyadékot" ami ott pang benne a cseréig. A baktériumok stb számára lehetőséget biztosítva a szaporodáshoz.
A fogamzásgátlóval meg eteted a gombákat, és igenis a candida túlszaporodás kiváltója, mint ahogy az te is tudod.
A prolaboros vizsgálat tulajdonképpen egy vérvétel, ahol a vérben a candida gomba ellen termelt ellenanyagszintet mutatják ki most (IgM) és három hónappal korábban (IgG), szerintem a legmegbízhatóbb müdszer.
Jól sejted, általában akinek nőgyógyászati panasza van, azoknál a túlszaporodás máshol is fennáll, ezért van az, hogy a tünetek csak ideig óráig szüntethetőek meg a kúpokkal krémekkel. Ebben az esetben valószínű a párod is candidás legalább is a lenti területen, így a terápiát együtt célszerű végig csinálni. Amíg panaszok vannak lent, addig nem javasolt a sexuális élet, ha nincs panasz, akkor feltétlen óvszer használatával. Javasolt mindkét félnek az együttlét előtt és után graepfuit mag cseppel lent bekenni. Csak hagyományos pamut fehérnemű használata javasolt, mert a tanga egyenesen hidat képez a hüvely és a végbél között a gombák számára. A műszálas alsó meg nem szívja fel a nedvességet (izzadságot) annyira és ez kedvez a gombák szaporodásának. Tampont tilos használni, lehet kapni anonimos betétet (DM). Tampont csak a kezelés céljából lehet használni a korábban leírtak alapján.
A candcellt szoktuk ajánlani és a bwl-t béltisztítónak. Graepfuitmag cseppet a diéta 5-dik napjától egy hét alatt 3X15 cseppre emelve (először 3X5, majd 3X10 csepp). Vitaminokat a második időszaktól célszerű szedni, érdemes az olajfa kapszulát, B vitaminokat, coral calciumot, C vitamint.
Olvasd el kérlek a 16242-es és a 16240-es hozzászólást ebben le van írva a diéta menete és mit ehetsz a különböző időszakokban.
Van egy kajás fórumunk is. Mit főztél ma? Receptek candidásoknak. Itt találsz recepteket. A kérésem, hogy ha valamilyen receptet fel akarsz rakni, küld el előbb privibe én átnézem, ha kell módosítom és utána felteheted.
A hajhullásra javaslom az Ökonet samponát, ezenkívül a fejbőröd bekenheted vagy a samponodba tehetsz graepfuit cseppet. (citrus félékre allergiások nem használhatják).
Nekem a fiamnak korpás volt a haja és helyreállt a diéta után. Ezek a tünetek beleférnek a candida túlszaporodás okozta panaszokba sajni, de jól tetted, hogy megnézeted, mert bármi más is okozhatja.
n nem tudom, képtelen lennék rá... egyszerűen annyira kényelmetlen nélküle :S v max veszem azt at ellen tampont, v nem tudom...
a tabit nem hagyom abba, nagyon erős görcseim lennének nélküle.
komoylan, v a pontozás nemet jelent?:D
mert én is most szedem és nem szeretném abbahagyni.
van latex mentes óvszer, ami eddig bevált, csak drágább, mint a más fajta óvszerek... de ha nagyon ezen múlik hogy a hüvelyi panaszaim megszűnjenek akkor akkor leteszem a gyógyszert...bár a nőgyógyász azt mondta a viszketés nem függ össze a fogigátlóval...-.- nem a fenéket nem...utána olvastam ezer helyen és mindenhol azt írják, hogy összefügg...:(
csak a más panaszaimat kell már megszüntetni, ami a gyógyszer elhagyása után sem fognak megszűnni, csak ha diétázom...:(
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok