Elvesztettem a keresztfiam (beszélgetés)
hát agusztusóta tart már ez... :(
szeptemberbe futottunk össze utoljára.
Már ki se merek menni az utcára-nem akarom átélni újra azt amit az álomáson. :(
Nézegettem a közös fényképeinket, a videókat amit róla csináltam-ez maradt nekem.
Póbálok felejteni,de nehéz. Néha rám tör, és olyankor csak sírok.
Nagyon nincs igazad!
Attól, hogy szétmentem a férjemmel, tartottam a kapcsolatot a sógornőimmel, anyósommal. Azért mert elromlik egy pár viszonya, attól még lehet tartani a kapcsolatot a többi családtaggal.
És az anya hülye, hogy megfosztja a fiát egy törődő, igazi keresztmamától.
egy városban élünk, múltkor összefutottunk. A gyomrom görcsbe rándult az örömtől. A kisfiú mikor meglátott szaladt volna oda hozzám, a volt ,,anyósom" felkapta, nem engedte oda. Sírt a pici, mindenki őket nézte, szóval fogcsikorgatva de oda engedte hozzám. A kicsi úgy örült nekem puszilgatott, el se akart engedni. Kérdezte hogy hol vagyok? mikor megyek hozzá? az anya nem várta meg a válaszom rávágta a picinek, hogy tudod, Nene messze lakik már-és szurós szemmel nézett rám, hogy erősítsem meg a válaszát. Én a könnyeimbe fulladva csak bólintani tudtam-aztán jött a buszom és mennem kellett.
Hát ilyen mesét adnak be neki...
Ezt nem értem,miért is ne barátkozhatna a volt barátja testvérével???
Én amikor otthagytam a férjemet,ugyanúgy jóban voltam a testvérével,meg az anyukájával,mint előtte,ha nem jobban.
Azóta is össze járunk.
Az ilyet azért nem értem, mert itt nem csak a kereszt anyával szúrnak ki, hanem a picivel is... Igazán önző dolog úgy alakítani az emberi kapcolatokat, hogy egy gyerek érzésein meg keresztül gázolnak, neki ugyanúgy joga van a kapcsolatot tartania a kereszt anyjával, hiszen szereti, biztosan hiányolja is és gondolom nem érti hol van...
Majd ha nagyobb lesz és megkérdezi az anyját, hogy neki hol a kereszt anyja bead neki egy hazugságot? Szégyellheti magát...
sokan nem értik ezt meg!
:(
hivatalosan is én vagyok a kereszt anya,a volt párom pedig a kereszt apja.
Eltiltott az anya,amiért otthagytam az öcsét.
Én sem tudnék könnyen túl lépni ezen a helyzeten. Sok idő kell...
Hivatalosan is Te vagy a keresztanyukája? Miért tiltották el Tőled?
úgy voltunk egy család, hogy én és a párom együtt laktunk. A kisfiút és az anyukája odakerült hozzánk miután a szűlei nem tudtak együtt élni, és mivel a párom tetsvére volt, nem gondolkoztunk rajta, hogy hozzánk jöhetnek e. természetes volt.
Mindig is szeretem a gyerkeket, Áron pedig még csak 3 hónapos volt mikor odajöttek hozzánk-azonnal megszerettem, Sokat játszottam vele, fürdetem, etettem, sétálni vittem-ha lementem a boltba mindig vittem neki valamit, amit szeretett, még ha az csak egy kis rudi is volt.
De nem voltunk vérrokonok...
párom és én szétmnetünk a kisfiú, pedig szabályosan ellett tiltva tőlem.
Mondjátok ti is azt amit eddig sokan mondtak, hogy nem az én gyerekem, nem is rokonom, nincs közöm hozzá-de két évig neveltem, nem tudok így gondolkodni.
Sajnálom!
Mindent, hogy elvesztetted, azt, hogy egyedül érzed magadat.
itt biztosan találsz magadnak barátokat!
Én itt vagyok!
20 éves lány vagyok. Szegedre járok egyetmre,de mivel bejárok nem nagyon vannak barátaim.
Szeretem az állatokat, és a kisbabákat-nekem is volt egy kereszt fiam, de sajnos elvesztettem,pedig olyan volt mint a sajátom, együtt éltünk és én voltam a második anya, vagy sokak szerint inkább én voltam az anyukája...nehezen tudom ezt feldolgozni-főleg egyedül :/
Magányos vagyok. Valaki?
További ajánlott fórumok:
- Mindent elvesztettem a depresszió miatt
- Akik elvesztették a lakásukat, házukat, autójukat mert nem tudták fizetni várlak benneteket!
- Ha elvesztették a bizalmad, meg lehet tanulni újra bízni az emberekben?
- Ti adnátok a babátoknak az elvesztett baba nevét?
- Szimre barátunk elvesztette édesanyját
- Milyen ajándékot vegyek, 1, 5 hónapos leendő keresztfiamnak? (Nővérem babája)