Esett már vki teherbe menses alatt? (beszélgetés)
Kevesebb az esélye a teherbeesésnek, de olyan nincs, hogy nem lehet ezeken a napokon..
A nőgyógyász már azt látná, hogy megnagyobbodott a méhed, és egy vizelet teszttel kiderülne..
a menszid hanyadik napján szeretkeztetek?
tudom, hogy utolsó, de hanyadik?
mit mutatott?
igazából a beágyazódás tól számítva 3 nappal kimutatja
a másodiknál kb az első perctől a 4. hónapig, az elsőnél csak egy 1 hetet (a 2.hónapban) de akkor felkelni se tudtam...az egyik fiú lett a másik lány :)
egészséges lett a babája?
Nem jött meg neki a következő menzesze.
Szerintem ne csináld még meg. Legkorábban az együttlét után 14nappal van pozitív eredmény.
Ilyen korán éreztél a múltkori terhességednél is jeleket?
van itthon, meg is csinálhatom... de mutat az vmit ilyen korán? (1,5 hete volt)
amúgy holnap megyek ultrahangra (a spirál miatt)... de ilyen korán azon se látszana... azt hiszem.. nem?
barátnőddel hogy volt? hogy derült ki?
szia...
miért nem csinálsz tesztet,de egyébként ez elég furin hangzik...menses alatt teherbe esni..
Hát, állítólag minimális esély van rá. Egy barátnőm a menzesze utolsó napján esett teherbe.
De csinálj tesztet, az nem hazudik. Feleslegesen ne idegeskedj, lehet, h nincs is baba a dologban.
sziasztok!
pár napja elég rosszul vagyok, pont mint az első terhességemnél... párom aggódik is nagyon.
most szültem 2éven belül 2 babát, igazából most szünetet tartunk(babázásban)jövő ősszel készülnék vissza dolgozni, ill. spirált készülök felrakatni. Most óvszert használunk. A múltkor, amikor megjött, az utolsó nap együtt voltunk ó.sz. nélkül(azon kívül mindig használtunk). Ennek kb 1,5 hete, és kb 3 napja nagyon rosszul vagyok. Én nem hiszem h ettől, de párom nagyon aggódik, amióta rosszul vagyok úgyhogy bogarat ültetett a fülembe...
Egyébként diétázom, nem veszélyesen, de nyár óta 10 kg-ot fogytam,(így sem vagyok sovány, 25 kg + jött rám a terhességek és szoptatás alatt) illetve két apró gyerek mellett (2éves,10 hónapos) sokszor elfelejtek inni-enni... én inkább erre tippelek, mint a probléma gyökere, de azért szeretnék olyanról hallani (vagy azt hallani h lehetetlen) aki hasonlóan teherbe esett... már csak azért mert párom aggodalma nem az új jövevény, hanem az én irányomban van. A doki az előző babánál azt mondta, h 2 éven belül nem bírnám ki a következőt (nem részletezte, h ez mit takar, de ezt külön párommal is közölte)
További ajánlott fórumok:
- Ki mekkora TSH-val esett teherbe?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Lányok, esett már teherbe valaki így?
- Ki mennyi idő alatt esett teherbe?
- Teherbe lehet-e esni menses előtt 1 héttel?
- Mirena spirál használata után, ki mennyi idő alatt esett teherbe?