Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Szia !
Mi újság, hogy vagytok ? Látom nem én voltam az egyedüli, aki nem ért rá hét végén hoxázni.
Szia ! Vissza olvastam, mert rengeteget írtatok ! Hét végén nem volt időm ide ülni, na meg követtem példádat és királyi trónos gondom volt. Na mindegy. Hát azt hiszem, hogy még egy nagyon bölcs asszony ismeretségére tettem szert. Fagyöngy az egyik ilyen asszony, a másik pedig Te lettél.
Sziasztok csajok!Hiányoztatok a hétvégén,néhány nap alatt Hoxa függő lett belőlem!!!JAJJJJ! :-)))
sokat írtok, hétvégén nincs időm a géphez ülni.
Szép reggelt Mindenkinek!
Újra hétfő! Örüljünk neki együtt!:D
most biztos szerettek ezért a mondatomért.
Jó reggelt ! Már Te is a harcmezőn vagy ? Megint elkezdődött egy új hét. Rengeteget írtatok a hét végén, nem győztem vissza olvasni. Egyébként hogy vagy ma reggel ?
Jó reggelt Mindenkinek! Olivia, hogy s mint?
Jól indult a nap már kora reggel.....érted.....aztán együtt néztük a teniszt(rengeteget vigyorogtunk....megbánta ,hogy hívott,mert be nem állt a szám....de csak ezt viccből mondta...)délután hívott Arsenál meccset nézni...mentem,bár nem szeretem...jó volt,itt is dumáltam...majd a meccs közepén elaludtam....a mai nap béke,nyugalom és boldogság.....remélem holnap,holnapután és azután is az lesz......
Mostanában csak szar napok voltak.......kívétel a mai...... :-)))))
Ezt hogy kell érteni? Hogy tényleg semmi sem sikerül, vagy pedig hirtelen minden jóra fordul.
Voltak már peches napjaink. Erre mondjuk, hogy de szar nap volt a mai! Aztán meg voltak jó napok.
Nekünk szerencsére még nem volt balesetünk. Ennek fényében egyelőre mondhatom, hogy így vagy úgy, de megoldódnak a dolgok.
Komolyan hiszek a sokkterápiában. Várom a fejleményeket. :)
Mostanában kerültem már egy párszor olyan helyzetbe,kész vége nincs már erőm,nem tudom megoldani,kevés minden tehetségem elszántságom......hisztizni kellett volna ,tányért csapkodni és ordibálni.....ehelyett ezerrel dobogott a szíven,szédültem,hányingerem volt és nem kaptam levegőt,komolyan bekakiltam,azt hittem infarktusom van.....esküszöm itt és most holnap elmegyek és veszek egy pár olcsó tányért,komolyan..... :-)))
Igazad van! De én akár hiszed-akár nem nem szoktam hisztizni!Olyan megoldós fajta vagyok,valami baj van elkezd ezerrel pörögni az agyam,hogy lehetne megoldani!
Néha nagyon készülünk valamire,tervezgetünk ,szervezkedünk..... és beindul a láncreakció.....semmi nem úgy sikerül....egyik akadály bukkan elő a másik után.....egyre szarabb helyzet kezd kialakulni....borul minden,oda a befektetett energia......és a végén a sors vígan röhög a markába....nesze neked tervezgetés!!!!! Ti voltatok már így???
Amit most leírtál, rájuk üvölteném, esetleg előre odakészítenék egy-két feláldozható tányért és a földhöz csapnám! Lehet, hogy furcsa, de néha segít a hiszti! Nem viccelek, gondold meg!
Aranyos vagy! De az a rohadék depresszió pont ilyen.....nincs cél,nincs öröm,nincs betegség tudat.....hiába próbálkozom bármivel,nem akar sikerülni.......Képzeld elkezdem építgetni a letámadós figurát,egész nap dolgozom ,ezért :csilli-villi a lakás,minden kimosva,elpakolva,nagyon finom vacsi,desszert, én is csilli-villi,vigyorogva várom a párom az előszobában......felhív késik...kezd borulni a terv.....hazajön a fiam,szétcseszi az agyam,oda a vigyorgás.....hazajön a párom a garázsban összevesznek a másik gyerekkel valami apróságon,kiabálva érkeznek.....szerinted hova a pics....ba dughattam az egész készülődést....békítő bíró lesz belőlem és gombóc van a gyomromban......csak egy szokványos este a sok közül.... :-((((
Látod ez a tipikus példa az egymás félreértésére,miért nem lehet konkrétan ,érthetően fogalmazni......
Bár tudnék segíteni!
Valami pszichológust keresnék a helyetekben. Illetve valami olyan tevékenységet kellene férjednek végeznie amiben örömét leli. A hasznosság tudataára lenne szüksége.
Olvastam egy másik fórumon egy férfi hozzászólást....azt írta a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat,mert nők......talán a férfiak sem értenek minket,mert férfiak......érdekes gondolat jutott az eszembe(jó kis film téma lehetne )Képzeljük el mindenkinek két élete lenne,egy női és egy férfi...ha valaki valami nagy faszságot csinál,puff átváltozik a másik nemmé,ha itt csinál valami hülyeséget ,puff visszaváltozik...lenne nagy ugra-bugra oda-vissza,kavarodás,mulatságos helyzetek!
Primitívebbek???????? Ez kicsit durva, nem? :oS
Egyszerűen máshogy gondolkodnak, mint mi.
Vandika kedves nem fogok reagálni bármit írsz nyugodtan fórumozz és bocsi, ha megsértettelek volna.
Ciao!
Erről meg az vicc jut eszembe, hogy elment a fiatalember a kupiba. Először járt ott és egy folyosón látott két ajtót "Kispénzüek" "Nagypénzüek" feliratokkal.
Belépett a kispénzüek ajtón, ment a folyosón és ismét két ajtót látott "Kisfütyi" Nagyfütyi"
Belépett a kisfütyi ajtón és kijutott a szabadba, ahol egy tábla fogadta:
"Akinek se pénze, se fütyije menjen a ....ba."
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nem úgy teszel, mint az a feleség akit akit egy udvarlója hátúlról lepett meg és azzal védekezett, amikor a férj rajtakapta:
-Mit törődöm én azzal ami a hátam mögött történik!
Korábban hiányoltad :-)))))))))))))))))))))))))
De csak tudat alatt:-))))
Szóval tudat alatt szeretnéd néha kikerülni a vezérmajmot? :-)))))))))
Az se rossz. :-)))))))))
További ajánlott fórumok: