Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Elménk teremtő ereje - avagy "álmodd" magad karcsúra... fórum

Elménk teremtő ereje - avagy "álmodd" magad karcsúra... (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elménk teremtő ereje - avagy "álmodd" magad karcsúra...

106. a6cd9cfa0c (válaszként erre: 105. - 6190a5cfb4)
2009. szept. 24. 20:33

örülök hogy Te is itt vagy :)

A naplómban nézd meg, írtam a falánkságról.

*

"ha más mondja valakinek ugyanazt,mint én, neki sikerül, neki megcsinálják, nekem nem"

na ez olyan mint amit az Én párom csinál... hogy neki semmi nem sikerül stb. stb. szerintem észre sem veszed és megerősíted a dolgot, energiát adsz neki. láttad a The Secret c. filmet? abban volt egy férfi, aki humorista de valahogy soha nem voltak vevők a poénjaira, a munkahelyén is semmibbe vették, úgy ahogy volt szerencsétlennek érezte ezek miatt magát. egy terapeutához ment, akir megkérte írja le a problémáját. leírta, és ott volt benne a válasz; folyamatosan megerősítette ezeket a benyomásokat. elkezdett másképp gondolkodni és minden megváltozott... szerették Őt a színpadon és a kollégák is bkén hagyték nem piszkálták többé.

*

a NEM szót valóban el kéne felejetni! nem tudja az agy, hogy mikor kell figyelembe venni, elginkább sosem veszi figyelembe. pl. ha ismételgeted nem fáj, ne, fáj.... akkor ezzel a fáj-nak adsz energiát... mondd inkább jól és tökéletesen érzem magam! a nem kapok csekket, az ugyanez. mondd, anyagi téren minden úgy alakul, ahogy az Nekem a legmegfelelőbb. csináld a pénzmágnes meditációt... és ezt az oldalt, de biztosan ismered...

[link]

válogass innen :)

2009. szept. 24. 20:23

:))

Sziasztok!

Olyan jókat írtok, jó olvasni. Jó, hogy elindult ez a fórum. :)))) Remélem, sokáig lesz,és aktív marad.

Anyecs, az ET nekem is megy, naponta nézegetem.

Megnéznéd, ha valaki jelentős túlsúllyal rendelkezik, arra mit ír a könyved? Vagy ez nem betegség?

Na Agykontroll....írom, aztán nagyon érdekelne a véleményetek.

Én X éve /a dátumok összefolynak az agyamban/ diétával, meg Ak-lal /elmetükre/ fogytam le. Most ez valamiért nem sikerült.....még. Akkor hiányzott még vagy 2-3 kiló, de hallottam egy -számomra- új fajta diétát, aminek az eredménye a mai súlyom, vagyis +~25 kiló......ééééés azóta nem jön össze. Én is mondogatom magamnak, hogy vékony, meg csinos vagyok, azt sem mondhatom, hogy sokat eszem, mégsem.....

Ami egyszer már működött, most miért nem? És van jó néhány dolog, ami nem megy.....úgy technika,mint egyszerű, hétköznapi dolog. Másnak igen, nekem nem. Durván: ha más mondja valakinek ugyanazt,mint én, neki sikerül, neki megcsinálják, nekem nem.

A NEM szót nem kéne használni..... Honnan tudja az agy, most figyelembe kell venni a NEM szót, máskor meg nem. PL. "elmúlt, NEM fáj" kontra "NEM kapok csekket"....

Mostanában az esti programozásban szinte nem is jutok sehova, mert belealszom. Van ez ellen valami módszer? Ki kellene aludni magam, nem? :D

104. a6cd9cfa0c (válaszként erre: 103. - Stulika)
2009. szept. 24. 20:13

bak vagyok... és nagyon makacs, kitartó és önfejű! :) Azt mondják, hogy vannak olyan emberek akik egész életükön át úgy érzik, hogy valami nagy dologra hivatottak, valami nagy dolgot kell és fognak véghez vinni, valami világmegváltót :)

Vagy ezzel más is így van, ez korral jár ezek szerint?? Én ha tehetném a komplett Földet megmenteném! Ezért lettem geológus :)

Csak sokszor haragszom az emberekre. Azt mondják el fog jönni az idő, hogy kialakul egy kritikus tömeg, és azok az emberek lesznek többen akik szintén így gondolkodnak mint MI. szeretném hinni hogy eljön az idő és azokat a bizonyos vészharangokat nem véletlenül kongatják! Van egyébként egy meditáció (A Föld gyógyítása) az nagyon kedves a szívemnek! Ismered?

103. stulika (válaszként erre: 102. - A6cd9cfa0c)
2009. szept. 24. 19:54

Milyen csillagjegyű vagy? Véletlenül nem nyilas? Mert azokra jellemző, hogy ők az igazság bajnokai. Én csak tudom, hisz én is az vagyok, de tökre illik rám. Mindig is erős igazságérzetem volt, amit olykor-olykor még a mai napig is nagyon hevesen adok elő. Pedig én már koromból adódóan rájöttem, hogy a világot nem tudom megváltani, megváltoztatni (de azért lehet rá törekedni:):):)), azt is kapisgálom, hogy helyette jobb, ha felépítem a magam kis "világát", de... De néha még elfog a harcikedv, olyankor heves szócsatákba bocsátkozom, és utána be kell látnom, hogy sokszor én sérülök. Mégpedig azért, mert túl érzékeny vagyok. De : „ Hallgatni mikor beszélni kell ugyan olyan nagy hiba, mint beszélni, mikor

inkább hallgatni kellett volna. „

Arra is rájöttem már, hogyha egy kicsit "kivülálló" (érzelem mentes)tudok maradni ezekben a vitákban, akkor sokkal jobban tudok érvelni az igazam mellett, mert nem ragad magával a hév. És sokszor nagyon szórakoztató azt látni, hogy az "ellenfelem" nem igazán tud labdába rúgni (esetleg azért, mert túl szenvedélyes.

De azt hiszem ehhez el kell múlni a fiatalságnak, le kell higgadni egy kicsit. Húsz év múlva már Te is többször higgadtabb tudsz maradni.

De kellenek az ilyen szenvedélyes emberkék, mert ez azt mutatja, hogy ők a szívükön viselik a világ sorsát.

102. a6cd9cfa0c (válaszként erre: 101. - Stulika)
2009. szept. 24. 18:52

milyen érdekes... anno az egyik szakoktatóm aki érettségi után még két évig tanított, és amolyan barátnőnk lett, Nekem legalábbis. nagyon szerettem, adtam a tanácsaira és felnéztem, jó ember. egyik órár az volt a feladat, hogy egy adott témát dolgozzunk ki és prezentáljuk a többieknek. a témát azonban Ő választotta meg. Mivel egészségügyibe jártam, ehhez kapcsolódóan kaptunk témát. Enyém volt, az agykontroll és az utigén tréning :) a többiek teljesen "hétköznapi" dolgot kaptak. Na, akkor kezdtem Én el ezzel foglalkozni. Eljött a ballagás, és a tarisznyába Mindenkki kapott pluszba Tőle egy kis papírt, rajta egy idézettel, az Enyém ez volt:

„ Elvezethetsz egy embert a helyes útra,

De nem kényszerítheted, hogy rajta is maradjon. „

Érdekes, hogy Te is ezt írtad... mindig arra tanított Engem (mert nagy szószóló voltam, mindig harsányan kiálltam a véleményem mellett, meg akartam váltani a világot), hogy megmutathatom egy embernek hogy mi a helyes, de nem kényszeríthetem rá, hogy elfogadja.... milyen igaza van!

Csak tudod bosszant az egész... ez olyan mintha csinálnál egy nagyon finom ebédet valakinek, hogy örömet okozzál és sokat dolgoznál vele és szíved lelked benne lenne, és amikor elé tennéd, azt mondaná neki ez nem kell, minek csináltam ezt???

Nehéz megértenem ezt, de elfogadom.

Más: kaptam ma bátyámtól egy könyvet: Út a teljességhez. Betegségekről és azok jelentéséről szól. Nagyon érdekes, már belelapozgattam. Nekem visszatérő légúti megbetegedéseim vannak, úgyhogy ezt olvastam csak el eddig. nagyon tanúlságos. volt benne egy ilyen megjegyzés, hogy az ilyen betegségben szenvedőkre gyakran jellemző hogy meg akarják váltani a világot... :)

és természetesen nem bátortalanítanak el a szkeptikusok! annak örülök hogy egyre többen vagyunk Mi, akik így gondolkorunk. 6-8 évvel ezelőtt sokan azt sem tudták mi az az AK!?

101. stulika (válaszként erre: 95. - A6cd9cfa0c)
2009. szept. 24. 18:37

Maga részéről örülök, hogy ezt a fórumot elindítottad. Ne hagyd, hogy a szkeptikusok elbátortalanítsanak, kedvedet szegjék. Meggyőződésem, hogy az ilyen emberek pont ebben lelik örömüket. Ha nem így lenne, akkor nem dogmákat pufogtatnának, hanem értelmes, lényegre törő kérdéseket tennének fel, ne adj isten építő jellegű vitákat kezdeményeznének. Ők egyszerűen még nem tartanak ott, ahol Te. A Te lelked sokkal fejlettebb az övéknél. Úgy nézz rájuk, mint a nagymama a kis unokájára, azzal a tapasztalati fölénnyel. Megértően, türelemmel, és esetleges kérdeseikre is úgy válaszolva, tudod, mint amikor mondanak valamit "Te még kicsi vagy ehhez" stílusban.Ha elfogadják a segítséget add meg nekik tiszta szívvel, ha meg nem fogadják el azt, csak szemléld őket távolról, ahogy "elbuknak". Van egy mondás : "csak annak lehet segíteni, aki hagyja"...De ahogy a kisgyermek, az ilyen ember is fel fog állni előbb-utóbb. Van aki inkább utóbb, de ez már legyen az ő baja.

Ha nem bánod, néhány idézetet megosztok Veled, én ezekből sok igazságot és erőt szerzek. Ime:

„ Az ember teremtője, hordozója és túlélője saját sorsának. „

„ Fejlődni csak akkor tud az ember, ha valamely cél felé tart. „

*

„ A bölcs és a bolond között az a különbség, hogy a bölcs uralja a gondolatait,

míg a bolondot a gondolatai uralják.”

„ Szeressük embertársainkat, vagy azért mert jó, vagy azért, hogy jó legyen. „

„ Ne vess meg mást, ki rosszat tesz veled,

hisz ő a te tanítód, hogy azt a rosszat te

el ne kövesd.”

„ Nem mindenki lehet a barátom, de mindenki lehet a tanítóm.”

„Ne haladj előttem, mert nem tudlak követni.

Ne gyere utánam, mert nem tudlak vezetni.

Jöjj ide mellém és legyünk csak barátok.”

„ Ha öröm ér, fogadd örömmel,

ha bánat ér, viseld türelemmel,

amihez idő kell, ne siesd el,

ami megérett, ne szalajtsd el.”

„ Az út örök és tétlen, mégis mindent végbevisz észrevétlen.”

„ Amíg elvárásaim vannak az emberekkel szemben,

addig újra és újra csalódni fogok.”

*

„ Tegnap okos voltam ezért meg akartam változtatni a világot.

Ma bölcs vagyok, ezért meg akarom változtatni önmagam.”

*

„ Elvezethetsz egy embert a helyes útra,

De nem kényszerítheted, hogy rajta is maradjon. „

100. a6cd9cfa0c (válaszként erre: 99. - Stulika)
2009. szept. 24. 12:17
Domján Laci egy Földre szállt angyal :)
99. stulika (válaszként erre: 91. - Giorcub)
2009. szept. 24. 11:43

Visszakérdezhetek? Az, hogy Te nem hiszel benne, biztos úgy igaz, ahogy Te gondolod? És szerinted kinek jobb? Neked, aki szkeptikusan mereven elutasítasz minden újat anélkül, hogy hajlandó lennél kipróbálni, és maradsz a szinteden? Vagy nekünk "bátraknak", akik túllépnek a dogmákon, kí merik próbálni a néha utópisztikusnak tűnő újdonságokat, ezáltal új lehetőséget meglátva, megtapasztalva a fejlődésünkhöz? Biztos, hogy Te vagy a nyerő?

Nem akarlak elkeseríteni, de a legújabb kutatások szerint a 10% lecsökkent 2-3%-ra. De ebben a témában tudok ajánlani egy orvos kandidátust, dr Domján Lászlót. Ő nagyon szívesen segít Neked, megtalálhatod az agykontroll.hu-n.

98. a6cd9cfa0c (válaszként erre: 97. - 3e0ba54fb8)
2009. szept. 24. 10:53
abszolut :)
97. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 94. - A6cd9cfa0c)
2009. szept. 24. 10:27
Ó dehogynem. Autentikus adatforrás :o)).
2009. szept. 24. 10:24

A pozitív gondolkodás tehát azt jelenti, hogy felismerem: minden, ami van, engem szolgál, és nekem segít még akkor is, ha kifejezetten kellemetlen vagy fájdalmas. Ennél fogva minden jó, úgynevezett negatív nem is létezik, csupán olyan kellemetlen jóról beszélhetünk, amelynek bekövetkeztét én tettem szükségessé.

(Kurt Tepperwein: A szellemi törvények)

2009. szept. 24. 10:24

Amikor megírtam ezt a cikket, akkor az a szándék vezérelt elsősorban, hogy soraimat olvasva néhány embernek segítséget nyújtsak és megmutassak egy másik lehetőséget. Temészetesen feltételeztem ehhez, hogy akik elolvassák azok egy kicsit legalább nyitott szemmel járnak a világban. Tovább nem titkolt szándékom volt, hogy egy közös érdeklődési körrel bíró kis közösség összejöjjön és eszmét cseréljen, segítse egymást... Arra, is fel voltam készülve hogy lesznek olyan embereke akik csak azért utasítják el ezt az egész mert, CSAK! Mert Ők még nem tapasztalták meg ezt a dolgot, nem maradtak még ketteseben elég ideig Önmagukkal és ne mkíváncsiak saját magukra. Túlságosan elfoglaltak ehhez, a rohanó világ Őket is beszippantotta és ninscen idejük megállni egy percre. Őket Én sajnálni tudom, mert még azt sem tudják hogy mire lehetnének képesek. Azt hiszek ez valami kis hókusz-pókusz, de nem baj. Ez egy lehetőség, nem muszáj elfogadni. Túl sok időt fecséreltem már arra, hogy megpróbáltam bizonyítani azt, hogy többről szól az élet, hogy többre vagyunk képesek. Ahol süket fülekre találok, ott nem erőlködök tovább. Stulika hasonlatával élve, Ők sodródjanak csak, Én evezni szeretnék. Ha csónakba ülök nem szeretnék sziklának ütközni, összetörni magam hogy fájjon, szeretném kikerülni a szembe jövő akadályokat.... ami persze lehetetlen. De nem mindegy, hogy ezeket hogyan és mi módon teszem... mert lehet hogy felborulok a kis csónakommal és nagyon fog fájni de Én tanulok belőle és legközelebb nem borulok fel(!).... :)

Örülök, hogy azért többségben vagyunk akik így gondoljuk, és örömmel olvasom a hozzászólásaitokat.... :)

legyetek napról napra jobban és jobban :):):)

94. a6cd9cfa0c (válaszként erre: 91. - Giorcub)
2009. szept. 24. 10:09
hát Én a wikipédiát nem venném alapnak a helyedben!
93. stulika (válaszként erre: 89. - Lilia)
2009. szept. 24. 08:06
Van egy rossz hírem. Amíg Te nem tudod elképzelni magadról, hogy csini leszel valaha is, addig nem is sikerül. Jobban mondva addig nem is látod magad annak. Úgy gondolom az első lépés az lehetne, hogy szeresd magad olyannak, amilyen vagy. Ha igazán, őszintén szereted magad, nem csak úgy "természetes, hogy szeretem magam, hiszen én én vagyok" alapon, és ha Neked is a fenék méret nem probléma lesz, hanem megoldandó feladat, akkor tudsz a dolgon változtatni. Mellesleg a képeidet elnézve nincs veled semmi probléma. Egy csinos, helyes fiatal nő vagy, úgynevezett "körte" alkattal. Csak lehet, hogy megfertőtött a mai kor, aki a külsőségeknek sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonít, mint ami a csomagoláson belöl van:(:(:( De fontos a közérzet is, ezért az anyagi világban is tehetsz a csinos popsiért megfelelő testmozgással:):):)
92. stulika (válaszként erre: 90. - Giorcub)
2009. szept. 24. 06:41

Akkor kezdjük az elején. Az agykontroll nem "agyátprogramozás". Ezzel nem tudatmódosítást akar valaki elérni, hanem csupán az életét, élettevékenységeit tudatosabban irányítani, "megélni". Olyan ez, mintha egy folyóban beülsz a csónakba, mert mondjuk a túloldalon egy adott helyre akarsz eljutni. Két lehetőséged van.

1.- Beülsz a csónakba, de elötte a lapátokat eldobod és rábízod magad az áramlatra. Jó esetben egyszer talán pont odasodor, odavisz. De, ha Te a folyómeder "magasabb" (folyási irány szerint) pontján akarsz kikötni, akkor a csónakkal sosem jutsz oda, mivel a folyási irányt nem tudod megváltoztatni.

2.- Beülsz a csónakba, kézbeveszed a lapátokat, betájolod magad, hogy igen oda akarok jutni, és szépen átevezel. Ha kezdő vagy evezés terén, akkor útközben szükséged lehet apróbb korrekciókra, de át jutsz a kiszemelt helyre.

Mi agykontrollosok a 2.- lehetőséget választjuk. És Te melyiket? Szerintem az élet is ilyen. Vagy sodródsz az árral, vagy tudatosabban élsz, megéled, és nem csak átéled azt. A kezedbe veszed az irányítást. Ez nem azt jelenti, hogy robotok, komputerek vagyunk. Olyan emberek vagyunk, mint Ti, csak másképp szemléljük a világot, próbáljuk egyre jobbá tenni saját magunkat, s ez által a világot is. Itt az a lényeg, hogy pozitív szemléleted alakuljon ki, és ez ebben a mai világban úgy gondolom, hogy nagyon el kell. Én 1995.-ben végeztem el a tanfolyamot először, és visszagondolva nagyon sokat változtam azóta. Igazad van, egyébként is változtam volna, de biztos hogy ebbe az irányban?

Összefoglalva, röviden : az agykontroll nem az agy "átprogramozása", sokkal inkább a gondolkodásmódé. Ha valami rossz történik velünk az életben azt mondjuk, hogy probléma. Mi nem problémának fogjuk fel, hanem megoldandó feladatnak. Ez elítélendő, megvetendő? Csupán elsajátítható technikák segítségével tudatosan megoldjuk a ránk rótt feladatokat. Tudom, a középkorban boszorkányság miatt biztos megégettek volna érte bennönket, de most a legújabb korban élünk.

Még annyit szerenék, hogy a laikusok úgy képzelik el sokszor, mintha szellemidézés szerű szeánszokat tartanánk. Pedig csupán egymagunkban kényelmesen leülünk, becsukjuk a szemünk, veszünk pár mély levegőt, számolunk egytől háromig ... és irányítjuk a gondolatainkat (ezt nevezzük mi programozásnak)... A legvégén, ha másik emberrel is kapcsolatos a relaxálás minden esetben hozzátesszük, hogy, úgy történjen minden, ami mindenkinek jó. Tehát CSAK POZITÍV (jó)DOLGOKRA LEHET HASZNÁLNI, ÁRTÓ SZÁNDÉKKAL SOHASEM. És ez a lényeg, csak segíteni tudunk, de ez jó dolog. Mármint, ha segíthetsz valakinek :):):)

Van egy olyan régi bölcsesség, hogy az vagy, amit gondolsz.

91. giorcub (válaszként erre: 75. - A6cd9cfa0c)
2009. szept. 24. 00:15

az hogy te hiszel benne az nem jelenti hogy ugy is van. hogy az inkak mit tudtak arrol nem sokat tudunk leven kiirtotak oket. de olyan sokra nem mentek a nagy eszukkel (ha igy is lett volna) hogy 150 spanyol katona par ev alatt kiirtotta a tobb szaz eves civilizaciojukat... az agykapacitasos urban legend meg mar kicsit avittas:

[link]

90. giorcub (válaszként erre: 76. - Stulika)
2009. szept. 24. 00:03
amit irsz azzal megerosited azt amit en irtam, vagy nem jol ertem. hisz szerinted sem az agy "atprogramozasarol" van szo hanem tudatos atgondolt dietara, ami leirhato nehany mondatban es ha valaki betartja akkor garantalt a siker (csak hat betartani nehez).
89. Lilia
2009. szept. 23. 22:12

sziasztok.köszönöm a tanácsokat.tettem fel pár képet hogy lássátok mekkorára hízlaltam a s**gem.

az a baj hogy nem kezdő agykontrollos vagyok, de el sem tudom képzelni hogy valaha csini leszek.

2009. szept. 23. 13:20
„Az egyén elméje olyan, mint egy hatalmas adatbázishoz kapcsolódó számítógépes terminál... Ez az adatbázis a zsenialitás birodalma; miután pedig embernek lenni egyet jelent az adatbázisban való szerepléssel, ebből következik, hogy születése folytán mindenki hozzáférhet ehhez a zsenialitáshoz. Az adatbázisban tárolt korlátlan információkról bebizonyosodott, hogy azok néhány másodperc alatt bárki számára, bárhol és bármikor könnyedén elérhetők. Ez valóban döbbenetes felfedezés, amely az egyén és az egész emberiség életét megváltoztathatja, méghozzá elképzelhetetlen módon és mértékben. Az adatbázist nem korlátozza sem tér, sem idő, sem egyedi tudat..."
2009. szept. 23. 13:19

Azt hiszem, hogy csak a szkeptikusok nevetnek az ilyen történeteken, Aki valaha is megtapasztalt valamilyen hihetetlennek tűnő dolgot, az többé az energiáját az elfogadásra fordítja, nem az elutasításra. Hiszen a tudományok, műszaki találmányok, stb. terén is úgy születnek nagy dolgok, hogy valaki nagyot mer álmodni, képzelni, amit az átlag emberek nem értenek. És így halad előre a világ. És ki eri azt állítani, hogy az emberi test működéséről mindent tud?!...

Nekünk az a dolgunk, hogy merjümk álmodni, merjünk nagyot álmodni, s kis komputerünk (agyunk) megtalálja a a megvalósításhoz szükséges utat.

„A KÉPZELET FONTOSABB, MINT A TUDÁS."

/Albert Einstein/

86. a6cd9cfa0c (válaszként erre: 85. - Stulika)
2009. szept. 23. 11:20

Én tudjátok mit szoktam? :)

Hát először is ugye fogyózok + tornázok... DE amikor zuhanyzok (ne nevessetek ki) demindig megdícsérem magam, hogy "milyen szép vékony a lábam" "milyen jó lapos lett a hasam" :) és az olyan jó érzés.. mert látom is a változás és így hihető is... lassan kezdem megszeretni magam. Pl. olvastam olyan esettanulmányt hogy egy lánynak nem nőtek a mellei... és hosszú út vezetett odáig míg elkzdte Őket szeretni... szó szerint... simogatta őket, hogy miylen szépek... stb... é elkezdtek nőni :))))))

85. stulika (válaszként erre: 83. - Lilia)
2009. szept. 23. 11:15

Szia!

Csak csukd be a szemed, és lásd magad olyannak, amilyet szeretnél, amilyen voltál. Csak hidd, érezd, lásd, hogy feszes, takaros popsid van.

