Elhidegülés a párunktól, pedig szeretjük... (beszélgetés)
Ha te így gondolod, akkor nagyon beteg vagy...
Egyébként ezért írtam, hogy nem hiányoztál ide, mert a topicnyitó egy problémára szeretne megoldást, te meg osztod az észt, hogy hagyja ott, mert kár az ilyen pasira meg minden franc.
ja, Győzike elvben úgyis lemondott, kell helyette valami más népbutító :D
nem írok ki szavazást meg fórumot olyan dolgokról amik szóra sem érdemesek.
"A férfiak szégyene" lenne a címe?
nemrég írt egy ismeretlen egy privit, hogy annyira undorítóak a képeim az adatlapomon, hogy a testvére elküldte vagy 50 ismerősének.
:-DDDD
Ez már uncsi. Már van két fórum, amit azért indítottak, hogy engem gyűlöljenek. A "Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?" és a "Fórum Sanyához".
De kiírhatsz egy szavazást arról, hogy ki nem akarna lefeküdni velem, és miért. Talán ez jól esne.
Neked.
Ezt nem tudhatjuk :-DDD
Már azt sem tudhatjuk, hogy akarnálak-e egyáltalán. Válogatós vagyok. A kínálat meg hatalmas :-DDD
Akkor megsúgom: igen, főiskolás vagyok.
Viszont az én compileremmel nincs baj: te általánosítva kijelentetted, hogy szereted a főiskolás csajokat, mert könnyen megkapod őket egy éjszakára.
Nos, engem soha nem kapnál meg :P
Hogy főiskolás vagy-e, vagy sem, azt nem tudhatom, de hogy nem tudsz figyelmesen olvasni az biztos. :-P
Nem azt írtam, hogy az országban az összes főiskolás. Persze hogy nem mindegyik. Azt még én sem bírnám. Aztán én sem vagyok képes bármire, én is megnézem kivel állok össze.
Hát nem?
:-P
Hát akkor vagy tévedtél, vagy nem vagyok főiskolás :D
De az biztos, egy ilyen pasi nekem akkor se kellene, ha a másik már kihalt...
Szerencsére ennek a fórumnak nem témája az én pszichoanalízisem. Ha gyűlölködni szeretnél, van már két olyan fórum is, ahol ezt megteheted.
Béke!
ha már így mindig a múltat emlegeti, legalább minden más olyan, mint régen? teljesen? mert ha nem, akkor mondd meg neki, hogy igen, akkor ez meg az volt, most meg ez van, arról nem is beszélve, hogy már az ez meg az az sem olyan, tehát le lehet szállni a múlt témáról...
szokott hozzád úgy közeledni, hogy nem csak azt akarja, hanem mondjuk csak foglalkozni Veled, simogatni? mert ahogy azt kétszáz posttal ezelőtt kibeszéltük, mi nők már csak ilyenek vagyunk, nekünk ez is kell, különben minden érintéshez úgy állunk hozzá, hogy "na ne, már megint? és az én igényeimmel mi lesz???"
További ajánlott fórumok:
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Ha elhidegült tőlem a párom...
- Mennyire szeretjük, vagy csak muszájból végezzük a házimunkát? Ki rendmániás, és ki az, aki elviseli a káoszt maga körül?
- ... az elhidegülés jelei?
- Egy fedél alatt, mégis külön kasszán élni a párunktól
- Van egy jó ötletetek, elhidegült házasság feldolgozására?