Érdi kismamák (beszélgetés)
Szia Rosie...
Kristály de jó h csin ezt a fórumot...bár mi már 14 hóak vagyunk...bizony találkozhatnánk majd egyszer!:))
Szia nrit...
Én is "ide" születtem....mi Érd központ, abban az utcában ami a Piachoz visz...:)
Sziasztok
én is érdi vagyok és kismama :)
Ajajjjjj:(( Klári...
Az a Klári akivel iwiwen is beszéltünk??? Azt nem is mondtad h érdi vagy!!!!!!:)))))
Remélem összefutunk ha Ama meggyógyult, had szeretgessem meg a szépséged Kisfiadat!:)
Szia Noémi!
Mi ligeten lakunk, virág utcáknál. Én tőzsgyökeres érdi vagyok.
Klári, megkérdezhetem, h ki volt a dokid és a szülésznőd?
Sziasztok!:)
Én is érdi vagyok, de a Kislányom már 1 éves...
Kristály te írtál a blogra is??? Azt nem is mondtad h érdi vagy:))
Én is a Szent Imrében szültem, csak klasszisokban tudok írni az ott dolgozókról, agyon jó volt.Volt nekem is fogadott dokim, és szülésznőm is, bármikor bárkinek ajánlanám őket:)
Mi a "madarak" nevű utcáknál lakunk, és nem vagyunk tősgyökeres érdiek, két éve költöztünk ide.ía íbotond klassz név, én is felvetettem anno, de férjuram már az elejétől a Gergelyt szerette volna, én meg engedtem:)
Én is a 32. héttől voltam itthon, olyan klassz volt,nem kellett menni korán stb:)
És Ti merre laktok?
Még nem döntöttük el, éppen a Botond van "napirenden". Nehéz fiú nevet választani, mindig azt hittem, két lányom lesz :)
A Szt Imrében, remélhetőleg. Nőgyógyászt is ezért váltottam, mert itt szeretnék szülni. Hát, remélem, nem bánom meg :)
Egyébként már nem dolgozom, itthon hízok... (nem nagyon szabad mozognom).
Merrefelé laktok? Érdi vagy eredetileg is?
Aug.20-ra. Fiú. Igen, első.
És a Te babádat hogy hívják? Neked is első?
Szia!
És mikorra vagy kiírva?Kisfiú lesz, vagy Kislány?Első baba?
Szia!
Én is érdi vagyok, de én még 2in1 :)
30. héten járunk.
Rita
Sziasztok!Arra gondoltam, indítok egy ilyen fórumot,hátha sokan összegyűlünk, és jókat tudunk beszélgetni:)
Én egy 2 hónapos kisfiú anyukája vagyok, várok mindenkit, aki szeretne egy picit beszélgetni-úgy általában mindenről:)