Elegem van a sok szekálásból és mától koplalni fogok. (beszélgetés)
Elég, ha gyorsgyalogolsz. Kicsit húzasmoss tempóban, hogy a pulzusod megemelkedjen, de még tudj beszélgetni. Ha abban a pulzustartományban tartod magad, akkor olyan 40-60 perc már bőven hatásos :) Persze fontos a fokozatosság, ha előtte nem igen mozogtál, dogloztattad meg a szíved. Nem kell hirtelen elkezdeni minden nap edzeni. Eleinte heti 2-3x kevesebbet/kisebb távot, aztán ha érzed, hogy bírsz többet, jöhet a több is.
Egy jótanács: mellőzz minden finomított dolgot tartalmazó ételt. Fehér liszt és kristálycukor, ezek nem tesznek jót...no meg a gyorsan felszívódó szénhidrátok sem.
Ügyes vagy!
Ajánlom a joghurtos, zabkekszet. Én szeretem és bevált nálam. Kávéba fahéjat teszek.
szénszavas víz vagy mentes???
szerintetek kezdésnek ha eszek a tegnapi kajából ami krumpli főzelék és fasírt egy kevesebb adagot jó e? most ez van ma nem akarok főzni,és lényegesen kevesebbet ennék belőle....?
Nyugalom, velem is csak el akarta egy drága ember hitetni - és sikerült.
Most csak túlsúlyos vagyok, de ez megy lefelé:))
Köszi:))
;)
Szia, sosem voltam száz kilós, de 50 kilósan is belém dumálták, hogy dagadt vagyok. Hülye voltam el is hittem.
Muszáj mindenkinek elfogadni magát, úgy amilyen, és mindenki tartsa magát igazi nőnek.
Persze tenni kell azért, hogy a saját egészsége, hiúsága érdekében az ember tegyen a súlyfölösleg ellen,de láttam én már nagyon csinos nőt nőietlennek, és ducit nagyon is nőnek, mert lobogott benne a tűz.
Köszönöm szépen:)))
Még megfordulnának utánam a férfiak:)
Szerencsére a férjem bőven kielégíti minden testi és érzelmi igényemet!
Itt szerintem mindenki segíteni akart! Még a 100kilós dagadtak is, bocsi mindenkitől:)
Tapasztalatból beszélünk. Szerintem is nagyon csinos vagy a képen. Ha kövérnek érzed magad, akkor tényleg hatásosabb a sportolás. Nem szabad koplalni, akkor csak a tested feszessége fog elveszni. Bár a lustaság ezen tényleg nem segít...
Nem gondoltál még bele, hogy egy 100 kiló felettinek mennyi energiájába kerül, hogy fogyjon? Hogy ki tudja tapasztalni a neki leginkább megfelelő rendszert? Nem gondoltál még bele abba, hogy egy ilyen alkatű nőnek, mint én is, mennyi energiájába került a sport? Mennyi önfegyelemre és kitartásra van szüksége?
Szerinted most mit szólnának, ha bemásolnám, amit tegnap nekem priviben küldtél?De nem fogom.
Gondolkodj el egy kicsit a saját hozzáállásodon.127,1 kg voltam február közepén, ma 113,5 kg. Szóval igazán nem okoskodunk, csak értelmes tanácsokat igyekszünk adni.
Értelmezési problémáid vannak. Hidd el, segítő szándékkal tették. azt szokták mondani, az okos a más hibáján tanul. a ............
Egyébként is, nem az a lényeg hány kilós valaki, hanem,hogyan érzi magát a bőrében, az a fontos.
Ööö...milyen ismerőseid vannak neked? Az írásodból az jön le, hogy a környezetedben normális a nemlétező bálnaságodat hangsúlyozni és szurkálódni vele. Milyen baráti/ismerőstársaság ez? :O
Ha számodra 4-5 kg minusz változást hozna, jobban éreznéd magad a bőrödben, akkor csak erre figyelj. Nehogy azért ne vágj bele, mert azután ugyanúgy sértegetnének.
További ajánlott fórumok:
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?
- Annyira elegem van!!
- Mi tennétek az ilyen szomszédokkal?Már kezd elegem lenni...
- Annyira elegem van, az anyósomból és az apósomból!!!!!
- Mit csináljak öcsémmel? Már elegem van
- Tudtok-e olyan méregtelenítést, ami során nem kell koplalni és nem kell rosszízű kotyvalékokat inni?