Érdről mondanátok infókat? Milyen ott lakni? (beszélgetés)
Hmmm, az en infoim nem frissek.
Erd vhgy mindig is kozkedvelt volt a bunozok/rosszfiuk koreben, az okat nemtom, de ott is vannak demarkacios vonalak, ahol sokkal nagyobba biztonsag.
Megjegyzem, mi is ebbena hiszemben vtunk, hgy tuti biztonsagos a kornyek, de megis betortek az utcankban-szval, nemtom, mitol fugg...
És te melyik részén laksz Erdnek? Csak mert olyat Hallottam hogy az ófalu meg a virágos nevű utcák nagyon parásak.
Meg melyik részén lehet gyerekeket egyedul engedni?
Amugy 10 millió alatt néztünk telkeket. Budapestről költöznénk ki. Mivel a fovarosunkban beteg, elszállt árak vannak :-( ami azt jelenti, hogy 20 millió alatt kb semmit nem kapsz. Az ideális telkek meg 25-35millio közt vannak :-o :-( es ezek csak telkek... Es kb messzebb lenne bejárni meloba mint érdről
Érd nagy. van vagy 6-7 városrész... és mindnek totál más a hangulata.
van ahol ha nincs kocsid, is könnyű az élet, mégha másfele is jársz dolgozni.
van ahol kocsi nélkül mozdulni se lehet.
szerintem elég drágák a telkek.
Én régóta élek itt, mostmár itt is telepedünk le végleg úgy néz ki nekünk nagyon bejött. van olyan része érdnek ahova én pl sose költöznék, ahol lakom, ezt meg imádom :) De minden résznek mondom megvan a külön hangulata.
fejlődni az utóbbi 10 évben nagyon látványosan fejlődik. ha ez folytatódik, mégjobb hely lesz :)
Laktak/nak ott baratok, szerettek naon :)
Mi azota elkoltoztunk, de sztem jo hely.
Nyugis.
Szemely szt. Diosdot jobban favorizalom, ott szuper volt lakni.
További ajánlott fórumok:
- Balatonfüredi Flamingó Hotelben járt már valaki? Infókat szeretnék.
- Van valaki aki "otthon" van marketing kommunikáció témakörben? Hol találok róla infókat?
- Szeretnék a Bajcsy kórház szülészetéről infókat gyűjteni és az orvosokról. Te kit ajánlanál?
- Az oregánó olaj mint erős antibiotikum:. tapasztalatokról várok infókat.
- Szabadkai piacról szeretnék infókat
- Hogyan osztanál meg infókat egy nagyobb csoporttal (documnet collaboration)?