Elhidegülés a párunktól, pedig szeretjük... (beszélgetés)
Jobb, ha tőlem halljátok, nem a pasitoktól. Így talán nem esik annyira rosszul. Ha egy pasi már nem kívánja a nőjét, akkor nem a bolygók konstellációját, az évszakok változását, a munkahelyi szituációt, az óvodáskori frusztrációkat, a haverokat, a barátnőket, vagy a rokonokat kell hibáztatni. Nem kell oknyomozni, mert a tény ismeretes: nem kíván már a pasi.
És ezen nem segít a piros tangabugyi, a szerepjáték meg semmilyen más marhaság sem. De még az sem, ha évekig mantraként ismételgetitek, rágódtok rajta.
nem fejtem ki erről még egyszer a véleményem XD
főleg hogy nálunk a TB tesz arra hogy te fogamzásgátolni akarsz vagy sem.
a tabletta sem biztonságos ha rendszertelenül szeded, ez van a guminál is, + néhány rossz pont még az esetleges gyártási hiba, de ennek ellenére sem mondanám hogy egyáltalán nem biztonságos... szerintem a fogamzásgátlás vitát/reklámot hagyjuk, nem sok köze van a témához
Ha rosszul van beültetve, akkor ez sem ér semmit... És a hormonokkal sem vagyok kibékülve... És szerintem az sem egészséges, hogy nem menstruálsz három évig...
Nem kötözködni akarok, csak már sokat keresgéltem ilyen témában, és igazából egyik sem tetszik :D
A gumi nem is a terhességbeesés ellen való, inkább a betegségek ellen. Egyáltalán nem biztonságos.
Vannak biztonságos módok a terhesség megelőzésére, olyanok, amikhez nem kell tabletta, naptár, mérés, gumi, gyűrű, spirál, stb. Létezik olyan fogamzásgátlás, hogy a karodba egy nagy injekciós tűvel beszúrnak egy 4cmX2mm-es pálcikát, ez a bőröd alá kerül, ettől három évig nem esel teherbe. Ezt nem felejted el, így nem lesz a félelem az újabb teherbeeséstől. A neve Implanon. Én is ezt használom.
Létezik öt éves módszer is, ahhoz ha jól tudom, a méhbe ültetnek be valamit, az kissé bonyolultabb.
Az én módszerem a fájdalomcsillapító injekciót is belevéve kb 5 perc alatt elkészült. Utána egy hétig fáj a karod, mert zúzódásos lesz, de utána semmi nyoma és érzete nincs. Sőt, a szerencséseknek az a három év alatt még mensije sincs, szóval havibaj se veszi el a kedvét a gondatlan szeretkezéstől.
és neki megpróbáltad már ezt elmagyarázni? :)
velem alapvetően az a baj, hogy amíg vitává nem fajul a dolog, nem vagyok képes elmondani az ilyeneket :(
:DDDD
igen, de ez meddig lehet megoldás????
További ajánlott fórumok:
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Ha elhidegült tőlem a párom...
- Mennyire szeretjük, vagy csak muszájból végezzük a házimunkát? Ki rendmániás, és ki az, aki elviseli a káoszt maga körül?
- ... az elhidegülés jelei?
- Egy fedél alatt, mégis külön kasszán élni a párunktól
- Van egy jó ötletetek, elhidegült házasság feldolgozására?