Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok fórum

Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)

2351. Laura0504
2011. júl. 8. 10:39

Sziasztok!!!!

Már rég óta szemezek az e-cigivel, és mindenhol azt olvasom, hogy nagyon bevált....

A kérdésem az lenne, h. milyet vegyek, mert rengeteg féle van, nagyon különböző árakon!!! Megköszönném ha tudnátok ajánlani valamit.

2350. Kullais74
2011. júl. 8. 10:20
Megérkeztek Laca löttyei!!! :D Lehet nekiállni kóstolgatni az ízorgiákat!! Annyira izgatott vagyok!! 10 féle ízben rendeltem, 5 ml adagokat kóstolásra, majd beszámolok a tapasztalatokról! Üdv!
2349. Kullais74
2011. júl. 8. 09:49
Sziasztok! Túl vagyok a második analóg-mentes teljes napomon, így összességében már 2 és fél napnál járok! Az első nap még felemás volt, délelőtt érkezett meg a szett, délig szívtam rendeset, déltől pedig már csak e-cigit! Nekem eddig nagyon bejön, szerencsére a rendes cigi hiányát eddig nem igazán érzékelem, remélem ezután sem jön már elő a "de jó lenne rágyújtani" érzés. Most várom a Laca féle saját keverésű lötyiket, elvileg már úton vannak, a leírásokból ítélve nagyon jók, mindenki csak dicséri! Szóval aki még abban a fázisban van, hogy gondolkodik az analóg cigi e-cigivel való kiváltásán, annak nyugodtan merem ajánlani hogy vágjon bele, nem fogja megbánni! Csak egy a lényeg: kitartás kell hozzá, és ha elsőre nem pontosan hozza a kívánt hatást, élményt, nem szabad feladni, kell kis idő míg belejön az ember a témába, szokni kell az ízeket, és nem utolsósorban megfontoltan kell kiválasztani a kezdő e-cigi készletet, mert az nagyban befolyásolja a további eredményt! Mindenkinek további kellemes napot és élménydús "gőzölgést" kívánok! :D
2348. Kullais74 (válaszként erre: 2347. - Atis369)
2011. júl. 8. 08:33
Szia! Ment pü! :)
2347. Atis369
2011. júl. 8. 06:21

Üdv mindenkinek.

Na rászántam magam a vásárlásra,már tudom is a típust,már csak kéne nekem pár webshop ami megbízható,és normális árakon tudok vásárolni.

Tudom,hogy nem lehet ide oldalakat írni(ez nem a reklám helye) ezért kérnék 1 pár jó,megbízható oldalt priv.-ba.

Nagylelkű segítségeteket előre is köszönöm

2346. natalyel (válaszként erre: 2345. - Nagybela)
2011. júl. 7. 18:02
Pü ment
2345. nagybela
2011. júl. 7. 16:19

Sziasztok!

Hol lehet itthon jó folyadékot venni, jó áron?

Köszi a segítséget!

2344. vaperette (válaszként erre: 2343. - Pavoes)
2011. júl. 7. 14:26
Nem semmi hogy ilyen arkulonbsegek vannak. Itt csak egy van,(legalabbis tovabb nem kerestem) de ez megbizhato minoseg. Otthon gyorsan meglattak benne az uzletet es egyesek a csillagos egig emeltek az araikat, a folyadekok meg szornyuek, mondjuk azok olcsobbak. En csak most ujitottam be 1000-es aksira, elotte elvoltam a 650-essel. Nem kellett csak 1x cserelni naponta. Hat mit ne mondjak, jo nagy batar meretu.:)
2343. pavoes (válaszként erre: 2340. - Vaperette)
2011. júl. 7. 13:09

üzletfüggő, hogy hol, mennyi.

van egy csomó webshop, ahol olyan árakat kérnek, hogy eszméletlen. általában ezek a cuccok eléggé silány minőségűek is.

azért akad pár hely, ahol jó cuccokat adnak jó áron. Nekem e-go-m van 1300-as akksikkal. az teljesen jó. :)

2342. vaperette (válaszként erre: 2339. - 6451523b1a)
2011. júl. 7. 12:31
En amikor eloszor slukkoltam cigibol nehany honap utan, hat undorodtam az izetol es mondtam na ezt soha tobbe. Amikor meg el is szivtam jo par honapra ra, rosszul lettem. Le kellett ulnom, mert szedultem tole. Most hogy otthon voltam, ugy pofekeltem mint aki sosem tette le.
2341. mimy63 (válaszként erre: 2339. - 6451523b1a)
2011. júl. 7. 12:25

Érdekes, amit írsz, mert eddig pár e-cigis az ellenkezőjéről számolt be, mint amit Te tapasztaltál.

Azt mondták, hogy elnyomták, nem ízlett.

Akkor Neked vigyázni kell, nehogy elcsábulj. :)

2340. vaperette (válaszként erre: 2338. - Pavoes)
2011. júl. 7. 12:23
Nekem is kb ennyire jott ki a kezdo szett toltovel, 2-2 alkatresszel, drip tip-el es persze feltoltott cart-al. Otthon uzletben en 24-25ezerert lattam ugyanezt. 13 ezerert DSE 901-et lattam, amivel kezdtem anno. Akkor is kiakadtam, hogy fele annyiert vettem meg szinten dupla szettben szep diszdobozban, ami mondjuk annyira nem lenyeg...na de megis. Ismerosom VGO-t vett, pontosan nem tudom mennyiert de 20 ezer koruli volt az ara es hat meg kell hogy mondjam eleg silanynak nez ki a porlasztoja, attol fuggetlenul egesz jol mukodik igy ujonann. En azt hittem meretes, de kiderult az csak disz rajta.:) Most lehet itt kapni tartalyos valtozatot es LR porlasztot is. Nem mertem kiprobalni, mert a kinti forumon azt irtak, tonkreteheti az aksit (csak a gyengebbeket) meg forro "fustot" eredmenyez.
2339. 6451523b1a (válaszként erre: 2336. - Mimy63)
2011. júl. 7. 11:58

Szia!Én is 4 hónapja tértem át az e-cigire.

Veled ellentétben én pár napja kíváncsiságból elszívtam egy analógot. Megdöbbentő, mint ha abba sem hagytam volna!Pedig én is úgy hagytam abba hogy az egyik nap szívtam a másik nap már nem.

Az analógot szerintem csak szüneteltetni lehet de leszokni nem:)

Naná hogy az e-ciginél maradok.))

2338. pavoes (válaszként erre: 2337. - Vaperette)
2011. júl. 7. 11:53

szia!

már itthon is kapható megfizethető áron minőségi ecigi.

pl. egy ego szett két 1300-as akksival 12.900Ft

2337. vaperette
2011. júl. 7. 11:44

Sziasztok! En mar tobb mint egy eve e-cigizek es a kulfoldi forumon olvasgattam utana eloszor es vagyok tagja. Az utobbi idoben eleg sokszor visszatertem a cigihez sajnos, de csak egy teljes napot tudtam dohanyozni, utana rosszul voltam. Kicsereltem a PV-m alkatreszeit mert nehany honap alatt meggyengultek, vsz ez volt az oka. En ugy latom otthon a kevesbe minosegi keszulekeknek is magasabb az aruk mint kulfoldon, az alkatreszeket is borsosabb aron merik. Nekem eGo-m van es most csereltem az alkatreszeit ossz atszamolva 5000 Ft ertekben 1000mAh elemmel. A PV nem mutapintasu mint az otthon egy ismerosom altal vett draga keszulek es a porlasztoja is sokkal meretesebb. A folyadekokrol annyit, hogy ezen a forumon (is) mar korabban kifejtettem velemenyem, most nem fogom...:)

Mindenkinek kivanom, hogy sikeruljon teljesen es tartosan leszoknia a dohanyzasrol.:)

2336. mimy63
2011. júl. 7. 11:21

Sziasztok!

Annak a bizonyos másik fórumnak is tagja vagyok, de szeretnék itt is csatlakozni a vaperekhez.

Akik nemrég kezdték, azoknak mondanám, hogy nálam is 30 kemény év cigizés után jött az e-cigi, most már 4 hónapja, és azóta egy slukk, nem sok, annyi analógot nem szívtam. Nem voltak "elvonási" tüneteim sem, néha nekem is eszembe jut, hogy kíváncsiságból talán rá kellene gyújtani, de aztán mégsem teszem.

Nagy segítségemre van, hogy az egyik haverunk erősen szívja, néha mellé állok, és máris tudom, hogy nem akarok egy cigit sem.

A páromtól (aki nem szívja már 25 éve) kérdeztem, hogy "én is ilyen szagos voltam"? Ha lenne smiley, tennék egy pirulósat...

Sok sikert minden áttérőnek!

Akik beszólnak, azokkal meg ne foglalkozzatok, úgysem érthetik, jeget sem hordunk az Északi sarkra, nem?

2335. Kullais74
2011. júl. 7. 11:10
Sziasztok! A tegnapi nap volt az első teljesen analóg-mentes napom!!! Tegnapelőtt még vegyes volt, délig analóg, déltől kezdve pedig már kizárólag csak e-cigi! Lassan elérkezek a 48 óra totál analóg-mentességhez! Mennyei érzés!!! :D Az elmúlt 25 évben max ha fél napot kibírtam analóg nélkül, bármilyen módszerrel is próbálkoztam (tapasz, nikotinis rágó etc.), és persze azt is szörnyű kínok közepette! Ez most eddig egyelőre teljesen "fájdalommentes"! A környezetem számára nem is dohányzom, eközben ugyanúgy élvezhetem a "füstölgés" élményét, a nikotint a szervezet megkapja (kicsit át van b...va :D), szóval mondhatom: tökéletes!! Az ilyen lámáknak meg felesleges magyarázni, ezt (mire való, cigizzünk, ne cigizünk stb.) úgyi csak az olyan megrögzött (volt)bagósok értik meg, mint mi! Szép napot mindenkinek!
2334. pavoes (válaszként erre: 2331. - 763c1a87a1)
2011. júl. 7. 09:49
úgy is tudod, nyáron nem vagyunk szigorúak. :P
2333. lacigi (válaszként erre: 2319. - Szemmelver)
2011. júl. 7. 02:14

"ha cigizni akartok cigizzetek"

Na, ebből látszik, hogy lövésed sincs erről az egész ecigi témáról.

A lényeg: EZ NEM CIGIZÉS.

(Ha többet akarsz tudni róla, nézz utána, mi is ez, "ha meg nem, akkor ne".

Mindenesetre újdonságokra való nyitottság mindenképp kell hozzá. Korlátolt agyúaknak nem való.)

2332. KissGSV
2011. júl. 6. 23:00
Köszönöm szépen mindenki segítségét, remélem nemsokára sikerül beszerezni!!!
2331. 763c1a87a1 (válaszként erre: 2330. - Pavoes)
2011. júl. 6. 17:13

"én is ritkán használok nagybetűket, pedig osztán magyar szakos volnék. meg a hejesirásra sem figyelek itten. :D "

Na, de tanár bácsi:)))

2330. pavoes (válaszként erre: 2329. - 763c1a87a1)
2011. júl. 6. 16:44

én is ritkán használok nagybetűket, pedig osztán magyar szakos volnék. meg a hejesirásra sem figyelek itten. :D

itt a fórumon, meg ott a másik fórumon egy csomó ember van aki egy csomó dologhoz nem ért. ettől függetlenül a csomó emberből nagyon soknak eszébe se jut olyan dologba belepofázni, amihez teljesen steril. így egy csomó ember békésen fórumozgat egy darabig, aztán jön egy tuflák, és átgázol a sáros lábával a tiszta előszobán.

úgyhogy kérdezz fiacskám, ha nem tudsz valamit. emberkedni nem itt kell. ha meg nem érdekel a téma, mit keresel itt?

bocs mindenkinek a hosszú off-ért :)

2329. 763c1a87a1 (válaszként erre: 2328. - 6451523b1a)
2011. júl. 6. 16:25
Ha viccnek szánta, tegyen legalább egy smileyt,ha már a mondat kezdő nagy betűket, meg a központozást nem tanulta meg:(
2011. júl. 6. 16:15

Mint minden Fórumban vannak kötekedők meg viccelődök

kinek mi a Fontos:))))

2327. 763c1a87a1 (válaszként erre: 2319. - Szemmelver)
2011. júl. 6. 15:51
Arra jó, hogy ilyen k.cs.gséget kérdezhess:)
2326. Kullais74 (válaszként erre: 2324. - Natalyel)
2011. júl. 6. 15:45

Nagyon jól beszélsz! :D

Ezt már olvastam valahol máshol, hogy az a baj, hogy nálunk Magyarországon még nem találtak megfelelő szót erre a hobbyra, életmódra. Sok helyen, pl. Amerikában is e- vaporizernek (is) hívják (vaporizer = gőzölögtető, párologtató), csak még mi nem találtunk rá megfelelő jelzőt. A cigarettához meg csak a nikotin tartalom miatt van némi köze, szerintem más semmi!

2325. natalyel
2011. júl. 6. 15:37
Bocs, visszaolvasva úgy tűnhet, kicsit karcosan válaszoltam. Pedig nem, csak a kérdezett stílusához igazodva. Ha normálisan kérdezi meg ugyanezt valaki, normális hangvételű választ is kap. Szerintem, de tőlem biztosan.
2324. natalyel
2011. júl. 6. 15:32

Mellesleg amit itt látsz, ezen a fórumon, csak a felszín... az igazi ecigifórumon lehet megérteni azt, hogy ez egy életmód.

Én sem kötök bele abba, hogy te mennyit nézel tévét, mit sportolsz, vagy milyen alkoholt szeretsz.

Amúgy peace :).

2323. natalyel (válaszként erre: 2319. - Szemmelver)
2011. júl. 6. 15:29

"mire való?" - hiobby, szenvedély, élvezet, nikotinfüggőség enyhítése

"nem értem mire jó" - rengeteg fantasztikus íz és illat megismerése és élvezete, feeling, amúgy meg hobby szenvedély, élvezet, nikotinfüggőség enyhítése

"ha cigizni akartok, cigizzetek" - ez az, hogy ezexerint nem érted: nem akarok cigizni, én "vapingolni" akarok... Kell a fenének az a büdös és káros bagó...

"ha meg nem, akkor ne" - pontosan ezt tesszük: nem cigizünk. Köze nincs hozzá.

A mondatjeleket meg én írom ki.

2322. szemmelver (válaszként erre: 2321. - Kullais74)
2011. júl. 6. 14:35
nem hiszem,hogy hülyeség

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook