Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Sziasztok.
Végre péntek!Hosszú volt a hét!
Igen, én is vodás vagyok, most megpróbáltam explorerrel, és azzal mégis működik! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ!
A mozillával nem jó, úgy nem jelennek meg az állatok.Köszi a tippet! :o))
Szió!
Igaz offolom kicsit a topicot.. de azért válaszolok :-DDD Talán az újabb oprendszer a hibás ezekért a lassulásokért. Én azt tapasztaltam, hogy amíg Xp-t használtam fele ennyi probléma nem adódott sem kompatibilitásban, sem leterhelési szempontokból. Amit én csak javasolni tudok mindenkinek, hogy ne használjatok outlookot.. az gallyra vágja az internet sebességét.
" Állitólag 100 megás sebességű " a netünk.. Úgy kellene dobálni a cuccokat mint a szél.
A régebbi butább gépünkkel nem volt ennyi baj, ráadásul volt 2 gép az 512 kilobayt sebességre....
Igaz van hogy online filmet nézünk itt, ( 24, rtl most, néha itt nézem az M1 ) ) és ezek újabb lejátszót zöltetnek le velünk.
Szió!
Látom nem csak én vagyok még ébren..
Nos igen, nehéz lenne eldönteni, hogy a technika csodája.. vagy ördöge. Néha én se tudom, hogy sírjak vagy nevessek, amikor a gépem önálló életet kíván élni.:-DDD
Nem tudok rájönni a hibára, nehezen adja be a tanyát..
Más egyéb oldalt hamarább bead.
Vav rókás keresőm, azzal is elég nehézkes.. Néhény dolgot kipróbáltam újraindítás, víruskeresés.
Az op rendszert kellene frissíteni, talán. De a vásárláskor hibáztunk, nem másoltuk le a kapott cd - re.. Ezt persze nemrég olvastam a könyvbe amit kaptunk hozzá. Pont a hivatalos op miatt vettük ezt a gépet.. A boltba erre nem figyelmeztettek sajna, cd azért van hogy másolják le.. Az esetleges újratelepítésnél fog jól jönni. Van másfél éves gépünk, és mégse jóó.
Sziókám!
Én ezt vodánál tapasztaltam.. másik böngésző telepítése megoldja a problémát! Nálam a mozillával látta a tyúkokat is. ;-)) De az Opera is bevált ennek a problémának a kiküszöbölésére. De előtte próbáld meg az előzményeket törölni, hátha elég az is.
Sziasztok! képzeljétek, laptopon, mobilinternettel akarom csinálni a tanyát, csakhogy az állatok nem jelennek meg.
Tud valaki valamit mit kell ilyenkor csinálni?
A fórumon olvastam róla, de semmilyen különös infó nincs.
Sziasztok!
Az 1-es szerveren az érme ára már legalább fél éve ennyi:( akkor mi mit szóljunk?
Fejlesztés, prémium, stb. ezeket kitermelni ilyen érme árak mellett??? Kész agyrém!
Ja meg a sok okos, aki ész nélkül nyomja le az árakat.
Ja, a díszhal ára lassan annyi, mint a haleledelé!
Na ez meg a vicc kategória!
Sajnos!
Nekem eléggé el is vette a játékkedvemet!Most megint mélyponton vagyok,mert ha pénzért veszek érmét akkor elvész a játék varázs.Legalább is számomra.Prémium nélkül meg pláne nem akarok játszani mivel a 3. tanyámat csak ezzel érhetem el.
Kicsit mosz úgy vagyok,hogy szivem szerint abba is hagynám.Csak ültettem és eladtam az elmúlt hetekbe,hogy összeszedjem a fél éves prémiumot és a játékkal meg csak vagyok.Nem jutok semerre sem.:(
Sziasztok.
Akkor utolértük az 1-es szervert érmeügyileg ezek szerint?
De miért ilyen hirtelen?Érthetetlen!!
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?