Elegem van a sok szekálásból és mától koplalni fogok. (beszélgetés)
Igazad van!
NA akkor most mit csináljuk?
Talán el kellene homályosítani a képeket:))) Kint is van, meg nem is:)))
De akkor is, ha nem teszi ki:)
Én csak okoskodni tudok:)))
Az én fejemmel...
:)))
Ki se tedd, mert még megszólnak:)))
A te súlyoddal nem is szabad futni. Okosan csinálod.
Juj, de nem szeretek futni:( Én a legelején úsztam. Bár azt is utáltam, de vmit muszáj volt:D
A futást én sem javaslom. Mondom ezt úgy, hogy nincs képem, és manöken sem vagyok.:)
Én bicajban vagyok jobb:)
A futás ekkora testtel igazi kihívás:)
De gyakorolgatom ám:)
Jókat röhögnek a szomszédok, de nekik is kell ennyi:))
Ha nem adok le egy dekát se, soha többet...:)
Tulajdonképpen a nagy része elhatározás. Aztán jön a légszomj, de tartani kell magam az elhatározáshoz, aztán a holtpont, amikor egy darabig tudni kell, hogy bírom, és végül átesek, és visz a lábam. Én régem az osztályban mindig a legjobb eredményeket futottam Cooper-teszteken, pedig rühelltem futni. De feladat, és teljesíteni kell. Rövid távon nem tudtam soha jól futni, arra születni kell. A hosszú táv a kitartásról szól.
Akkor én " brünnbrünnhilda" vagyok:)))
:DD Nekem nem jött be:DDDDDD
:-)
Köszi, hogy emlékeztetsz!
:-D
Na ezt kipróbálom alkalomadtán.:)
Most belegondoltam, hogy ha én 35 kilót híznék, akkora lennék, mint egy "brünnhilda".
184cm, 90 kiló! De kár, hogy vizuális típus vagyok!
Terhesség alatt sportoltál?
Visszafelé nem működik a dolog, nem tanították meg neked?????@@@@@
Különben ez szerintem leginkább agyi játék.
20at híztam terhesen meg 15öt szoptatás alatt, de ez csak az én hibám mert folyamatosan zabáltam főleg szoptatás alatt.
Én a terhsség 3. trimeszetrében híztam majdnem 20 kilót a terhesség alatt még 15öt a szoptatás alatt mert zabáltam (apukámat operálták mikor 24 hetes voltam és a műt alatt végig ettem, emrt azt modnták kicsi az esély, hogy túl éli és kikészültem,d e szerencsére túlélte, viszont a zabálást folytattam.
Én 800 m-rel keztem, pár hét után 1200 lett, eztán 2000, és utána jött egy nagy ugrás, mert 3,5 km.(pontosan 3600). Nyár végére 8000 lesz, mert úgy lehetne elfutni a közeli tóhoz meg vissza. :D
Uh, ennyit fel lehet kapni a terhességgel!?
Férjemnek visszaküldöm átgondolásra ezt a gyerekgyártási projekt tervezetet :-))))))))))))))
Csak akkor szippantottam be, ha terhes vagyok már :-)
Én nem tudtam szoptatni, mégis híztam...(
AHA! Szóval nem csak én híztam szoptatás alatt... pedig azt hazudták, hogy az fogyaszt...
:))
De annál élvezetesebb, ha sikerült megszabadulni tőlük:))
Hát, rám csak feljönni szokott észrevétlenül:DD
További ajánlott fórumok: