Elhidegülés a párunktól, pedig szeretjük... (beszélgetés)
És a legfontosabb: a koleszos diák ne szexeljen, mert:
- zavarja a visongása a többieket
- inkább tanuljon
- ráér majd akkor, ha már megvan a diplomája
Mert nem csak gumit ad hanem rágót és tampont is, ezen kívül nem csak az iskolában hanem a kollégiumban is szereltek föl, ahol mondjuk a nap legnagyobb részét tölti a diák aki bent lakik, és éjszaka amikor minden zárva van a környéken jól jön az :P
egyébként meg senkinek semmi köze ahhoz ki mikor honnan és miért úgy szerzi be az óvszert, ahogy...
Látom pharmakokinetikus vagy. Ebben az esetben tudod, hogy a slow release vagy a retarded release technológia nem Francia találmány és már 7 évnél jóval régebbi. Azt is tudod biztosan, csak elhallgattad, ha ennyire tájékozott vagy gyógyszergyártás technológiűában, hogy nem kizárólag fogamzásgátló készítmények bejuttatásához használatos.
Láthatólag az infóidat a PI (patient insert)-ből szerzed, ezért szerintem jobb lenne lezárni itt a meddő vitát.
Nos, ez az implanátum francia találmány. Nem tudtam, hogy a franciák ennyire primitívek lennének.
Valójában nem azért találták ki, mert elfelejtik bevenni az emberek a gyógyszert, ezt pusztán ajánlásként írják, hogy azoknak pl nagyon jó ez a módszer, akik elfelejtik időben bevenni.
Nem azért fejlődik a világ, mert primitívek vagyunk... Viszont tény és való, hogy a rengeteg fejlődés az, ami sokakat primitívvé fog tenni. Pl a következő generációk navigációs rendszer nélkül képtelenek lesznek kocsival bárhová is elmenni. :P
Az imlanátum nem olyan újkeletű dolog, már 2001 óta használatos.
Hogy ki- és milyen gyakran szereti, az egyéni. A hosszú ideig ható készítményeket pedig a fejlődő országoknak fejlesztették ki, ahol annyira primitívek az emberek, hogy nem tudják megjegyezni, hogy naponta kell szedni gyógyszert. Eleinte 28 napos kiszereléskete használtak, amibe 7 placebó tablettát raktak, de ezt is összekeverték a négerek. Aztán jöttek az implantátumok amiről te beszélsz.
Az utolsó részt pedig nem kívánom megvitatni veled itt.
én meg nem a fogamzásgátlás támogatásról beszéltem hanem úgy általában a TB támogatásról... megtanultam írni, tessék megtanulni olvasni :P
ignore on :D
Valóban, igen gyakori, hogy a halálos betegek kopulálnak a halálos ágyukon és ezért szorulnak támogatott fogamzásgátlásra. Gondolom te az OEP gyógyszerügyi Főosztályán dolgozol?
:-DD
1: nem kéne sokat kattogtatnod ahhoz hogy megtaláld a véleményemet a beültethető foggáétlóról
2: én önmagamat támogatom ebben, mivel gumit használok :P
Sokkal egyszerűbb egyszer betetetni, mint három havonta járni injekcióra. Valójában ez is egy injekció, csak egy kicsit vastagabb tűvel. Szóval a végkövetkeztetésem az, hogy jobb egyszer két szuri (egy érzéstelenítő és egy, ami beteszi), mint három havonta járkálni, kivárni, hogy te következz, stb.
A tájékozódást ilyen alapon inkább neked kéne elkezdeted.
Sőt, tudtad, hogy az injekciók után sok nőnek nem lehet gyereke?
az biztos :DDD
nem hiszem hogy bármilyen fogamzásgátló módszert repesve támogatna a TB, meg egyébként is, akinek nem azért kell, mert halálos beteg, az dögöljön meg, aki nem vesz gyógyszert, szintén :S
Magyarországon már 10 éve kapható 3 havi depot-injekció, amit nem implantálni kell, hanem egyszerűen musculárisan adni.
Hasznos tájékozódni, mielőtt az ember egészségnevelésbe kezd.
Ha valóban teszel az én befizetéseimre, akkor ne arra ácsingózz, hogy abból fizessék ki neked a gyógyszereidet a szexelésedhez.
:-)
Erre már nem kellene sajnálnod a pénzt...
Az egy dolog, hogy Mo-on nem támogatja a TB, még eljöhet az ideje. A lényeg az, hogy jóval olcsóbb, mint más.
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy mirefel írtam a módszert. Nem reklámként, hanem azért, mert sokan félnek a babától, nem bíznak a naptár és egyéb módszerekben. Csak ajánlottam valamit, ami biztonságosabb, mint a többi. Ezt nem lehet rendszertelenül szedni. :P
Meg kellene beszélnetek ezt az egészet... De szerintem a baj a te fejeddel van; nem bántani akarlak, csak szerintem rossz a hozzáállásod...
Nálunk is elő szokott fordulni ilyen, de csak pár napig szokott tartani. Illetve nemrég volt egy két hetes periódus is... Megmondtam a páromnak, megbeszéltük, ő nem erőltette, inkább csak simogatott én meg bújtam hozzá, és az nekem elég volt... Aztán egyik napról a másikra rendbe jött minden :)
Hozzáteszem: nálam ez akkor szokott előfordulni, ha stresszes vagyok, sok a tanulnivaló, megbántottak stb.
További ajánlott fórumok:
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Ha elhidegült tőlem a párom...
- Mennyire szeretjük, vagy csak muszájból végezzük a házimunkát? Ki rendmániás, és ki az, aki elviseli a káoszt maga körül?
- ... az elhidegülés jelei?
- Egy fedél alatt, mégis külön kasszán élni a párunktól
- Van egy jó ötletetek, elhidegült házasság feldolgozására?