Első randira hasznos tanácsok :) (beszélgetés)
Két dolgot tehetsz!Vagy az igazat mondod,vagy kamuzol egyet! :)))
Az én szövegeimet ne akard "hallani"! :DD
Hová raktad a fejed? :)
Alvin dalszövegeket én sem nagyon.. De a 2 tojás-t (ez a címe?) igen.. :D nagyon tetszik
Az amerikai pitében volt a srác :D sztem mókás volt
Jó lesz, jaj én úgy mennék első randira az olyan izgi :) Meg manapság miylen nők vannak jézusom.. úgyhogy messze a felső kategóriába sorolhatod magad ennek tudatában kellő magabiztosággal menj el holnap :)
Trezor, akkor te magas vagy, szerintem ő nem fogja:)))
Az alvin és mókusok dalszövegeit nem ismerem..
Én, mint hapsi...amit lehetett (tárgyat) lefejeltem...és akkor mi van?
Érezd magad jól...a közönséget meg egye meg a fene...ha tetszel neki az kiderül az első pillanatban...és, ha most megkérdezed, hogy az miből lehet tudni kapsz egy olyan Alvin és a mókusokat, hogy csak na
Az a kabát jó lesz :)
De mosolyogj, mert különben azt hiszi, hogy búskomor vagy.. Vagy nem jön be neked..
fülpucoló?Az minek?Én még nem vittem azt magammal!Hátha ezek után...:)
Könyvet sem vittem,mert ha nem tetszett a "műsor",szóltam neki,hozzon haza! :)
A többi oké :)
Nekem az unokatesómnak furcsák a fogai. 23 éves, és elől még 2 tejfoga van. Ami jóval kisebb, mint a többi. Nem nőtt neki rendes. Persze, meg akarja majd csináltatni, de elég drága..
De a lényeg, nagyon jól néz ki, fantasztikusan és soha nem voltak problémái emiatt :D
További ajánlott fórumok:
- Új munkahely, első nap. Tippek, tanácsok. Mit igen, mit ne?
- Hasznos és jó tanácsok, ötletek!
- Sonkapréshez szeretnék recepteket, és hasznos tanácsokat kapni. Köszönöm szépen!
- Hasznos tanácsok Horvátországba utazóknak
- Ki szeretnénk menni a bécsi karácsonyi vásárra saját autóval.Tudtok segíteni hasznos tanácsokkal?Pl. hol érdemes hagyni az autót stb.
- Catawiki - Tapasztalatok, vélemények, hasznos tanácsok