Epilálás, de hogyan, hogy ne fájjon annyira? Alacsony a fájdalomküszöböm. (tudásbázis)
Most ez komoly?
Nem olyan amit rá kell kenni, utána ilyen műanyag izével leszedni, és akkor kb olyan mintha borotváltad volna???
Nem jön vissza pár nap után???
Próbáltam a szőrtelenítő krémet intim területen.
Azzal meg úgy jártam, hogy ak elleténénél kicsit tovább maradt rajta,és megégette, 1 hónapig piros folt maradt utána..:(
A Holdnaptár megad bizonyos napokat,amikor ajánlott a szőrtelenítés...
nem tudom hogy kevésbé fáj vagy hatásosabb, de ki lehetne próbálni:
október 14. péntek
a következő időpont
Na?????????
Szia.Én is nagyon szőrös lábú és szőrös combu nő vagyok,voltam.Rátaláltam a WEET nevű szőrtelenitő krémre.Hát meg vagyok mentve,van belőlle többféle,én a hidratáló változatnál kötöttem ki.
Szárazonkell rákenni a kívánt helyre ,10percet várok vele,és ledörzsölöm vizes uj mosogatószivaccsal.
utána zuhanyozás.Abszolut fájdalommentes!!
olyan sima lesz a kezelt hely mint a babapopsi.
Nekem egy évben kétszer kell használnom ,az pont egy tubus krém.áprilisban és szeptemberben.
kibirható az ára is 1500 és 2000között van fajtától függően.
aki fiatal az negyedévente használja,én már öreg vagyok nekem elég két alkalommal.Tényleg nem fáj,próbáld ki.és ne a spaklithasználd ,hanem a kezedet a krém felkenéséhez.Üdv:Ágica
A borotválok-epilálok váltogatás nem jó, mert a borotvától erősödik a szőr, így az epilálás fájdalmasabb.
Én már megszoktam az epilátor használatát, csak idő kérdése és persze mivel nem használok borotvát ezért a szőr is csak pihe-puha :))
Vagy lejegelni?
most komolyan.
Borotválni szoktam, de megerősödött a szőr. Viszont összeszoktam magam vagdosni. A bikinivonal meg még kényesebb. Gyantázás,brr.. a szem
öldökömet csipesszel szedegetem, az is dús...
Szia! Örülök neki!
Minden tipp jól jön.
De ha hetente 2x csinálod,még elég rövid a szőr ahhoz nem?
a kar fáj a legjobban :)
de én még a bajszomat is azzal nyomom le :) olyan vagyok mint egy orángután :)
szia, gyakran találkozunk :)
Én fürdés után szoktam, többet szerintem nem lehet tenni. Illetve próbálom hetente 2 szer, hogy ne legyen egyszerre olyan sok....
alacsony akar lenni...::)
Kezdő vagyok e téren,és még a lábszár epilálás is fáj,nem tudom ,mások hogy bírják a hónaljat meg a bikinivonalat is...brr...
Trükkök, fortélyok érdekelnének ezzel kapcsolatban.
További ajánlott fórumok:
- Lombik - Alacsony AMH
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ti mennyire jól viselitek a fájdalmat? Lehetséges lenne a fájdalomküszöböt erősíteni?
- Túl magas a gyerek fájdalomküszöbe
- A nap melyik szakában nagyobb a fájdalomküszöb, mikor érdemes gyantázni, epilálni?