Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Érdemes kiváltani a Frontin tablettát? fórum

Érdemes kiváltani a Frontin tablettát? (tudásbázis)

1 2 3
2013. márc. 14. 18:03

Szia ! A Frontin egy nyugtató.Gondolom anyukádnak azért írták fel ,mert az orvos úgy látta ,hogy amagas vérnyomása pszichés eredetű,az apukád miatti izgalom váltja ki.Nem hiszem hogy vérnyomásra írta fel neki,inkább azért ,hogy megnyugodjon.

Nem lesz tőle baja,de ha még nem próbált ilyesmit,esetleg kezdhetnétek természetes hatóanyagú tablettákkal,mint a Sedativnak az új gyógynövényi altatója,vagy a Nervenphlege ami vagy 15 gyógynövényt tartalmaz.

Először azzal próbálkozzatok, de biztos hogy ha nem vérnyomásproblémája van ezek is segíthetnek.

Gyógyulást apudnak:D

11. 483cc26e57 (válaszként erre: 10. - Tamcs1987)
2013. márc. 14. 18:02

Frontin?

Az ugyanaz mint a Xanax,agyméreg,kábítószer,hatoanyaga: Alprazolam

inkább nyugtató teákat igyon anyukád..

2013. márc. 14. 17:59
ha este bevesz egy 0,25ösnek a felét, attól azért már tudna aludni? ha jól alszik, máris jobbak lennének a reggelek pl. könnyebben indulna a nap...
9. Annie1130 (válaszként erre: 1. - Tamcs1987)

Én a természetes megoldások híve vagyok, a "csodapirulák" sajnos nem oldják meg a dolgokat, csak tesznek még a problémákra egy lapáttal szerintem...

Idegerősítőnek egy ősi népi kúrát ajánlok: 200 gramm darált mákot pár evőkanál mézzel és egy pici vízzel masszává kikeverve minden nap 2-3 evőkanállal fogyasztva.

Természetes nyugtató teákkal próbálkoznék, és általános immunerősítéssel. Valószínűleg a lelkileg és szellemileg is megterhelő készenléti állapot miatt a szervezete tartalékai is ki vannak merülve, úgyhogy én inkább ezen tartalékok feltöltésére fektetnék hangsúlyt!A testünk mindig jelez, és ha elsiklunk ezek felett a jelzések felett, akkor jönnek sajnos a betegségek!

A bogyók nem oldanak meg semmit, csak átmenetileg enyhítik a tüneteket, és az ember lelki fájdalmait!Arról nem beszélve, hogy 22-es csapdája, mert az agyi receptorok hozzászoknak egy idő után és adagot kell majd emelni, az pedig egyre nagyobb függőséghez vezet. A sok kemikáliával pedig a májnak kell megküzdeni...

Hát inkább este vegye be, hogy könnyebben tudjon aludni, sőt még felezheti is.
2013. márc. 14. 17:58

köszönöm a válaszokat!

Nyugalmi állapotban volt 180-as a vérnyomása az orvosnál (nem ezért ment, de megmérték neki). és tudták hogy mi a helyzet otthon, ezért írták fel neki. lehet hogy veszélyes, inkább nem váltjuk ki.

2013. márc. 14. 17:56
Én is ezzel alszom néha, ha úgy érzem másképp nem tudnék elaludni (elég rossz alvó vagyok). Nekem mondjuk a valeriana nem ér semmit.
2013. márc. 14. 17:55

Szia,

Nekem sokat segített már a frontin. én 0,5set szedek vagyis az túlzás, mert csak akkor veszem be, ha szükségét érzem (pánikbetegség miatt).

Az idén még csak 1-szer vettem be, mert nem tudtam rendesen kipihenni magam, azzal sikerült. Vérnyomásra nem hiszem, hogy jó hacsak nem akkor, ha azt stressz okozza!

jobbulást a családodnak!

4. 033054ac6c (válaszként erre: 1. - Tamcs1987)
2013. márc. 14. 17:53
Szia,a frontin tudomásom szerint egy elég erős nyugtató.Én egyszer kétszer vettem be régebben,mert nem tudtam aludni,nyugtalan voltam..egy az egybe kiütött,egyik pillanatban még ébren a másikban már mély álomban voltam.Szerintem nappalra nem a legjobb,meg nem is tudom,hogy ez most miért vérnyomásra lett felírva.De persze lehet,hogy arra is való,ha már ezt adták.
3. Agnik1 (válaszként erre: 1. - Tamcs1987)
2013. márc. 14. 17:53
Apukádnak pedig jobbulást!
2. Agnik1 (válaszként erre: 1. - Tamcs1987)
2013. márc. 14. 17:52

Én szedtem anno, nem erős nyugtató, de vérnyomásra nem jó.

Próbálja meg anyukád a valeriana relax-ot, vagy a sima valerianat, azok gyógynövényesek, és többet érnek mint a frontin. Tapasztalatból írom.

2013. márc. 14. 17:45

Sziasztok!

Anyukámnak írt fel a háziorvosa, mivel a vérnyomása az egekben van. Édesapám súlyos beteg, ami természetesen anyukámat is megviseli, mivel ő látja el nap mint nap. Gondolkodunk, szükséges-e a gyógyszer, ő is fél kiváltani. Alvást segítené ha este veszi be? Vagy reggel, hogy könnyebb legyen a nap? 0,25-öset írt fel neki!

Valaki vélemény?

Előre is köszönöm!

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook