Elegem van a sok szekálásból és mától koplalni fogok. (beszélgetés)
Én is!
Annál lentebb nem is mennék:)
ne viccelj már, én is voltam 4 kiló:)))
most mondjuk hagyjuk, de 72-vel elég jól ellennék:))
Koszomjuk, de nem mi vagyunk uhyesek, ha nem a paleo :-):-):-)
Rengeteg van meg hatra is :-) de nagyon szep ez az ut, es nagyon mehertem szegeny kemet, en is rettenetes idegallapptban voltam mar tabaly a remenytelensegtol!
Hat ezt hatarozottan megcafolom.
42 eves multam, 18 eve minden betegsegem nekem is elojott, gyogyszereztek, hormonoztak, egeszen a 113 kilos testsulyig!!!
Na, ekkor elegem lett, es egy perc alatt eldontottem, hogy elegem van, en ezt a sehova se vezeto zsakutcat itt hagyom, es pelevagtam az Atkinsbe, amivel le is ment 10 kilo. De egeszsegesebb nem igen lettem.
Ekkor jott velem szembe a paleo, amit mar 7.honapja betartok. Lement ujabb 15 kilo, de ami ennel is fontosabb, hogy elfelejthetem az IRt, a cukorgyogyszert, a pmhormont, es mar magatol sem hullik a hajam, gyonyoru a borom, minden laboreredmenyem optimalis lett! Nem faj a menses, nem fajnak az izuleteim.
A 18 eves lanyom is tavaly ota betartja kb a 90 %-at, es o is fogyott 15 kilot!
A rengeteg energia, es eletkedv mindkettonket nagyon meglepett. Es rengeteg edesseget eszunk, cukor helyett eritritet hasznalok, nagyon finom, es 0 kcal, 0 ch :-):-):-)
Szerencsétlent elüldöztük!
Hát ennyit a kitartásáról és a fogyni akarásáról...
Zsuzsa én meg neked gratulálok, hogy teszel magadért, az egészségedért! Minden elismerésem, hogy megjött a kattanás :)
Kitartás, tudod :D
Igazad van!
Mert nem mindegy.... 24 kg zsír nem = 24 kg izommal!!!
Én 72 kg vagyok, de képről nem mondanád meg!
Igen 24 kg haj van rajtam:):)Biztos jól látod a dolgokat.
48 voltam egyszer,de hízni 54 kg kezdtem de mindegy.
Minden elismerésem a tied!!!!
Őszintén gratulálok!
72-48=24
Egy kilót saccra dobtam hozzá. 58-ról eddig szó sem esett. Gondolom, a segg meresztéstől nem izmos, hanem zsíros lettél, így 24 kiló hájad van.
És marhára nem vagyunk elszállva, csak értelmesen próbálunk magyarázni, de ha nincs befogadó ember, akkor igenis elgurul az a gyógyszer.....
Pont a "valahakövérvolt" ember nem fog elszállni magától, mert tudja honnan indult!
Ha meg elfelejti, magára vessen, de ez nem azt jelenti hogy 1 kalap alá kell venni azokat velünk.
További ajánlott fórumok:
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?
- Annyira elegem van!!
- Mi tennétek az ilyen szomszédokkal?Már kezd elegem lenni...
- Annyira elegem van, az anyósomból és az apósomból!!!!!
- Mit csináljak öcsémmel? Már elegem van
- Tudtok-e olyan méregtelenítést, ami során nem kell koplalni és nem kell rosszízű kotyvalékokat inni?