Elegem van a sok szekálásból és mától koplalni fogok. (beszélgetés)
Nem itellek el, hosz a terdbalesetem ota gyakorlatilag alig tudok mozogni, megis 25 kilot fogytam 10 honap alatt a paleolit eletmoddal. Csak azokat az elemiszereket eszem, amik maximalisan tamogatjak az egeszsegem. Sose vagyok ehes :-) annyit ehetek, amennyi csak jol ssik :-)
A koplalas csak esszel jo, tisztitokuranak. De nagyon alaposan meg kell tervezni :-)
Azt gondolom, hogy van rajtad felesleg, de nem vagy balna :-):-):-)
Olvass utana a paleonak, es par honap mulva nem csak karcsubb leszel, mint valaha, hanem egeszsegesebb is :-)
Mennyi diéta?????? Ezt értsék már meg az emberek, köztük TE IS!!!!!! , hogy amit mi fogyózók véghez viszünk, 80 %-unk ÉLETMÓDOT váltott.... Nem kúrákkal basszuk el az életünket, hanem rendes kajákkal tartjuk a súlyunkat!
Nem igaz ezt miért nem lehet megérteni??? Igen, kipróbáltam 1 hónapig a 90 napos DIÉTÁT, ami ugye időszakos... DE a sok szartól kiéhezett a szervezetem, így 1 hónap után falási rohamok voltak rajtam.......
3 éve váltottam életmódot, 3 év alatt ment le 34 kg, és fél éve tartom a 72 kg súlyom.........
ÉRTED most már?
De valljuk be, nagyszrű módszer!
Én fitbal-lal kezdtem.
És kisebb tornagyakorlatokkal. De elkezdtem!
Nem kell se kulon fozni, se sportolni :-)
Megsutod a husit, es nekik amit akarnak, magadnak meg salatalevel :-)
Egészségedre!
Nekem 3 gyerekem van, bár nem dolgozom. Van kertem is,virágosom is, amit imádok.
Szerintem ez a súly simán jó lehet,de a mozgásra vedd rá magad valahogy .
vegyél szobabiciklit,és tedd a gép elé:) úgy nézhetsz közben valami filmet pl.
figyelj, én is ilyen vagyok, így én kerestem magamnak egy köztes megoldást: nekem az jött be, hogy napi 3x eszem (5x nem vagyok éhes, nem tudok enni), reggelire müzlit, ebédre rendelek update ebédet (nem kell főzni, annyira nem vészes anyagilag), vacsira teljes kiőrlésű kenyér (1-2 szelet max), valami felvágott (ami 1-es kódú, de nyugi elég sok van ilyen) és sok zöldség.
Semmit (!) nem mozgok pluszban.
Így szép lassan kb havi 1 kilók mennek le, lassú, de így kényelmes és nem kellett sokat tennem érte, gyakorlatilag semmit :D
(Mielőtt valaki elítél, nem lusta vagyok, csak egy 1 éves kisgyerekkel vagyok itthon, közben itthonról dolgozom és kertem is van, amúgy beleférne talán a főzés is, de update szerint főzni nem akarok, így jó nekem.)
Akkor mégsem döntötted el!
Én is ámítottam magam ezzel jópárszor.
További ajánlott fórumok:
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?
- Annyira elegem van!!
- Mi tennétek az ilyen szomszédokkal?Már kezd elegem lenni...
- Annyira elegem van, az anyósomból és az apósomból!!!!!
- Mit csináljak öcsémmel? Már elegem van
- Tudtok-e olyan méregtelenítést, ami során nem kell koplalni és nem kell rosszízű kotyvalékokat inni?