Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!!!!
Már rég óta szemezek az e-cigivel, és mindenhol azt olvasom, hogy nagyon bevált....
A kérdésem az lenne, h. milyet vegyek, mert rengeteg féle van, nagyon különböző árakon!!! Megköszönném ha tudnátok ajánlani valamit.
Üdv mindenkinek.
Na rászántam magam a vásárlásra,már tudom is a típust,már csak kéne nekem pár webshop ami megbízható,és normális árakon tudok vásárolni.
Tudom,hogy nem lehet ide oldalakat írni(ez nem a reklám helye) ezért kérnék 1 pár jó,megbízható oldalt priv.-ba.
Nagylelkű segítségeteket előre is köszönöm
Sziasztok!
Hol lehet itthon jó folyadékot venni, jó áron?
Köszi a segítséget!
üzletfüggő, hogy hol, mennyi.
van egy csomó webshop, ahol olyan árakat kérnek, hogy eszméletlen. általában ezek a cuccok eléggé silány minőségűek is.
azért akad pár hely, ahol jó cuccokat adnak jó áron. Nekem e-go-m van 1300-as akksikkal. az teljesen jó. :)
Érdekes, amit írsz, mert eddig pár e-cigis az ellenkezőjéről számolt be, mint amit Te tapasztaltál.
Azt mondták, hogy elnyomták, nem ízlett.
Akkor Neked vigyázni kell, nehogy elcsábulj. :)
Szia!Én is 4 hónapja tértem át az e-cigire.
Veled ellentétben én pár napja kíváncsiságból elszívtam egy analógot. Megdöbbentő, mint ha abba sem hagytam volna!Pedig én is úgy hagytam abba hogy az egyik nap szívtam a másik nap már nem.
Az analógot szerintem csak szüneteltetni lehet de leszokni nem:)
Naná hogy az e-ciginél maradok.))
szia!
már itthon is kapható megfizethető áron minőségi ecigi.
pl. egy ego szett két 1300-as akksival 12.900Ft
Sziasztok! En mar tobb mint egy eve e-cigizek es a kulfoldi forumon olvasgattam utana eloszor es vagyok tagja. Az utobbi idoben eleg sokszor visszatertem a cigihez sajnos, de csak egy teljes napot tudtam dohanyozni, utana rosszul voltam. Kicsereltem a PV-m alkatreszeit mert nehany honap alatt meggyengultek, vsz ez volt az oka. En ugy latom otthon a kevesbe minosegi keszulekeknek is magasabb az aruk mint kulfoldon, az alkatreszeket is borsosabb aron merik. Nekem eGo-m van es most csereltem az alkatreszeit ossz atszamolva 5000 Ft ertekben 1000mAh elemmel. A PV nem mutapintasu mint az otthon egy ismerosom altal vett draga keszulek es a porlasztoja is sokkal meretesebb. A folyadekokrol annyit, hogy ezen a forumon (is) mar korabban kifejtettem velemenyem, most nem fogom...:)
Mindenkinek kivanom, hogy sikeruljon teljesen es tartosan leszoknia a dohanyzasrol.:)
Sziasztok!
Annak a bizonyos másik fórumnak is tagja vagyok, de szeretnék itt is csatlakozni a vaperekhez.
Akik nemrég kezdték, azoknak mondanám, hogy nálam is 30 kemény év cigizés után jött az e-cigi, most már 4 hónapja, és azóta egy slukk, nem sok, annyi analógot nem szívtam. Nem voltak "elvonási" tüneteim sem, néha nekem is eszembe jut, hogy kíváncsiságból talán rá kellene gyújtani, de aztán mégsem teszem.
Nagy segítségemre van, hogy az egyik haverunk erősen szívja, néha mellé állok, és máris tudom, hogy nem akarok egy cigit sem.
A páromtól (aki nem szívja már 25 éve) kérdeztem, hogy "én is ilyen szagos voltam"? Ha lenne smiley, tennék egy pirulósat...
Sok sikert minden áttérőnek!
Akik beszólnak, azokkal meg ne foglalkozzatok, úgysem érthetik, jeget sem hordunk az Északi sarkra, nem?
"ha cigizni akartok cigizzetek"
Na, ebből látszik, hogy lövésed sincs erről az egész ecigi témáról.
A lényeg: EZ NEM CIGIZÉS.
(Ha többet akarsz tudni róla, nézz utána, mi is ez, "ha meg nem, akkor ne".
Mindenesetre újdonságokra való nyitottság mindenképp kell hozzá. Korlátolt agyúaknak nem való.)
"én is ritkán használok nagybetűket, pedig osztán magyar szakos volnék. meg a hejesirásra sem figyelek itten. :D "
Na, de tanár bácsi:)))
én is ritkán használok nagybetűket, pedig osztán magyar szakos volnék. meg a hejesirásra sem figyelek itten. :D
itt a fórumon, meg ott a másik fórumon egy csomó ember van aki egy csomó dologhoz nem ért. ettől függetlenül a csomó emberből nagyon soknak eszébe se jut olyan dologba belepofázni, amihez teljesen steril. így egy csomó ember békésen fórumozgat egy darabig, aztán jön egy tuflák, és átgázol a sáros lábával a tiszta előszobán.
úgyhogy kérdezz fiacskám, ha nem tudsz valamit. emberkedni nem itt kell. ha meg nem érdekel a téma, mit keresel itt?
bocs mindenkinek a hosszú off-ért :)
Mint minden Fórumban vannak kötekedők meg viccelődök
kinek mi a Fontos:))))
Nagyon jól beszélsz! :D
Ezt már olvastam valahol máshol, hogy az a baj, hogy nálunk Magyarországon még nem találtak megfelelő szót erre a hobbyra, életmódra. Sok helyen, pl. Amerikában is e- vaporizernek (is) hívják (vaporizer = gőzölögtető, párologtató), csak még mi nem találtunk rá megfelelő jelzőt. A cigarettához meg csak a nikotin tartalom miatt van némi köze, szerintem más semmi!
Mellesleg amit itt látsz, ezen a fórumon, csak a felszín... az igazi ecigifórumon lehet megérteni azt, hogy ez egy életmód.
Én sem kötök bele abba, hogy te mennyit nézel tévét, mit sportolsz, vagy milyen alkoholt szeretsz.
Amúgy peace :).
"mire való?" - hiobby, szenvedély, élvezet, nikotinfüggőség enyhítése
"nem értem mire jó" - rengeteg fantasztikus íz és illat megismerése és élvezete, feeling, amúgy meg hobby szenvedély, élvezet, nikotinfüggőség enyhítése
"ha cigizni akartok, cigizzetek" - ez az, hogy ezexerint nem érted: nem akarok cigizni, én "vapingolni" akarok... Kell a fenének az a büdös és káros bagó...
"ha meg nem, akkor ne" - pontosan ezt tesszük: nem cigizünk. Köze nincs hozzá.
A mondatjeleket meg én írom ki.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?