Érzéseim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Érzéseim
Öl, butít és nyomorba dönt.
Háát..., ilyet még nem hallottam. Azt viszont igen hogy vak. Meg hogy sötét verem.
az meg főleg elengedő....
és nem önző...
A szeretet igen, de a szerelem...
Csak nehogy a beépített szekrény alá guruljon:)) A szeretet türelmes ,megengedő és néha elengedő..)
A beépített szekrény alatt nézted már? Tán ot van a bogyeszka.
bocsi mindenkitől, ha sértő lett volna
csak egy percre elgurult a gyógyszerem (még most is keresem :-))
a szeretet szerintem nem ez...
egyet értesz ? (szépszemű :-))
Csúnyákat tetszett írogatni,na:)Majd kitörlik.Ezt hívom racskának ......radír.
Egyetértek! Le kell gyűrni az ösztönös rosszindulatot!
Nagyjából én is ezt mondtam.
Van egy sejtésem, melyik hozzászólásra gondolsz :o)
Majd jön a racska ,csak szólok.:)
OK, lehet fájó, de azon pörögni, hogy jaaaaj már ennyi idő múlva összejött mással, olyan tini pichás. Ha vége, hát ennyi. A végleges kimondás után 5 perccel sincs már köze a másiknak ahhoz, hogy kivel jár vagy hentereg a másik.
nem értek egyet.....
ha igazi és nagy szerelem volt, abból SOHA nem lesz barátság.....
vagy legalább is hosszú évek után lehet csak
Egyetértek, legjobb ilyenkor megszakítani mindenféle kapcsolatot. Legalábbis ideiglenesen. Úgy a leggyorsabb a dolog lefutása. Aztán később már talán barátok is lehettek.
idióta vagy!
ha szakítottatok, akkor VÉGE van! a f...sz közöd van onnantól kezdve az Ő életéhez...
semmi...
te soha sem szeretted ezt a fiút.
ha szeretted volna, elengednéd és nem basztatnád
szánalmas
Figyi én exem is talált magának valakit pár hónappal a szétmenésünk után, holott ki nem néztem volna belőle (elég érdekes, magának való csaj, elvont világnézettel, amibe keveredik szép mennyiségű lenézés mások iránt, és a külleme sem olyan hogy minden pasi rácsimpaszkodna), én meg azt hittem pár hónap múlva becsajozok, mivel elvesztettem a kapcsolat szüzességemet (az eredeti egy kedves 40-es nő bitorolja már több éve, tudom, kösz az infót), gondoltam sikerülni fog és hát pont fordítva lett.. Már a munkahelyen lévő csaj munkatársam is (jó csaj nagyon, de sajnos komoly kapcsolatban van a pasijával) rám szólt hogy most már itt az ideje becsajozni ( :) ).. Az elején én minden honnan töröltem a csajt mert zavart hogy ő milyen jól érzi magát mikor én szét vagyok esve.. aztán felvett újra Facebookra, visszajelöltem, de letiltottam azt hogy lássam postjait :).. ne nézegesd a képeket, meg semmit. Hadd örüljön a fejének. Amúgy az élet fintora az az hogy mindig annak jön az új partner aki igazából meg sem biztos hogy megérdemelné.. Ahogy ő anno viselkedett velem.. és lám.. ott ficereg a jó kis túramakija..
Hát ettől sem lesz több a világ. Amint el tudod engedni a férfit, már nem kelt benned érzelmeket.Mondjuk hogy ki engedte ezt megjelenni rejtély.....
Az különösen fájó tud lenni, ha az ex mással van. Ezt magamról tudom. :)
Az biztos, hogy az író imádja a saját gerjesztésű sérelmét melengetni, szal lehet, hogy egyik kutya másik eb, de az biztos, hogy a cikkező nem az évekig csendben tűrő típus.
A veszekedéshez is legalább két ember kell.
Ennyi törléssel teljesen értelmetlen lett a cikk fórum része. :(
Sejtésem szerint nem bírta az örökös veszekedést... de azért jól bírta, ha 3 évig kitartott.:)
Az nem derült ki a történetből, hogy mi rosszat tett a fickó tulajdonképpen, ami miatt gyűlölni kell.
Nem érdemes gyűlölnöd azt a srácot.A saját lelki békéden dolgozz,magaddal törődj.Aztán még bármi megtörténhet.
Ha igazi szerelem volt,akkor még bármi lehet.
Igaz a mondás a boldogságot megszemélyesítő pillangóról.Ha kergeted akkor elszáll,viszont ha türelmes vagy,akkor megtalál téged.
A haragodat semmiképpen se tápláld tovább.
Igen töröltettem magam amit már meg is bántam.
És köszönöm!
További ajánlott fórumok: