Érdekes 1 dolog (beszélgetés)
Ez teljesen mas, ezt meg kell beszelni a tanarokkal, biztos segitokeszek lesznek.
Miert fel egyebkent?
sokan tolonmanak olyankor a mosdoban?
Azért szerintem kibírható az a 45 perc. Ha pedig a gyerek beteg, felfázott és ír a szülő (vagy telefonál) az iskolának az ellenőrző könyvbe, nem hiszem, hogy belekötnek.
Nekem a főiskolán 90 percet kell kibírni, de volt már olyan gyakorlat, ahol 3 órát.
Lehet tőle beteg, ha rendszeresen sokáig (!) vissza kell tartania.
De nem 45 percig, hanem tovább. Szvsz 40 perc visszatartástól senki nem lesz vesebeteg...
Hány éves a kisfiad?
Elvileg minden iskolában van folyosóügyeletes vagy ügyeletes tanárnéni, miért nem szól neki a szünetben, hogy gond van a fiú wc-ben? :-o
VAgy akár az osztályfőnöknek.
az is megoldás lehet, ha nem egyedül megy, hanem valamelyik osztálytársával.
Vegulis a szunetben megoldhatjak.
A mi idonkben nem kellett ilyet szabalyozni, mert tudtuk, hogy orarol nem mehetunk ki, kiveve ha tenyleg nagyon surgos, de nem csinalt belole senki rendszert. Manapsag viszont mar elkepzelheto.
F@sza... Aztán ha addig nem volt vesebetegsége, akkor majd lesz.
Nálunk régen nem volt ilyen, és mégsem rohangáltak/tunk ki wc-re mindig. De ha mondjuk akkor fázik fel szerencsétlen gyerek, és nincs még papírja, akkor ott szenvedje végig az órát?!
Komolyan mondom, ez hülyeség.. Szerintem.
Akkor annak is vesebaja lesz akinek addig nem volt......
Azért néha a gyerekek vissza tudnak élni a wc-re menéssel...de azért ez nem megoldás.....
Emlékszem volt egy osztálytársam 4-ikbe aki minden órán legalább 2x kiment pisilni,csak hogy hamarabb teljen az idő szünetig:D
Az én általános iskolámban is így van.
Igaz, ha kell kiengedik a gyereket, de iskolás korában már elvárható, hogy 45 percet kibírjon.
Bár ha jól emlékszem, a mi sulinkban azért vezették be, mert nagyon fegyelmezetlenek voltak a gyerekek, és ki-be mászkáltak az órákon.
Már bocs de ez nem normális doolog... Idióta a tantestület ezt ne hadjátok annyiba.. Eszerint aki felfázik és ora közbe pisilnie kel az pisiljen be???
Nem értem ezt a tantestületi hozzáálást.Ezzel teszik a gyerekeket vesebeteggé hogy bvissza kell zartasnmiuk a vizeletet pl a szünetig.
szerintem nem!
Bár attól is függ, hogy hányadikosokról van szó, bizonyos kor után már elvárható, hogy 45 percet kibírjon, a szünetet meg erre használja :-)
Sziasztok!!
Képzeljétek el a fiamék iskolájába csak azt a gyereket engedik ki wc-re óráról akinek vesebetegsége van, és van róla papírja. Szerintetek ez normális??
További ajánlott fórumok:
- Kérdezz valamit érdekeset és válaszolj az előzőre!
- Szólánc érdekesebben
- Arab világ, és más érdekességek...
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Természettudományi érdekességek, felfedezések
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)