Érdi kismamák (beszélgetés)
Férjem is az első három hónapban volt bőgőmasina.
Viszont, nálunk a tesóm féléves koráig mást se csinált, mint bőgött:)
..akkor lesz nemulass?:)Egyébként ez olyan, hogy nálunk mindketten hasfájósak voltunk, Nokedli nem az(hál isten), két negatív=pozitív:)
Kérdeztem is múltkor anyumat, hogyhogy nem dobott ki:)Állítólag az első 3 hónapot végig ordítottam.
Igen ott!:)))
Ide születtem én is!:)))
Nekem dr. Varga Antal volt....Ő is mufurcka...de szerettem, mert maximalista és profi!:))
Felkelt a Hercegnő!
Puszi
Hú, pár percig nem néztem ide, és ennyi hozzászólás lett! :) Tök jó! Pont nemrég kerestem érdi kismamás fórumot, és nem találtam.
Noémi, a Felső úton? Mert a szülői házam nekem is arra van, pont a központban. Másfél éve lettünk csak "ligetiek".
Nekem Barna István a dokim, és Váradi Ica a szülésznőm. A dokim kicsit mufurc, de legalább nagy a szaktudása - legalábbis úgy tűnik.
dehogy kaptok!:)) Mi sem kaptunk.
Mondta sok terpesz bugyit ad ki...de aminek jó volt a csípője, mondta látszik császáros baba és jobb is, mert a term. született babák, ugye ahogy végig küzdik magukat, sokszor megnyomódnak...
:)))) Hát az én Férjemnek nem kellett füldugó, meg sem rezzent ha sírt a gyerek...simán aludt.
Mikor megkértem büfizetesse amíg hozok tápit, mert kevés volt a tejem, elaludtak állva!:))
Legalábbis ebben bízunk.
Múltkor beszélgettünk arról férjemmel, hogy ki mit kér karácsonyra. a Drága közölte, hogy Ő egy pár jó minőségű füldugóval beéri:)
Igen...de Karácsonyra már tuti otthon lesztek, megszokjátok egymást...karácsonyra már minden tökéletes lesz.
Emlékszem az első pár nap, azt sem tudtam mit csináljak!:))