Első babát várók, beszélgessünk!!! (beszélgetés)
Általában a meni szerint számolnak mert azt szinte minden nő pontosan meg tudja adni!!!
Később az UH-ák során ez változhat!
Mi hivatalosan(mensi szerint)márc.11-re vagyunk kiírva de hétfőn voltunk a 32.hetes UH-án az alapján meg február végére március legelejére!!!
Sziasztok,üdv az újaknak és mindenkinek grat.
Ma voltam első tanácsadáson a védőnéninél. Felvették az adatokat, megkaptam a kiskönyvet, megmértek stb. Egy valamit viszont nem értek. Nem a mensi alapján számolják ki mennyi idős a baba? Mert mensi szerint holnap töltjük a 9. hetet, de azt mondták ez már 9-10 hetes baba. Ezt is írták be. Meg azt h. 08. 20án szülök. De én tudom, hogy mikor fogant, és aszerint 25-e jön ki. Gondolom nem veszünk össze 5 napon, de akkor se értem, hogy most mi alapján is számolnak.
mi kétszer is voltunk!
a 17.hetes nagyon jó lett de a 27.hetes az nem!!!Beni megsértődött hogy fel lett ébresztve ezért hátat fordított és semmit nem mutatott a kis arcából!!!:)
a 20perces DVD-ből 5percen látszik a kis arca mikor még aludt!!!!:))
Sokáig lesz külföldön a párod???Mikorra vagytok kiírva???
Kereken 17.hetesen!
akkor voltunk 4D-én!!!:))
Még hiányzik pár apróság de a nagyja már össze van rakva!még hálóinget kell vennem meg Tena betétet és kész!!!:))
A babusé meg már 100%-os!!!:))
Ha ez megnyugtat és a 33.hétben vagyok és eddig összesen 2,5kg híztam!Ez a súly pedig a baba meg a víz meg a lepény szóval ha úgy vesszük semmit nem szedtem föl eddig!!!
Ha a kicsivel nincs gond és te is rendben vagy akkor ezen felesleges aggódni!!!Nem vagyunk egyformák mindenki szervezete más!!!!
Nyugi!!!
Én ezen nem bánkódok. Ilyenkor a másik felszívódik? ugye kedden voltam, és jövő hét kedden mindenképp látni akar ezt leszögezte.
Nem buslakodok, hogy egy lesz, az a lényeg, hogy egészséges legyen. :)
Valószínűleg iker terhességnek indult a dolog de ebből az derül ki hogy sajnos csak az egyikben lesz életképes embrió!
nagyon sajnálom!:(
Szia Dorimami!
Új vagyok itt,13 hetes.Ma voltam magándokinál, múlt héten a 12 hetes kórházi uh-n és mindkét helyen azt mondták, hogy minden ok.Engem mégis nagyon aggaszt, hogy ma mikor a dokinak mondtam, hogy megnézném hogy mozog a baba azt mondta, hogy most nem látom, mert alszik.A szívverést egyértelműen láttam,és a nagysága is tejlesen jó volt.Az ismerőseim mindig azt mondják, hogy nekik mennyit mozog.Gyakori, hogy éppen nem lehet látni mozgást?Ez most nem hagy nyugodni,légyszi segíts!
Igen kerekedik már!!!
Kérdezzetek nyugodtan ha tudok szívesen segítek,válaszolok!!!
JA és Mindenkinek gratulálok!!!:))
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!