Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha elvesztették a bizalmad, meg lehet tanulni újra bízni az emberekben? fórum

Ha elvesztették a bizalmad, meg lehet tanulni újra bízni az emberekben? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
70. 0260f21e84 (válaszként erre: 69. - Sealar)
2008. ápr. 5. 18:23

Senki nem mondta (irta), hogy hibas vagy.

A te erzeseidet, gondolataidat vetitetted ra, azt hitted, hogy o is olyan, mint te. Ez aztan foleg nem hiba, csak o mas, mint te. Nem kell elvarni, hogy kitalalja a masik, hogy te mit varsz. Vagy megmondjuk kerek-perec, vagy viseljuk a kovetkezmenyt. Ertem, hidd el, engem is vagtak mar at, ereztem ugy, hogy elarultak. De nem a masikra kell kenni. Sot, en olyan vagyok, mint egy bolond, mert ezek ellenere sem lettem bizalmatlan es magamnakvalo, csak megvalogatom mar jobban az embereket magam korul.

Egyebkent az eljarast en nem erzem annyira jokepunek, hasonlo volt az en esetem is, csak nem barati, hanem munkahelyi. Jol egyedul maradtam a kiallasra. De bomlasztas, vagy mi, a tobbiek hata mogott osszefogni es kizarni az. A lanyok meg rolatok hittek, hogy baratok vagytok, ok sem ezt vartak.

Na, levontam: nem kell sokat varni, es nincs csalodas, bizni igen, csak nem elvarni.

(Bocs mindenkitol, ha hosszu, inkabb irasban gondolkodtam)

69. sealar
2008. ápr. 5. 17:45
Tehát akkor szted én vagyok a hibás, azért, amiért valakit a legjobb barátomnak tartottam, és úgy éreztem, h ez kölcsnös? Én vagyok a hibás, amiért azt hittem, h megtudok vele beszéni mindent? Ezek szerint akkor nem bízhatunk senkben? Szép kilátások... A bolmlasztásról az a véleményem, h mi ezt megbeszéltük a többi fiúval és érdekes, akkor mindenki egyet értett, szóval ezt nem érzem bomlasztásnak.
68. 0260f21e84 (válaszként erre: 67. - Sealar)
2008. ápr. 5. 17:26
Szia, szerintem te dontottel ugy, hogy elmondod a te velemenyedet a baratodnak, vagy lakotarsadnak. Innentol a te felelosseged, senki nem kenyszeritett erre. Ahogy ot sem. Tenyleg faj, ha az ember ugy erzi, hogy hatbaszurtak, de nem a masik hibaja. Ja, a masik erdekes pont, hogy ez amugyis csak a lanyok allitasa, vagy nem jol ertelmezem? A bomlasztasrol te mit gondolsz?
67. sealar
2008. ápr. 5. 16:54
Leírom, mi történt és kíváncsi lennék a véleményetekre. Egy baráti társaságba tartozom már évek óta. Terveztük, h a nyáron elmegyünk közösen nyaralni, h de néhányan úgy éreztük, h kicsit sok volt már a társaságban lévő lányokból, mi lenne ha csak fiúk mennénk. ezt bejelentettük és elindult egy lavina. 2 nappal ezelőtt a lányok meghívtak minket vacsorára, ami egy burkolt észosztás volt, megvacsoráztunk, indultunk volna haza a lakótársammal, akit tegnapig a legjobb barátomnak is tartottam. És akkor a lányok felhozták a témát, h nem tudnak napirendre térni, és fel vannak háborodva. 1 óra "beszélgetés után" már ott tartottunk, hogy én vagyok az, aki megfúrja ezt a társaságot, szét akarom bomlasztani és a lakótársam az én idomított akármim, én őt befolyásolom. Elegem lett, otthagytam az egészet, de a lakótársam még ott maradt:S Tegnap este tudtam meg, h miután én elmentem, ők még beszélgettek, és a lányok állítása szerint ez a srác is velük ért egyet, sőt, mindent elmondott nekik, amit én mondtam neki ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Megbíztam benne, úgy éreztem, h bármit elmondhatok neki, mert tényleg a legjobb barátomnak tartottam, és erre ő a hátam mögött ezt csinálja. Mi a véleményetek erről??
66. iriszb
2008. márc. 27. 20:55
-NEM...
2008. márc. 9. 16:28
Az emberekben igen, de aki elveszítette a bizalmamat, abban SOHA többé nem bíznék!
2008. márc. 8. 23:36
NEm.
2008. márc. 8. 21:26
Mindenkinek jár még 1 esély.Első férjemet elhagytam 10 éve,azóta nem is tudtam róla semmit,nem fizetett 2 gyermekünk után gyermektartást.Meg tudtam volna ölni......De azóta immár 8. éve boldog 2. házasságomban élek,és a haragom is elmúlt.....múlt év végén felvette velem a kapcsolatot,hogy szeretné rendezni az életét,nagyon szégyeli amit tett,és bármit megtenne ha rendeződhetne a helyzetünk.Azóta rendszeresen fizeti az elmaradt és a folyamatos tartásdíjat.Nem azt mondom,hogy megváltozott,de én adtam neki még egy esélyt,hogy rendezhesse a lelkiismeretét.Nekem ez nem állt semmiből szerintem.Remélem nem kell csalódnom benne megint.....
2008. márc. 8. 19:33

Nos... Ez fogós kérdés... Te hogyan vélekedsz erről?

Ha szeretsz olvasni, figyelmedbe ajánlok egy könyvet...

A Titok

Nekem bevált...

2008. márc. 8. 13:58
Ez attól függ ,hogyan ..mivel vették el .
2008. márc. 8. 13:30
Elismerem, nagyon nehéz a bizalmat ujjáéleszteni, de mit ér az élet, ha bizalom hiányában magunkra ,maradunk. Maga az élet nem gonosz ,csak mi vagyunk gonoszak, talán át kell gondolnunk, mi nem okoztunk-e már csalódást másoknak
59. Nagisa
2008. márc. 3. 11:40
én sem hiszem, h ha egyszer csalódtam vkiben akkor ne tudnék benne újra megbíni...
2008. márc. 1. 11:04

Én nem hiszek abban hogy az emberek nem képesek változni.

Ha valaki fontos számomra, mindíg va egy újabb esélye, csak több és több idő és bizonység szükséges az újabb bizalom elnyeréséhez.

57. Kék
2008. jan. 2. 20:46
Akiben egyszer már csalódtam,annak nem adok új esélyt!Annyi ember van,aki nem játszotta el a bizalmamat és akiben bízhatok!Szerencsére!
2007. dec. 21. 19:16
Az ember idönkent csalodik 1 estleg 2-emberben ! De , nem az egesz emberisegben ! A vilag tele van joravalo , kedves emberekkel , akkor miert az önsanyargatas ? !
55. supin
2007. dec. 21. 11:11
Próbáltam de nem ment.
2007. dec. 21. 10:52
Nem.
2007. dec. 20. 22:15
SOHA,SOHA
52. 8d784868d0 (válaszként erre: 51. - 09ca1d3343)
2007. nov. 23. 12:07
paranónia....
2007. nov. 23. 02:20
szerintem nagyon nehezen...én szinte már senkiben nem bízom...
2007. nov. 22. 18:55

Soha nem is lenne szabad elveszíteni bízni az emberekben, hiszen hál' Istennek nem vagyunk egyformák!

Az persze számomra is nehéz, hogy AKIBEN megrendült a bizalmam, azzal ismét ugyan olyan bizalommal legyek. Persze sok-sok dolog rendbehozható. Attól viszont másokkal szemben nem lehet örök bizalmatlanságban élni.

49. 8d784868d0 (válaszként erre: 42. - KriZo)
2007. nov. 21. 18:21

kissé elfogult vagy a férfiakkal szemben, valószínű ezért is csaltak meg!

a férfi érzékeny teremtés, jóindulatú, éa álltalában imádja a családját!

de ha csalárd, és lenéző feminista életszemlélettel találja magát szemben, akkor nem lessz az a kezesbárány mint addig volt!

a nők hajlamossak bele tespedni egy kapcsolatba, és nem veszik észre ha a férfinek valami nem jó!

a legtöbb nő azt gondolja a férfi egy kefélőgép, akinek a szex például mindíg jó!

hát nem jó mindíg!

ha nincs mögötte őszinte érzelem, vagy csak hiányzik az a kis szikra, amit a nők is hiányolnak alkalmanként, akkor a férfi sem úgy fogja megélni a szexualitást, mint kellene!

sok nő passzívvá válik az ágyban főleg ha elélvezett, utánna mint egy darab fa fekszik és várja hogy befejezze a férfi a manővert!

ezt pl a férfiak nem tolerálják!

miért nem? mert nem egy guminőt akarnak, /ha azt akarnának akkor vesznek egyett!!!!/ hanem egy olyan nőt aki észrevesz minden rezdülést, és nem magával, vagy a gyerekével van csak elfoglalva, hanem a férje is aktívan benne van az életében!

azokat a nőket hagyják el, akik túlzott énképpel rendelkeznek, és a férfit a sorrendiségben egészen hátra teszik! e lehet nem tudatos is! minden esetre állandó kontrolt, és önvizsgálatot igényel szinte minden nőtöl! aki meg akarja tartani a férjét!

meg kell nézni hogy a férfiak milyen nőhöz mennek el! milyen nőért hagyják ott a családot, feleséget, stb!

olyan nőért aki jól főz, tiszteli a férfit, megbecsüli a férfit, vagy pl. van annyi esze hogy ha előbb ,megy el mint a férfi, akkor nem fordul stílisztikussan a fal felé kidomborított fenékkel, hanem megmarkolja a férfi heréjét, és vadul kéjessen szeretkezik vele tovább! ebből a férfinek lejön, hogy ő egy igazi macsó, szeretik ,megbecsülik, és talán elhiszi magáról hogy jó az ágyban! ha ehhez társul egy viszonylagos háziasszonyi életfelfogás, jó kajákkal, akkor a férfi OTTHON!!! fog maradni, és sosem fog elmenni otthonról!

jah..... nézzük meg hogy a férfi kihez megy el???

olyan nőhöz aki mindezt tudja! vagy rájött mert volt annyi esze, vagy elhagyták, és önvizsgálat után jött rá minderre!!!!!

2007. nov. 18. 15:50
Ha hazugságon kaptam rajta, akkor már soha nem fogok benne úgy bízni, mint előtte.
2007. nov. 18. 15:42
Sajnos az a baj hogy én a férjemmel szemben elvesztettem a bizalmam s nagyon nehezen tudok felejteni!
2007. nov. 14. 21:44
A bizalmat elveszíteni nagyon félős dolog. De azért másoktól nem lehet megvonni a bizalamat ha valakibe csalódtunk. Szerintem.
2007. nov. 9. 02:23
Soha nem általánositok, akkor miért ne bíznék másban. Persze először mindenkit meg kell ismerni .A bizalom nagyon sok mindent takar, és nem mindenkivel osztunk meg minden gondolatunkat, de az még nem egyértelműen bizalmatlanság jele.
44. KriZo
2007. nov. 8. 10:43

Ja még annyit, hogy társas lények vagyunk. Hosszabb rövidebb idő után mindig szükségünk van valakire akiröl tudjuk hogy hozzánk tartozik.

De emberek jönnek mennek, ha kiderül hogy nem mélto hozzánk akkor sem szabad miatta a saját egészségünket kockáztatni -idegbetegség, gyomorfekély, és társai - egyik se ér annyit. Én amondo vagyok hogy engem csak egy pasi készithet ki idegileg, és az a fiam. De remélem nem fog :D .

43. KriZo
2007. nov. 8. 10:23

Bizni valakiben vagy sem!


Hát engem eléggé "megtréfált" az élet a bizalommal, vagy inkább naivitással :D

De azóta se vagyok teljesen bizalmatlan. Inkább közönyös. Amig ki nem derül valamiröl hogy igaz, vagy hamis addig nem izgatom magam miatta. De nem is törexem kideriteni. Elöbb utol ugyis kiderül miden.

42. KriZo (válaszként erre: 38. - 8d784868d0)
2007. nov. 8. 10:13

Ezt irtad "a férfi sosem ok nélkül megy el otthonról! "

Nem hát. Az agya után megy :D .

Mikor kiderült hogy a párom becsajozott, nekem volt büntudatom hogy biztos, nem figyeltem rá eléggé. Biztos valamit nem jol csinálok. Utána mindent megtettem hogy melettem boldognak, érezze magát. Mind lelki, mind testi vonalon. És én sokáig az hittem nem kell neki más. :D És mekkorát tévedtem. Azután a csajszi után is folyamatosan volt másik. És gondolom a kapcsolatunk kezdete ota volt neki mindig valakije. Ja és a plussz poén 3 év után derült ki hogy én csak egy szerető vagyok mert "boldog" házzasságban él. Nekem mindig azt mondta hogy nem tartja a kapcsolatott a családjával, se az anyjával, se a testvéreivel. Ezért nem is mutatott be nekik. Hát honnan tudhatam én hogy feleségel és 3 gyerekkel a karácsony estéket se tölti othon.

Na ennyit a pasikról és a bizalomról.

2007. nov. 8. 03:02
Még mindig ugyan azt tudnám leírni, és remélem ezzel mindig így is maradok!
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook