Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
na erre G biztos azt írja majd,h napersze mert még friss a dolog de majd ha 10 év mulva is jófej lesz akkor tuti félrekefél!!! hahaha!!!
najó nem csúfolódom G.-n,lehet h ő ezt tapasztalta de vannak szerencsés kivételek
90% is nagyon jó.
Hány éve vagytok együtt?
Néz utána csak javaslom.
Nem szokta mondani Te vagy az egyetlen?
Miért ne lenne önbizalma? :-O
Ez most olyan mintha azt akarnád mondani minden pasi aki segít,becézgeti,dícséri a nőt stb az félrek.r :-O na neeee
szomorú h ennyire negatív vagy.. de ezzel leginkább magadat szomorítod én nem veszem fel.
a férfiak hála istennek nem egyformák :)
Nagy az önbizalom, de volt egy ötvenéves korú pár, akik mindig kézenfogva jöttek a munkahelyre.
Csoda bájos volt.
A férfi délutánonként a tárgyalóasztalon szokta a titkárnőjét visitoztatni.
nekem olyan fura néhány hozzászólás.. most vagy az én férjem a kakukktojás,vagy nem tudom..
de őt nem kell bevonni,vagy külön noszogatni h segítsen. simán csinál ezt-azt. nálunk az a természetes.
ami meg azt illeti, h egy pasi csak addig udvarol amig meg nem kapja a nőt: a férjem minden nap elmondja,h mennyir szeret és h milyen szép és szexi vagyok.. akkor is ha nem akar szexet..
Végül is nem ez a téma, hanem a szex.
Tényleg ennyi fat..kű hapsi van?
Mitől romlana el egy nő, attól, hogy fölszed néhány kilót?
Ode kell nyomni a porszívót a kezébe, ha az jobban esik neki csinálja azt és mozogasson el maga után stb.
Mert hülye volt a felesége.
Úgy lefosztanak egy férfit, hogy csak na.
Dehogy, csak rosszul kérdeztek.
Te nagyon helyes nő vagy, két gyerekkel meg teljesen átveszik a nők a hatalmat, neked is azt kell tenni.
Aztán hová mehetne a hapsi?
Elválna?
Ki mosna főzne neki?
Másik nő? Azt megnézném, hogy fizeti a gyerektartést és még fönntart egy másik kapcsolatot.
Mitől nincs energiája?
Nem engem idegesít, a főnök, általában a nők viselik őket nehezen, főleg a női főnököket.
Sajnos nálunk a bunkóság mértékegysége az 1 főnök, tisztelet a ritka kivételnek.
Még nem volt olyan, hogy rá kellet volna beszélni a szexre, fordítva igen.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?