Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Érdről mondanátok infókat? Milyen ott lakni? fórum

Érdről mondanátok infókat? Milyen ott lakni? (beszélgetés)

1 2
12. Cucicsillag (válaszként erre: 8. - Johannia)
2017. márc. 27. 23:16

Hmmm, az en infoim nem frissek.

Erd vhgy mindig is kozkedvelt volt a bunozok/rosszfiuk koreben, az okat nemtom, de ott is vannak demarkacios vonalak, ahol sokkal nagyobba biztonsag.

Megjegyzem, mi is ebbena hiszemben vtunk, hgy tuti biztonsagos a kornyek, de megis betortek az utcankban-szval, nemtom, mitol fugg...

11. Johannia (válaszként erre: 9. - Plavalaguna)
2017. márc. 27. 19:33

És te melyik részén laksz Erdnek? Csak mert olyat Hallottam hogy az ófalu meg a virágos nevű utcák nagyon parásak.

Meg melyik részén lehet gyerekeket egyedul engedni?

Amugy 10 millió alatt néztünk telkeket. Budapestről költöznénk ki. Mivel a fovarosunkban beteg, elszállt árak vannak :-( ami azt jelenti, hogy 20 millió alatt kb semmit nem kapsz. Az ideális telkek meg 25-35millio közt vannak :-o :-( es ezek csak telkek... Es kb messzebb lenne bejárni meloba mint érdről

10. fincsi5 (válaszként erre: 5. - Johannia)
2017. márc. 27. 17:09
Érdekesek ezek a megmagyarázhatatlan fájdalmak, de lényeg, hogy jól vagy.:)))
2017. márc. 27. 11:50
a közbiztonság nyilván helyenként más, ahogy a hangulat is. Itt ahol én lakom ebben a kerületrészben pl már az alsósok is egyedül jönnek mennek a suliba pl. kimehetnek játszótérre, stb. De érd elég nagy. máshol nyilván más.
8. Johannia (válaszként erre: 3. - Cucicsillag)
2017. márc. 27. 08:51
Esetleg a kozbiztonsagrol tudnal mesélni? Mert elég aggasztó dolgokat olvastam.persze lehet remhirek. Koszi 😊
2017. márc. 27. 08:50

Érd nagy. van vagy 6-7 városrész... és mindnek totál más a hangulata.

van ahol ha nincs kocsid, is könnyű az élet, mégha másfele is jársz dolgozni.

van ahol kocsi nélkül mozdulni se lehet.

szerintem elég drágák a telkek.

Én régóta élek itt, mostmár itt is telepedünk le végleg úgy néz ki nekünk nagyon bejött. van olyan része érdnek ahova én pl sose költöznék, ahol lakom, ezt meg imádom :) De minden résznek mondom megvan a külön hangulata.

fejlődni az utóbbi 10 évben nagyon látványosan fejlődik. ha ez folytatódik, mégjobb hely lesz :)

2017. márc. 27. 08:49
Én úgy tudom, hogy a "férfineves utcák" környéke a legjobb minden szempontból.
5. Johannia (válaszként erre: 4. - Fincsi5)
2017. márc. 27. 08:45
Hello. Ne tudom mi tortent, de egyik pillanatról a másikra elmúlt a fájdalom. A doki nem tudott mit kezdeni vele. Valszeg tenyleg csak levegő szorult oda. Vagy nem is tudom. De iszonyat fajt, es nekem egyaltalan nem hasonlított levegobeszorulashoz. Na mindegy. A lenyeg hogy nincs semmi bajom.de akkor nagyon megijedtem
4. fincsi5 (válaszként erre: 2. - Johannia)
2017. márc. 27. 07:35
Mi volt a dokinál? Sokáig nem jelentkeztél.:)))
2017. márc. 26. 23:56

Laktak/nak ott baratok, szerettek naon :)

Mi azota elkoltoztunk, de sztem jo hely.

Nyugis.

Szemely szt. Diosdot jobban favorizalom, ott szuper volt lakni.

2017. márc. 26. 23:35
Sziasztok. Párommal telket akarunk venni. Építkezni pest környékén. Viszont semmit nem tudunk érdől. Olvastam mas helyeken hogy a közbiztonság es közlekedés katasztrófa. Ezek 2012\13as fórumok voltak. Azota eltelt par ev. Változatlan a helyzet? Pro kontra?? Nekem iszonyat olcsonak tűnnek a telkek mas környékbeli településekhez képest. Aki ott lakik, kérem írjon. Köszönöm.
2017. márc. 26. 23:32
Érdről mondanátok infókat? Milyen ott lakni?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook