Emberi hülyeségek. (beszélgetés)
Levágta a kerék a szellem lábát
Wildwood, USA – Valódi horror bontakozott ki a helyi Vidámpark Szellemvasútján, amikor Sean Jackson (19), szerződtetett “szellem” lepelje beakadt az éppen arra tartó kocsiba, ami elrántotta és levágta a lábát. Több mint egy tucat látogató háta borsódzott Jackson utolsó sikolyától, amely élethűbbre sikeredett, mint eddig bármikor. A szemtanúk csak annyit láttak, hogy a szellem előugrik az egyik sötét zugból, felborul és visít. Csak később döbbentek rá, hogy ez a jelenet nem a műsor része volt.
Pitbullnak akart puszit adni
Amszterdam, Hollnadia - Elveszítette orrának egy részét az a részeg holland férfi, aki egy pitbullal “orri-puszizott”. A 43 éves férfi Amszterdam egyik zsúfolt piacán lődörgött, amikor meglátta a pitbull terriert. A veszedelmes kutya annyira megtetszett neki, hogy egyenesen odament hozzá, lehajolt, és orrát incselkedőn nekidörgölte a kutyáénak. Az ebnek azonban eszkimó puszilkodás helyett inkább harapni volt kedve, és a férfit kórházba kellett vinni.
Nagy árat fizetett az ajándék hüllő miatt
Jogosulatlan állattartás miatt bíróság elé állítanak egy férfit az amerikai Attleboro-ban, mert a környezetvédelmi hivatalhoz fordult, hogy segítsenek eltávolítani egy ajándékba kapott alligátort a lakásából. A férfi azért fordult a hivatalhoz, mert nem tudott mit kezdeni az ajándékba kapott több mint egyméteres hüllővel, és még félt is tőle.
Forrás: Eyewitness News, 2006. augusztus 10.
Nem vette észre a kést a fejében
Négy nap után derült ki egy lengyel férfiról, hogy egy 15 centis késpenge van a fejében. A 61 éves Leonard Woronowiczot erősödő fejfájása miatt utalta be az orvosa röntgenvizsgálatra, ahol észrevették a fejében lévő pengét. Az orvos azonnal a Bialystok-i központi kórházba szállíttatta, ahol sikeresen megoperálták. Mint később kiderült, a késpenge akkor kerülhetett Woronowicz fejébe, amikor négy nappal korábban leesett a konyhában egy sámliról. A nyugdíjas tanár elmondása szerint nem érzett semmit a baleset után, csak egy kicsit vérzett a füle mögött. Amikor négy nap múltán is fájt a feje, orvoshoz ment.
Forrás: Ananova, 2005. március 7.
Leugrott az erkélyről a besokallt mazochista
Összebilincselt, meztelen szado-mazo szexrabszolga landolt egy vacsorázó rotterdami asszony erkélyén. A férfi egy emelettel feljebbről ugrott ki, miután kiszabadult ketrecéből egy bevadult szexpartiról. A 28 éves olasz mazochista a rendőröknek elmondta, hogy akkor sokallt be, mikor „Urnői” élvezetből a fejét kezdték rugdosni. Ekkor határozta el, hogy megszökik a hosszúra nyúlt kéjzsúrról. Erre egy napos raboskodás után nyílt alkalma. Megpróbált lemászni a második emeleti balkonról, de megcsúszott, és nagy robajjal az első emeleti erkélyre zuhant. Beatrijs Schoonenberg, a lenti szomszéd az esetről így számolt be: „Éppen vacsoráztam, amikor egy meztelen férfit esett az erkélyemre. A falat megakadt a torkomon, de hamar összeszedtem magam, és kihívtam a mentőket és a rendőrséget.” Jelenleg a szadista „Urnők” ízlelgetik, milyen az élet a (rendőrségi) ketrecben.
Forrás: De Telegraf, 2001., október 25.
...hat ezen halalra rohogtem magam!!!..Vegre, jol kezdodott a napom, koszi!
BK.
Hungária biztositó(*)
Néhány jól sikerült válasz a baleseti
kárbejelentôkrôl, a "Baleset oka" rublikában:
1. Hazafelé tartva véletlenül rossz házba álltam be és
összeütköztem egy fának, ami az én kertemben nem volt.
2. A másik autó nekem ütközött anélkül, hogy ezt a
szándékát elôre jelezte volna.
3. Azt hittem, hogy az ablakom le van húzva, de aztán
rájöttem, hogy nem, amikor kidugtam a kezem rajta.
4. Ütköztem egy álló kamionnal, ami a szembejövô
sávban közeledett.
5. A teherautó a szélvédôn keresztül a feleségem
arcába tolatott.
6. Egy gyalogos nekem jött, és az autó alá feküdt.
7. A fickó elfoglalta az egész úttestet, jónéhányszor
kikerültem mielôtt elütöttem.
8. Lehúzódtam az út szélére, megláttam az anyósomat,
és nekimentem a vasúti töltesnek.
9. Abbéli igyekezetemben, hogy agyonüssek egy legyet,
nekimentem egy telefonpóznának.
10. Egész nap növényeket vásároltam, majd
hazaindultam. Amikor egy keresztezôdéshez értem, egy
sövény ugrott elô és megzavarta a látásomat, így nem
vettem eszre a masik autot, ami felem közeledett.
11. Negyven éve vezetem az autómat, de most elaludtam
a kormány mellett és balesetet szenvedtem.
12. Végveszélyben az orvoshoz siettem, amikor a
csuklóm kificamodása balesetet okozott.
13. Amikor a keresztezôdéshez értem egy stop tábla
jelent meg az úton, ahol eddig semmilyen tábla sem
volt. Nem tudtam elég gyorsan fékezni és így elkerülni
a balesetet.
14. Hogy elkerüljem az autóm elsô lökhárítojanak
sérülését, elütöttem egy gyalogost.
15. Az autóm szabályosan parkolt, miközben
beletolatott egy másik autóba.
16. Egy láthatatlan autó elôtunt a semmibôl, nekiment
az enyémnek, majd eltunt.
17. Bár azt mondtam a rendôröknek, hogy semmi bajom,
amikor levettem a kalapomat, azt vettem észre, hogy
koponyasérülést szenvedtem.
18. Biztos vagyok benne, hogy az az öregember nem is
akart átmenni a másik oldalra, amikor elütöttem.
19. A gyalogos csak bóklászott, nem tudta, merre
menjen, így hát elütöttem.
20. Láttam egy lassan mozgó, szomorú arcú öregembert,
amint lepattan az autóm motorháztetôjérôl.
21. A baleset közvetett okozója egy kiscsávó volt egy
kis autóban, nagy szájjal.
22. Kirepültem az autóból, amikor az leszaladt az
útról. Késôbb talált meg néhány kóbor macska.
23. A telefonpózna nagyon gyorsan mozgott.
Megpróbáltam kitérni az útjából, amikor nekem
ütközött.
Az Andrássy út napjainkban
Egy mikrobusz haladt Budapesten az Andrássy úton a Hősök ter felől a belváros felé.
A sofőr nem nagyon ismerte a járást errefelé, mert folyamatosan balra indexelt, arra akart kanyarodni, amit ezen a szakaszon jó hosszan nem lehet.Leste az utcákat és elég lassan haladt a belső sávban.
Mögötte egy batár-nagy BMW sötétített üvegekkel nagyon hamar megunta a lassú tempót és huzamos dudálással próbálta a furgont jobb belátásra bírni.
A sokadik dudaszóra kinyúlt egy kéz a mikrobuszból és jól bemutatott a bömbinek.
Erre a BMW k...a gyorsan megelőzt, keresztbe elé állt és kiugrált belőle 4 tipikusan nagy darab, kopasz cigány.
Az egyik a furgonhoz lépett, feltépte a sofőr ajtaját, majd hanyatt bukfencezett.A sofőr a szép rúgás után ki is szállt és sebtében megverte a többi hármat is.
A mutatvány elég nagy népszerűségre tett szert az Andrássy út közönsége körében.
A rendezvény fénypontjaként egy szakadt kanárisárga kiskocsiból kikiabált egy pasas a levitézlett "gengsztereknek":
- Látod, cigány?Ezért kellett volna megtanulnod olvasni!
A mikrobusz oldalára ugyanis az volt írva: FEHÉROROSZ KARATEVÁLOGATOTT
A válogatott ki sem szállt, csak röhögött a kocsiban.A sofőr intézte az egészet, bár lehet, hogy ő is versenyző volt.(Valami ifjúsági karate európabajnokság volt Pesten azidő tájt.)
Ezt a történetet e-mail-en küldik tovább, én is így kaptam.A tartalmával, szóhasználatával én senkit sem akartam megsérteni!
barátom vadiúj, dobozolt nyomtatót vitt az új egyetemi rektor titkárságára. arra a kérdésre, hogy hova tegye a gépet, a vadiúj titkárnő megkérdezte:
- mekkora is az a nyomtató?
mire a fiúm:
- kicsit kisebb, mint a doboz...
én sosem felejtem el azt a tévés telefonos játékműsort, ahol az volt a kérdés:
- hány holdja van a Földnek?
a válasz némi hezitálás után:
- Öt...?
Egy anya felhívta a 911-t megérdeklődni, hogy lehet-e valamilyen baja 2 éves gyermekének attól, hogy +evett 2 marék hangyát a kertben. Meg se várva a választ, közölte a diszpécserrel, hogy +itatott a gyerekkel fél üveg hangyairtót, biztos, ami biztos.
Persze a központos azonnal odaküldte a mentőautót.
<b>Gázpalackból szipuztak, majd rágyújtottak</b>
PB-gázt „fejtettek” át zacskóba, majd abból szipuzva kábították magukat mosonmagyaróvári fiatalok. A két fiatalember halmozta az élvezeteket, hiszen jócskán ittak is, majd rágyújtottak egy cigarettára. A gáz azonnal berobbant...:
Egy lángokban álló családi házhoz riasztották a tűzoltókat egyik éjszaka. A ház mellett két megégett fiatalember feküdt. A mentők mindkettőjüket súlyos, másod- és harmadfokú égési sérülésekkel szállították kórházba. Egyikük légzőszervei is károsodtak a tűzben, részben ennek következtében a 22 éves fiatalember az eset után három nappal belehalt sérüléseibe. A lángokban a ház konyhája kismértékben, míg az egyik szoba szinte teljesen kiégett. A tűzeset után most lezárult vizsgálat igencsak meglepő dolgot állapított meg.
A vizsgálat során kiderült, hogy a konyhai gázpalackról leszerelték az összekötő csövet. A palack melletti asztalon cigarettásdobozt, hamutartót és félig elégett cigarettákat is találtak. A helyszíni szemlén tapasztaltak alapján arra lehetett következtetni, hogy a két fiatalember a palackból egy zacskóba(!) fejtette le a gázt, amiből vélhetően mélyeket lélegeztek. Emellett azonban cigarettára is gyújtottak, ami aztán a robbanáshoz, majd a tűzhöz vezetett.
A robbanás során meggyulladt a két fiatalember ruhája. Kétségbeesve próbáltak megszabadulni lángoló ruházatuktól, ami, miután ledobták magukról, meggyújtotta a szoba berendezését is. Az arcukon és a testükön több helyen is súlyosan megégett fiatalok pánikszerűen próbáltak menekülni a lángok közül, ezért az üvegen keresztül kiugrottak az ablakon.
A rendőröknek a kórházban sikerült meghallgatniuk a súlyosan megégett 20 éves fiatalembert. A nyomozóknak bevallotta, hogy a történtek előtt mindketten felöntöttek a garatra az elhunyt fiatalember házában. Ebben az „alkoholgőzös" állapotban döntöttek úgy, hogy kipróbálják a propán-bután gáz bódító hatását. Leszerelték a konyhai palack összekötő csövét és egy zacskóba eresztették a gázt, amiből aztán mélyeket lélegeztek. Ezt ötször egymás után megismételték, versenyezve egymással, ki bódul be jobban a „szipózástól". A zacskó töltése során azonban egyre több PB-gáz került a lakás levegőjébe is, aminek koncentrációja fokozatosan elérte azt a határértéket, aminél már a kisebb szikrától is berobban.
A fiatalok úgy gondolták, a hangulatot tovább fokozzák, ezért rágyújtottak egy szál cigarettára is. A súlyosan megégett férfi ezt követően már csak arra emlékszik, hogy próbált megszabadulni lángoló ruháitól és kiugrott a csukott ablakon. A rendőröknek elismerte, hogy tisztában voltak tettük veszélyeivel. Ám szerinte alkoholos befolyásoltságuknak tudható be, hogy nem vettek erről tudomást.
Mindent az élvezetért?
New Jersey - Egy 51 éves férfi elhatározta, hogy engedve fantáziájának, érzékien gömbölyű porszívóján éli ki ösztöneit. A gépek szerelmese egy kézi Singer A-6-os porszívót választott párjául, amelyet sajnos úgy terveztek gyártói, hogy a csatlakozó gumicső és a porzacskó között elhelyezkedő légcsavar szolgáltatja a vákuumot. Így a férfi gyönyöre is egészen "rövidre lett vágva" , ugyanis a légcsavar pengeéles szárnyai rögtön lenyesték nemi szervének felső felét. A közeli Monmouth Medical Center sebészei ugyan sikerrel elállították a vérzést, de már nem tudták visszavarni a hiányzó felet.
További ajánlott fórumok:
- Bele fogok betegedni a saját hülyeségembe?
- Mit lehet olyan fiúval kezdeni, akinek elvileg tetszem, de mikor odajön hozzám zavarba jön és össze-vissza beszél hülyeségeket?
- Orbitális hülyeségek, amiket álmodni szoktál...
- Csináltatok már akkora hülyeséget, hogy egyszerűen nem tudtok túllépni rajta?
- Nem viselem el anyám hülyeségeit többé
- Ti mit tennétek, ha 1 hónapig nem kapnátok "fizetést" mások hülyesége, és hanyagsága miatt?