Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Szóval ilyenkor az van, hogy ez egy feladat neked.
Az élet ilyenkor meg akar tanítani valamire, amit így tud belőled kikényszeríteni.
Nem engedi, hogy el tud hagyni, mert akkor nem kellene megtanulnod.
Ez egy kicsit ezo dolog, de így működik.
Szóval arra tippelek, hogy meg kell tanulnod most egy elfogadást és megértést.
(ez nem azt jelenti, hogy vele kell maradnod életed végéig és szenvedni, de most nem a szakítást érzem megoldásnak)
Mondjam tovább?
Szóval az a poén, hogy azt érzem, hogy nem tudod ezt most olyan egyszerúen elintézni magadban, hogy nem hozzádvaló és kész. Igaz?
(Mert Anginek igaza lehet sok esetben, de itt ezt nem érzed megoldásnak szerintem)
Jól érzem?
manapság ez már előrehozódott
na de mindedj
jóéjt
2 gondolat menet
1. racionális oldal: Nem éli-e ki máshogyan?
2. Az élet mindent okkal ad. Ez meggyőződésem. Ha szeretet oldalról erős a vonzalom, akkor ez egyfajta kihívás. Nehezen fogjátok emészteni, amit mondok, de ha érdekel folytatom
ne csináld téged kérdeztelek!!:))))))))))))))
elhidegült..ne akarjon vele megöregedni..ennyi az egész..nem az Ő párja!!!
a pasi unja vele a szexet!!lehet kiábrándult..erre gondolok.az ,hogy mennyire szereti duma..minden az ágyban dől el..minden,
ha szex terén nincs összhang..annak nem lesz jó vége,.szerintem a pasit lapátra kell tenni és keresni magának egy temperamentumosabb férfit..ennyi a következtetésem:))))))))))))))))))))))))))
nem hát
betegség
valamilyen szinten a Csabafinak is igaza van
mert
az idő haladtával az emberek megnyugszanak a kapcsolatban, ami a tesztoszteron csökkenésével jár(Általában, de persze nem minden kapcsolat kezd el punnyadni)
ami a szexuális étvágy csökkenésével jár
ez csupán biológia
Angie, ki vele. Mi az ok? Mire jöttél rá?
:O)))
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?