Annyit meg kell jegyezzek, hogy Domján Laci is azt mondja mindig, hogy a fizikai világról sem szabad elfeledkeznünk, tehát tennünk is kell a vágyott cél eléréséért, Te esetedben pl.(szoba)kerékpározás nagyban hozzájárulhat ehhez:):):)

84. a6cd9cfa0c (válaszként erre: 83. - Lilia)
2009. szept. 23. 11:14
szia :) hááát, igen... biztosan nem tett jót Neked ez a fajta megerősítés :) szerintem kezdj el tenni ellene valamit és kezd el magad látni csinos popóval ;)
83. Lilia
2009. szept. 23. 10:19
sziasztok!!! élő példa legyek. új munkahelyre kerültem. eddig álltam 12órában most ülőmunkába kezdtem és mióta itt dolgozom azt hajtogattam hogy úristen mekkorára fog nőni a s**gem a sok üléstől...24órában ezen sopánkodtam. és tessék.kilóban nem változtam viszont a fenekem és a csípőm mérete döbbenetes:O most valahogy azt kéne elhitetnem magammal hogy le fog menni:)na de hogyan?
2009. szept. 22. 19:30
Nem tudom, talán másik böngészőről próbáld megnyitni. Én naponta nézegetem...
81. a6cd9cfa0c (válaszként erre: 80. - 69331cc16f)
2009. szept. 22. 17:01
Én hosszú hetek óta nem tudok belépni. mi lehet a gond akkor??? :(
2009. szept. 22. 15:49
Nálam ott OK minden, semmi gubanc!
79. stulika (válaszként erre: 77. - A6cd9cfa0c)
2009. szept. 21. 19:33

Az esettanulmanyok.hu-ra gondolsz?

Ott vmi gubanc van:(:(:(

78. stulika (válaszként erre: 65. - A6cd9cfa0c)
2009. szept. 21. 19:14

Szia, azt hiszem meg kell kövesselek Margitnénivel kapcsolatban. Nagyon sajnálom, hogy sokáig nem lesz itt... Jó lett volna megkérdezni tőle dolgokat, de ha visszatér, és elolvassa a távolléte alatt történt hozzászólásokat, és van hozzá kedve, bepótólhatjuk. :):):)

Mert az utóbbi hozzászólásait olvasva lehet, hogy nagyobb a baj, mint először megítéltem. Azt gondoltam, hogy alapjában véve derűs, harmonikus személy. De az utolsó bejegyzései kétségeket ébresztettek bennem. Megcsalt a megérzésem?! Esettanulmányban biztosan jobban ráéreztem volna...

Elgondolkodtató, hogy agykontrollos nem akarja az életét élni, hiszen az ágyban fekve csak vegetálunk. Hogy pénz, és társ nélkül hogy élheti valaki az életét? Úgy, hogy a gondolatai által (a VÁGY által) bevonzza az életében. Erre meg vannak a különböző technikák. De legfőképpen szeretni kell magunkat, és elhinni, tudni, hogy megérdemeljük, az élettől, hogy szerető párunk és gondtalan életünk legyen. AK-sok emlékeztek a tanfolyan ama részére (gyakorlatára), amiben 3 embernek kellett megbocsátanunk (és szeretnünk őket feltétel nélkül)? Magunknak és a szüleinknek. Ha nem szeretjük magunkat, más sem fog szeretni bennönket. Minden emberben van szeretni és nem szeretni való tulajdonság. Még a legjobb embernek is van rossz tulajdonsága.

Visszatérve Margitnénihez, megnéztem az adatlapját, és elhűltem. 50 éves, és feladja az életet. Emberek S.O.S., mentsük meg!!! Ha a magyar átlag életkort vesszük, akkor kb. 25 évig még elvegetál, ahelyett, hogy élne? Számomra ez rémisztő. Azt hiszem az ember annál nagyobb bűnt nem követhet el önmaga ellen, minthogy hagyja elúszni a vissza nem térő napokat, hónapokat, évtizedeket...

2009. szept. 21. 18:25
sziasztok! szoktátok olvasgatni az esettanulmányok oldalát??? tudja valaki hogy miért nem lehet megnyitni? mostmár hetek óta... pedig rengeteget szoktam nézegetni?! :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook