Érdi kismamák (beszélgetés)
Jó reggelt!
Ilyen korán csak az van itt, aki dolgozik és nincs kedve dolgozni :)
Sziasztok:)
Van valaki ilyen korán?
hát, még egy kicsit én is tartok tőle, de annyi jót hallottam róla. Meg ahogy elképzelem, olyan jó érzés lehet mindkettőnknek...
Megmondom őszintén én nem mertem venni, mert annyira törékenyek még az elején, és nem mertem beletenni, úgy összeesnek benne...
De jó a munkahelyed, idő előtt lelépni...:)nincs üresedés?:)
akkor hazaviszem
mentem
szia
ma nem mert haza kell jönnie hamarabb, fél 5re megyünk sztkba, azt hiszem a fél 4-essel jön haza
Valszeg. Daisy se eszik már 2 napja szinte semmit. Tudom, nem jó hasonlat :)
haza kellene menni. szted drága urad 4ig akar dolgozni?
Fogyni?Tömi magát mint a gép:)Bár ma nemigen eszik sokat, szerintem a meleg...
Én is ott akartam venni múltkor nacit, de már nem volt meg. nem is tudom mi van helyette.
Petrához képest nehéz volt, múlthéten. Gondolom, azóta meg nem igazán fogyott :)))
Jaa :) Bocsánat, most ebben jár az én agyam... :)
El kell, hogy keserítselek. Megszűnt az a bolt :(((
Abszolút, a 6 kiló elég nehéz,igaz?
Majd kengurut szeretnék, ma meg is kérdezem a dokit mikortól lehet, nehogy a kis gerincének baja legyen
Köszi.
A Lövőház utcában jártam egyik nap, a 2in1 nevezetű boltban, de az elég drága volt. Mondjuk ki is fizettem volna egy rövidnadrágért azt az összeget, de sajna nem volt a méretemben.
Én Pesten vettem a Margit körúton van egy klasz kismamabolt, nacit is ott vettem, persze az áruk megvan, de jó a kínálatuk, minden megvan amit keres az ember.A bolt nevét sajna nem tudom...
ááá, nem kendős hordozóra gondol. sztem ahhoz Gergő már lassacskán nehéz lesz, ugye? :)
Hordozod a babád? :) Majd én is szeretném. Csak még nem vettem kendőt, és még meg is kell tanulnom megkötni.
Érden nem tudok, de bpn a mamut környékén állítólag van egy jó kismama turi
Akkor jó:)drága sógórnőm:)
Igen, ezt tegnap hallottam már :)
Bocsánat a témaváltásért, de megkérdezhetem, h nem tudnátok-e kismama ruha boltot javasolni a környéken? Vagy olyan turkálót, ahol vannak ilyen ruhák? Köszi :)
Sajnos elég sokat híztam, és már alig tudok mit felvenni (ami nagyon frusztráló).
alszik, nagyon elnyomja ez a meleg, mostanában már csak a hordozóban van el, mert már unalmas feküdni:)Igaza van, unalmas egy idő után a plafon...
És Töpörtyűd most alszik?
De végülis leszámítva ezt a félévet, sztem sok baj nem volt a tesómmal a későbbiekben :)
További ajánlott fórumok: