Érezted már magad nagyon mélyponton? Kinek mi segített? (beszélgetés)
Ha nem rákhoz akkor meg máshoz de ez tökmindegy,nem tudhatjuk milyen betegség alakul ki ezekmiatt a dolgook miatt ezért ne is kockáztassunk énasztmondom.Túl kell lépni nagyon gyorsan és ezt kell folyton szalykózni magunknak hogy nem ér annyit az a férfi hogy betegek legyünk a lelki baj miatt!
Imádom a túrkálókat,a túrkálóknak lelkileg gyógyító hatásuk van.Az önfeledt kincsvadászat a lékör az elégedett vásárlás mind örömforrás.
ja ok
én mpst megyek eszek majd irj vagy irok ha van vmi érdekes de ma nemvolt.
Kád forró fürdő jó sokáig lazítani a kádban érezni a habfürdő illatát+ egy jó kávé és egy cigi.Majd egy kiadós alvás.Ez segít egy időre.
És pasi miatt semmiképp ne legyél mélyponton mert egyik sem érdemli meg,másrészt meg a lelki dolgok kihatnak testileg is gondolom nem szeretnél rákos lenni egy fax miatt sem?!Nekem mindig ez járt a fejembe hogy nem akarok beteg lenni egy hülye pacák miatt sem!
További ajánlott fórumok:
- Miért vállal babát, aki anyagilag mélyponton van?
- Anyukák mélyponton
- A fogam nagyon begyulladt milyen természetes szerrel lehet rá pakolást tenni? A a hidegvizes kendö nem sokat segitette:(
- Ha már nagyon mélyponton van az életem.....
- Milyen érzés, mikor olyan munkahelyről kell eljönnöd, ahol több éven keresztül nagyon jól érezted magad?
- Melyik időszakot vagy időszakokat érezted nagyon nehéznek a gyermeked 3 éves koráig?