Elhidegülés a párunktól, pedig szeretjük... (beszélgetés)
Aham, akkor most kivételesen provokálónak veszem az érvelésed.
Voltam pár cset, és nagyobb fórum "születésénél". Aláírva, hogy normális -ismétlem normális(!)- közösségben -ezt tekintsd egy általad kiválasztottakból álló (ergo ZÁRT) közösségnek- működnek az általad leírtak. Valószínűsithető az, hogy ilyen esetben egy hozzád alapból hasonló gondolkodásúakkal fogsz fórumozni.
Amennyiben egy nyílt fórumon kizárod a hozzád /fórumba beérkező információk zömét(letiltás/kivétel), maga az információáradat válik értelmezhetetlenné. Hiszen egyszer csak látsz egy választ olyantól, akit nem tiltottál le, olyanra akit letiltottál, így nem láthattad a kérdést->értelmetlen.
Remélem, érthetően fogalmaztam.
Mellesleg erre mondja sok rendszergazda, van millió fórum....lehet válogatni.
"Beböfög, primitív férgek, odvukban és a saját nedveiket szívogatni, amíg meg nem döglenek..."
Ez már gyűlöletbeszéd?
a kezét nem fogja le senki de kinek van kedve írogatni amikor valaki mindig lehurrogja, beszól, okoskodik???
igazából azt nem értem hogy ha nem én vagyok az első akinek bököd a csőrét akkor mi a fenét keresel még itt, moderátori szempontból....
Igen, én úgy döntöttem hogy próbálok segíteni süti-babának, mert tudom milyen az amikor ilyen helyzet van és a szívem szakad meg ha ilyen és ehhez hasonló problémákat látok, erre jön valaki akinek semmi köze az egészhez, beböfög két mondatot ami a témához kapcsolódik nem éppen építő jelleggel, aztán oldalakon keresztül osztja a hülyeséget, engem meg rohadtul idegesít, hogy az ilyen primitív férgek miért nem képesek megmaradni a saját kis odvukban és a saját nedveiket szívogatni amíg meg nem döglenek, ahelyett hogy itt rontják a levegőt és rombolják a közösséget ahol csak érik... Segíteni nem lehet tőlük, mert mindenre van valami überokos hozzászólásuk és aki segíteni akar is inkább pucol csak ne ezt kelljen olvasgatni, meg a lényeg úgyis elveszik a hülyeségtengerben.
És nem hinném hogy a fórumozásnak az a lényeg hogy az értelmes, segítőkész válaszok közé bekeverednek (sőt, elnyomják azokat) az ilyen tapló állatok böfögései.
Nagy különbség van hogy valaki esetleg ellenvéleményt fejt ki vagy hogy folyamatosan provokáló, bosszantó beszólásokat és megjegyzéseket tesz.
A fórumnak különben sem mindig az ellenvélemény a lényege, sokszor csak egyszerűen megoldást keresünk, vagy meghallgatást, ahol semmi keresnivalója egy haragosnak, provokátornak.
A lényeg, hogy találjátok meg a nektek legmegfelelőbb fogamzásgátlási módszert, amivel nem lesz para és figyelj oda magadra.
Sok sikert.
Ejha! Lehet, hogy te nem sexelsz, ezért írsz ilyen butaságokat. Tudvalevő, hogy az egyetemi élet a legnagyobb buli a világon és már általános iskolások is sexelnek, nemhogy majd az egyetemisták ne csinálják. :P Szép lett volna, a tankörömben én voltam a legfiatalabb, szerinted akkor a harmincas korosztály se sexeljen még?
És köztudomású, hogy a sex végett jobban fog az ember agya. Lehet, hogy épp ezért voltam többször is évfolyamelső a szakomon az egyetemen?
Szivecském, tisztában vagyok vele, hogy 1998-ban Indonéziában próbálták ki először, az USA-ban 2006. július 17-én fogadták el és így tovább a többi fejlett országban. Persze a technológia már jóval régebbi, de én nem is a technológiáról, hanem annak egy bizonyos változatáról írok. :P Ez állítólag Fro-ban 2001. óta hivatalosan hozzáférhető. (Francia orvos barátom mondta, ő ajánlotta eleve ezt a fogamzásgátlási módszert.)
Az információim hitavalos oldalakról szedtem, engem csöppet sem érdekel, hogy mit írnak mások róla.
Én a topic témájára leírtam a véleményem. Másrészt bármikor lehetőséged van a témához kapcsolódva bármit írni - ha van róla elképzelésed - ugyanis az én hozzászólásaim nem blokkolják a billentyűzeted.
Viszont amennyiben ellenállhatatlan késztetést érzel, hogy engem kritizálj, ne fékezd magad, de akkor ne engem hibáztass, hogy eltérsz a fórum témájától.
Tényleg nem értem, hogy minek bosszantod egy női portálon az embereket, amikor így gondolkodsz rólunk:
"Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?"
Mi, a nőket lenéző férfiak gondolkodásunkat tekintve érettek, kiegyensúlyozottak vagyunk. Önértékelésünk egészséges, tisztában vagyunk a társadalomban betöltött szerepünkkel, és tudjuk, hogy hogyan kell bánni a nőkkel, akik szerepe a mi kiszolgálásunk.
Ráadásul valószínű nem a saját képed szerepel az adatlapon és a leírás sem felel meg annak a viselkedésnek, amiket a fórumon írsz -képviselsz. vagyis ittléted egyetlen célja mások bosszantásával magad (szegényes) szórakoztatása.
További ajánlott fórumok:
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Ha elhidegült tőlem a párom...
- Mennyire szeretjük, vagy csak muszájból végezzük a házimunkát? Ki rendmániás, és ki az, aki elviseli a káoszt maga körül?
- ... az elhidegülés jelei?
- Egy fedél alatt, mégis külön kasszán élni a párunktól
- Van egy jó ötletetek, elhidegült házasság feldolgozására?