Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
lehet, hogy nálunk is ezt kell bevezetni.:)
Csak is kizárólag 80-as kedvéért!(legyek igazságos Olívának is szól)A következő praktikám,nevezzük a várakozás izgalmának:párod áll az ajtóban indulni készül a melóba,odamész átöleled és a a fülébe súgod:Siess haza drágám,megpróbálom korán lefektetni a gyerekeket!Elmegy,de azért ott motoszkál a fejében,vajon mi volt ez?Nap közben sem hagyjuk elfelejteni a dolgot,egy telefon,egy sms:ugye sietni fogsz Édesem,nagyon várlak!Itt jön a dolog nehezebb része: tényleg a lehető legjobban el kell fárasztani a gyerekeket,nincs déli alvás,esetleg strand (az jó fárasztó),gyaloglás órákig,ha ügyes vagy sikerül a korai fektetés!Az én párom ilyenkor csillogó szemmel és tűkön ülve várta már az estét!Sok sikert mindenkinek!
Szép napot ! Olvastam a hét végi termést. Én nem jutottam géphez, de azért mindent vissza olvastam.
Én is biztosan imádnék télen vezetni, ha nem lenne annyi "menő fazon" az utakon. Én általában a 2 gyerekemmel kocsikázok és nagyon féltem őket. Na persze egy töréskár sem hiányozna, de az ilyen esetben a legkevesebb.
Kefélésről még egy szó sem esett ma, nálunk pihi volt tegnap, én már 22-kor aludtam, a párom meg tv-t nézett.
nekem a férfi 100 kilónál kezdődik. férjem is 1 mázsa feletti.:)
Szia 80! :-)))örülünk ám neked is....keféről egy szó sem? ....azért szeretlek ,mert te vagy amilyen vagy,sosem tagadod meg önmagad!!!....teregetés közben,azon gondolkoztam hogy a túróba tudnék elmenni tányért venni.....ja egyébként volt szó keféről,csak te nem vetted észre a finom utalást!
Rengeteg édességet, kólát, tejet, kakaót fogyasztok. ezért vagyok ilyen szép kövér! 123 kg.
Nekem nem is köszönsz...
(Ne aggódj, nem gond. :)
A Hoxa függésről: Ha azzal kezdtem volna a napom, hogy a Hoxát nézem meg, akkor még semmit sem csináltam volna a munkahelyen. Ismerem magam. Még van dolgom, nem kellene sokat időznöm. higyjétek el, észrevétlenül sok időt elvesz az embertől.
Irigylem az erdő mellett élőket, biztosan szép lehet.
Donkanyaros ünnepség? Nagyon helyes és szép dolog! Azok a szerencsétlenek biztosan nem jókedvükben mentek oda, megérdemlik a megemlékezést!
Vezetés télen? Imádom! Helyesebben: Imádnám! Azért mert mostanság csak a vezetés kedvéért nem vágok neki. Viszont az ónos eső nagyon veszélyes! Meg aztán sajnos más is jár, aki csak akkor veszi észre hogy baj van amikor az árokban találja magát. Az még hagyján, de ha velem ütközik frontálisan azt nem szeressem!
Mi van még? Keféről egy szó sem?
Na végre, találtam még valakit, aki nem közlekedik ilyen időben kocsival. Hát én sem merek menni, mert nálunk a mellékutak abszolút nincsenek takarítva, így alul jég, fölötte meg a rátaposott, jól lejárt hó. Na köszönöm ebből nem kérek. Egyébként mi is nagyon közel lakunk az erdőhöz, mert kint lakunk a község szélén, a szembe lévő házsor mögött már ott az erdő.
Hála Isten nem szeretem a csoki, és az édességeket sem nagyon, és látod, még sem látszik meg rajtam
Nyikita, ezért irigyellek, mert ezt te naponta csinálhatod.
Ilyen nagyszabású rendezvény idén volt először. Nagyon szép volt, le voltak zárva még a főutak is. Én nem voltam egyébként, de a fiam mesélte és a falu tv-ben majd megnézem.
...félóra szünet megyek teregetni....ez már tényleg függőség????
családdal évente kétszer megyünk N.W.-ingozni. Nagyon élvezik a gyerekek.
Gombóc Artúrné a második nevem :-)))
Én ekkora hóban ki sem merek mozdulni itthonról,félek vagy én töröm össze a kocsimat vagy más valaki....ne a hegy miatt irigyelj,hanem az erdőért az utca végében,rászoktam a Nordic Walkingra(síbot szerűséggel gyalogolunk)....faaaantasztikus :kisimítja az összegubancolódott agytekervényeimet :-))) és ráadásként ingyen van (jó a botot meg kell venni)
te is csokiimádó vagy?
na, mégegy kérdőmondat.
utolsó mondat nem kérdő, csak elötte sok volt a kérdés. és belejöttem.
ilyen megemlékezés van nálatok?
minden évben van ilyen?
ne hülyén haljak már meg?
ÚÚÚÚÚÚ! Brigi ne is mond "csokiholista" vagyok és már attól is hízni kezdek,hacsak beszélek róla :-)))
irigyellek a hegyek miatt. (betemett állapot miatt kevésbbé)
Nálunk szombaton délelőtt leesett vagy 30 cm hó. Férjem dolgozott, gyerekeim az anyósoméknál voltak.Szombaton Don-kanyari megemlékezés egyik állomása volt a községünkben, olaszok, németek, magyarok korabeli ruhákban, korabeli fegyverekkel vonultak fel, hatalmas esemény volt, Bence fiam ott volt anyósommal.
Mi csak itthon punnyadtunk,igaz hegyen lakunk és betemetett a hó....de a többieknek már írtam a hétvégéről....én is ma mosok,takarítok és fél óránként rohangálok a géphez titeket olvasni :-)))
Akkor már megérte csatlakoznod közénk !!!!
Nagyon örülök neki ! És ha jól emlékszem a vissza olvasottakra, akkor az egyik napod nagyon jól indult és jól telt. Csak így tovább !!!!!
de jó hír!
én ezt még egy kis csokival szoktam megoldani.
rászoktam a forró csoki ivására.
Köszönöm....az öröm kölcsönös!
hétvégén: szánkóztunk, hóembert építettünk, és este buli volt a szomszédokkal,most takarítok.
Képzeld el hétvégén azt mondta a párom,mi történt velem ,mosolygósabb vagyok ,jobb a kedvem????Tehát:JÓT TESZTEK A LELKEMNEK!!!! :-)))
Sajnos hétvégén én sosem kerülök gép közelbe. pénteken meg megyek haza Győrbe, úgyhogy megint nem ülök le géphez.
Istenhozott a Hoxa függő körében!
További ajánlott fórumok: