Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Oké:)))
Aranyos a babád!
Puszi:)))
Állítólag a tiétek az ideális,de nekünk így sikerült:)))
69-es évjárat vagyunk mindketten:)))
Hát egyáltalán nem,sőt!!!:-))))))))))))))))))
Így az ideális különben,mint nálatok,köztünk a párommal 4,5 év van,de jó így....kb így vagyunk egy szinten:-)))))))))
Én sem:)))A férjem egyidős velem:)))
Remélem én nem nézek ki 55 évesnek:-)))
Hát igen,a kor az kor,de tudod nőben is az van,hogy két negyvenes nő közt akkora különbség van,hogy az egyik kinéz vagy 55-nek,a másik meg 100 kört ráver még egy huszonévesre is.....
Úgy gondolom így van a pasiknál is,vannak még olyanok az utcán is,akiről nem apám jut rögtön az eszembe,de így hogy én is öregszem természetesen egyre csak kevesebb:-))))))))))
Élni semmiképpen nem élnék apám korabelivel.....
Persze,biztosan vannak kivételek és jól működő kapcsolatok ilyen korkülönbséggel is.
Csak nekem az lenne fura,hogy apám korú férfival élni,lenni?
Szóval nálam ez tuti esélytelen lenne,de tiszteletben tartom mások döntését:)))
Hát nem tudom,szerintem a közös érdeklődés és az életritmus nagyon eltérhet ilyen korkülönbségnél.
Persze ez csak feltételezés tőlem,tapasztalatom nincs ebben.
Nekem volt idősebb pasim,no nem 60.
de húsz év volt köztünk akkor.A szex az klappolt,csak a mentalitás nem:-)))))))))))
Sziasztok!
Hát nekem tuti nem kéne egy 20 évvel idősebb pasi!
Ja,és nem minden 40 éves nő ciki,nem kell őket lenézni!
Mindenesetre ami jár az jár:)
Nálunk is elég inaktiv a férjem, de ht azért mi már idősebbek vagyunk:) Illetve ő aktiv, ha én kezdeményezek, csak én meg nem akarok mindig kezdeményezni, csábitsanak már el engem is :)
Nem akarlak elkeseríteni, de esély van rá.
20 éves voltam, a kislányom 2 hetes, még pólyában. Csengettek. Ajtót nyitottam, karomon a pólyás gyerekkel, kicsit összegörnyedve, mert akkoriban a császármetszést még hosszanti irányban vágtak és nehezen gyógyult. Egy idős férfi állt az ajtóban, láthatóan zavarban volt. Engem keresett, kérte engedjem be, mert bizalmas dolgot mondana. Beengedtem. Bemutatkozott, ő X.Y.és csak azért zavar, mert tudnom kell, az én férjem (akkor volt 24 éves) az ő feleségének a kollegája, s nem utolsó sorban a szeretője is. ÁÁÁÁ mondom az nem lehet, és bocsásson meg, de az Ön neje hány éves, mert az én férjem csak 24. Biztos, higyjem el, -mondta ő, - mert látta őket együtt, egyébiránt a feleség 48 éves. Padlót fogtam kezemben a kisbabával.
A mai napig nem tudom igaz-e, mert bizonyítékom nem volt, ő meg tagadott. De igy utólag eltudom képzelni, továbbá nem zörgött volna a haraszt....
sZIÓ!!!!
Hogy neked mennyire igazad van!!!!
Nem volt fiatalon nálam ilyen,elég nekem most is,mert még most is nagyon fiatal vagyok,ha azt nézzük.Csak,nálunk összetettebb a probléma,és nem utolsó sorban ugye a gyerekek,az egymásra fordítható idő,stb akadályoztatják sokszor a dolgot.....
Sziasztok, sziasztok, helló Olivia!
Hááát ilyen fiatalon??? Hallottál te már ilyet Olivia? Mikor ennyi voltam mint kibajono, akkor az exuram le se akart mászni rólam. Szó szerint értsétek! Nekem már nagyon sok volt az, de azt hiszem az volt a természetes akkor:)
Viszont van egy érdekes dolog is, akiket említesz, hogy 40-50 évesek és szeretőt tartanak....az is igaz, de nem egy ilyenkorú ismerösöm mondja, hogy ragadnak rájuk a uhszon harmincévesek!! Akkor azok a huszonévesek miért nem a barátnőikkel hemperegnek???????Olyan furán van ez a világ összerakva Lányok!
nem biztos hogy ettől az emailtól észbe kap!
Majd ha tapasztalja,vagy esetleg te is elutasítod őt, talán,de akkor sem biztos!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?