Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért érkezik valaki az életünkbe? fórum

Miért érkezik valaki az életünkbe? (beszélgetős fórum)


máj. 14. 02:26
a sors keze......
ápr. 24. 17:15
Mert lehet hogy érkeznie kell...
16. semleges (válaszként erre: 15. - Alnisa)
ápr. 20. 07:02
De:)
15. Alnisa (válaszként erre: 14. - Semleges)
ápr. 19. 10:37
Mert nincs igazam? :)
14. semleges (válaszként erre: 6. - Alnisa)
ápr. 19. 10:20
:DD
ápr. 19. 10:04

Emlékszem úgy 2003 körül az előző munkahelyemen volt egy chat oldal, ahova, mikor akadt pár perc szabadidőm beléptem, és beszélgetésbe elegyedtem az ország különböző részeiben dolgozó kollégákkal.

Ott megismerkedtem egy hölggyel. Nálam közel 10 évvel idősebb, ezért esélye sem lehetett annak, hogy kapcsolat alakuljon ki közöttünk, annak ellenére sem, hogy akkor mindketten egyedülállóak voltunk még.

Ez a kapcsolat azóta is tart. Évente egy-egy alkalommal meglátogatjuk egymást. Most már a hölgynek is van férje, nekem is feleségem. Teljesen véletlen azt gondolom, hogy érkezik az ember életébe valaki. Ha akkor éppen valamelyikőnk nem ért volna rá fellépni arra az oldalra, nem is tudnánk egymás létezéséről sem.

Másik eset, a húgom esküvőjén történt. Erről már azt hiszem írtam is. A vacsora ültetési rendje, kicsit eltérő volt a megszokottól, és mellénk ültettek egy fiatal hölgyet. Összenéztünk először a feleségemmel, hogy vajon, mit fogunk kezdeni egy idegennel, aki ráadásul nem is a mi korosztályunk. A hölgy is, mint utóbb kiderült, kissé meg volt szeppenve, hogy két teljesen ismeretlen ember mellett kapott helyet. A vacsora közben beszélgetésbe elegyedtünk. Majd végig beszélgettük hármasban az éjszakát. Nem is akartunk maradni, sem mi, sem Ő , úgy terveztük, hogy késő esete majd hazautazunk, de annyira jól éreztük magunkat, hogy ott töltöttük az éjszakát. A fiatal hölgy és mi is. Aztán másnap mi vittük el Budapestre, ahol lakott. A kapcsolatot vele is tartjuk azóta is. Többször járt, jártak nálunk a párjával, illetve mi is ellátogattunk egy előadására, mert amatőr színésznő az ifjú hölgy.

Ez is a véletlenen múlt. Mert, ha nagyon kapálózott volna valamelyikünk, meg tudta volna oldani, hogy ismerősök mellé üljön azon az esküvői vacsorán. De Ő és mi is úgy voltunk vele, a félelmünk ellenére, hogy ugorjunk fejest az ismeretlenbe. Szerencsére nagyon jól sült el.

ápr. 19. 09:57
annyi pasi van miert kell sirni olyan utan akivel csak 1 hetig beszeltel?ez nyulkfarknyi ido.
11. 996b40d6f5 (válaszként erre: 1. - Dabdbcbae6)
ápr. 19. 09:11
Volt, aki kibillentett az egyensúlyomból, megváltoztatott, felforgatta az életem. A többi jelentéktelen. Nem gondolok rájuk.
10. secret8 (válaszként erre: 1. - Dabdbcbae6)
ápr. 19. 09:10
Azért hogy megértsd: tedd feljebb a lécet és legközelebb másképp, máshogy reagálj, vagy intelligensebb emberekkel beszélgess. Az életünkben adódó nehézségekből mindig tanulunk. Az emberek is azért "jönnek", hogy fejlődj, tanulj.
9. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Dabdbcbae6)
ápr. 19. 08:47
Szerintem ez csak azért érint most téged ennyire mélyen mert lelkileg nem vagy jól. Fontos hogy helyén kezeld a netes társkeresést. Amíg nincs személyes találkozó nem szabad semmit komolyan venni.
ápr. 19. 08:21
Nekem az "érkezik valaki az életembe" kategória nem egy netes társkeresőt jelent. Például ha két embert személyesen összesodor a sors egy vonaton és abból lesz valamilyen kapcsolat, na az érkezés. Internetes írogatás nem érkezés, kicsit sem. Inkább csak keresgélés, vaktában.
7. globus (válaszként erre: 1. - Dabdbcbae6)
ápr. 19. 08:17
Miért jött az életedbe? Mert te mentél oda hozzá. Nem is értem, mire számítottál egy társkeresős oldalon.
6. Alnisa (válaszként erre: 1. - Dabdbcbae6)
ápr. 19. 08:13

Úrég, ennyi felesleges időd van, hogy ilyeneken agyalsz? Gyakorlatilag a semmin gondolkodsz.....

Kezdj magaddal valamit, sportolj, segíts másokon (pl menhely).

5. Bichi (válaszként erre: 1. - Dabdbcbae6)
ápr. 18. 23:27
Kissé túlgondolod a dolgokat, ez a másik fórumodból is kiderült...
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Dabdbcbae6)
ápr. 18. 23:19

Találkoztatok vagy csak egy hét alatt néhányszor beszéltetek?

Nincs benned egy olyan érzés, hogy mindenképp kell egy pasi?

Szerintem ezt érezte meg rajtad.

Nem tudjuk, hogy mi volt a vita, amin összekaptatok (egy hét után), de szerintem ez a pasi csak beszéltetett téged.

Vannak, akik csak beszélnek a szexről, de a személyes találkozás előtt eltünnek. Nősek, vagy nem függetlenek. De a fantáziájukat ébren tartják azzal, hogy nőkkel beszélgetnek.

3. Anyagi (válaszként erre: 1. - Dabdbcbae6)
ápr. 18. 23:09
Kevesebb lelkizés - több pasi!
ápr. 18. 23:08
Nem....
ápr. 18. 22:32
Egyedülálló vagyok. Badoon ismerkedtem egy sráccal. Végül alkalmi kapcsolatott akart. Nagyon tetszett, de összekaptünk valamin es nem beszélünk. 1 hetes beszélgetésről szólt. Még mindig várom hogy keressen. Mért van az hogy alig vannak az emberek az életünkbe és ugymond hiányzik. Milyen céllal érkezett az életembe. Mért kellett megtudnom a létezését. Ti nem gondolkidtatok el ilyeneken??

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook