Elegem van a sok szekálásból és mától koplalni fogok. (beszélgetés)
Értem.
Sokan osztják itt az észt, hogy hogy kell fogyózni, de tuti rengetegen koplalnak, csak nem vallják be.
Ezt most magad se gondoltad komolyan...
Tudod, hogy ez a legrosszabb megoldás fogyásra (és bármire).
Gondolom azt szeretnéd hallani tőlünk, hogy ne tedd, jól nézel ki, ne más véleményére adj hanem azt nézd, te jól érzed-e magad a bőrödben! És ha a párodnak tetszel így, hát egyedül az ő véleménye az, ami számíthat, amire érdemes hallgatnod, szóval ne tedd, jó vagy így! ;)
Szia.
Az a baj,hogy ha koplalsz, ki éhezteted a szervezeted és ha egyszer elkezdesz enni, mert elkezdesz majd, akkor nem,hogy 72 kg leszel, hanem sokkal sokkal több! Mert vészesen el kezd majd raktározni a szervezeted. Hidd el mindannyian szeretnénk reggel - 20 kilóval felkelni,de a legnagyobb sajnálatomra ez nem így működik!
Remélem átgondolod még ezt a döntésedet, mert segíteni nem segítesz magadon!
Remek. Hajrá!.
Miért indítottál fórumot? Kérdés?
Hát..ennek nem sok értelme van. Koplalástól csak hízni fogsz, meglátod lehet, hogy lemész vele 67 kg-re, majd visszamegy 75-re és így tovább.
Egyébként se kell szerintem olyan sok energia életmódváltáshoz, viszont csak úgy van értelme.
Unom mindenki fogyjál le,mennyit híztál te disznó te bálna egyedül csak a párom nem szédít ezzel.Nincs energiám arra,hogy egészségesen éljek mozogjak hónapokig mert lusta vagyok,itt az ideje koplalni egyedül csak a szép melleimet féltem mert szebbek mint akinek szilikonja van de valahogy megoldom:( Annyira unom már:( voltam 48 kg is és most vagy 72 kg körül 166 centi magassághoz:)
Főzni nincs kedvem magamnak külön,zöldségezni sincs kedvem egyszerűen lusta vagyok:'(:'( Itt az ideje koplalni
További ajánlott fórumok:
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?
- Annyira elegem van!!
- Mi tennétek az ilyen szomszédokkal?Már kezd elegem lenni...
- Annyira elegem van, az anyósomból és az apósomból!!!!!
- Mit csináljak öcsémmel? Már elegem van
- Tudtok-e olyan méregtelenítést, ami során nem kell koplalni és nem kell rosszízű kotyvalékokat inni?