Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Akkor tényleg jóéjt! :O) És ne sírj. Feladat és nem tragédia. Mindegy, majd egyszer valahogy :O))
Így van,probléma esetén kár a házasság és a gyerek,ha nem megoldható.Ellenben vannak más helyzetek amik házasság,gyerek után lépnek csak föl.Ez most nem az a helyzet.Az pl az enyém.De kell,hogy ne legyen az ember megalkuvó,ha valami nagyon nem jó az életében,mindegy mi az de ez fontos....
Csak azért akartam lelépni, mert eltűnt, akinek írtam :O)))
A lényeg az,hogy hagyjam még,ő tényleg még gyerek,én meg más vagyok,ennyi. Ő nem olyan pasi,aki szeretne szexelni,kész...beletörődök,vagy otthagyom,ennyi,otthagyni nem volnék képes,mert soha senki nem szeretett eddig...és így nem is fog,és érzem,hogy nekem ő a párom,úgyhogy majd beújítok valamit,amivel meg tudom oldani a pasihiányt.mittudomén.nem is érdekel mr.elmegyek apácának,vagy emosnak :D Jóóéjt mindenkinek,kibőgtem mára a szemem eléggé :) köszönök minden csajok és nem csajok!! :)
Akkor mégegy gondolat.
Ameddig nem oldódik meg minden nagyobb probléma, addig nem szabad se gyereket se házasságot, de ez nem egyenlő azzal, hogy azonnal dobni.
hm?
Van egy olyan közhely,hogy sok ember csak akkor jön rá milyen kincset birtokolt,amikor már elvesztette!!!Akkor meg már késő siránkozni!!A mai társadalmi elvárások úgy is azt sugallják,dobj ki minden régit és vegyél újat.....kedves hajdan volt miniszter elnökünk az elhíresült öregedecskedő feleségek cseréjét és nyíltan javasolta!!!!
Tudod..puszillak..holnap találkozunk..álmodj szépeket!!?DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na mindegy, nem zavargok tovább. Sziasztok .o)))
Nem vagyunk kemények Csabi csak mi már tudjuk azt,hogy mi van akkor,ha ez elhúzódik,és soha nem találják meg a közös nevezőt e tekintetben.Tudjuk,mi az amikor van gyerek,és már nem változtatgathat partnert az ember kénye kedve szerint.
jóvanna..vágom..tanulni ,tanulni..megértést..:))puszika!!!
de a szex akkor is kell..ebből nem engedek!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nahát. Mi a szösz. ÁÁÁ, értem hm :O))))
mindenkinek jó éjt mennem kell.
holnap:DD
Nem a probléma orvoslása most az elsődleges.
Ez a lényeg.
Más a feladat.
Sexcentrikus csajszik :O)))))
na..tessék..erről beszélünk..
de szeretjük a gondolataidat:DDD
csak ezzel most nem értünk egyet:)))))))))))))))
mert ha a probléma nem orvosolható???
Az unokahúgom 28 éves..... három évig játszotta vele ezt a fiúja....neki tényleg volt prosztata gyulladása is....a lényeg hosszas szenvedés és viták után kiderült,a legjobb barátnőjével csalta,aki terhes lett..... ekkor borult a bili,elvette a csajt,belebetegedett az unokahúgom,megszületett a baba,elhagyta őket és zaklatja az unokahúgom még is csak ő lenne az igazi,de ő hála az égnek már tovább lépett!!!!!
Én azt gondolom, hogy az életünk nem arról szól, hogy ha nem jó valami, akkor váltsunk. Meg lehet próbálni, de nem mindíg fog működni. Néha dolgunk van vele.
Ez szerintem most éppen ilyen. Aztán ha megoldódik a lelki rész, akkor már jöhet akár fizikai változás is.
Amúgy mondtam, hogy nem fogjátok szeretni :O)))
na ,akkor megmondod te mit szeretnél???
Azért írok ritkán,mert vele beszélek msn-en...
Az igaz :O))) Akkor te tiszta vagy :O)))
én mondtam .hogy tegye ki a szűrét!!rám értette:DDD
Csabika sem én sem Olíva egy szóval sem említettük a kidobást.....én még betegséget is gyártottam neki inkább!!!!!!:-DDDDDD
Csabám..huszonéves fiatalemberről van szó..és nem több éves kapcsolatról..ez még nem házasság..és ha most nincsenek az igények kielégítve ,akkor mikor legyenek???amikor esetleg késő..mert kötöttségek vannak???!!!
Néztem, hogy ritkán kattint kibajono. 15.kor volt az utso :O)))
Te mit szeretnél???még ezt nem mondtad!!!menjen.maradjon..hogy érzel irányába???
Oké, de nem lehet azonnal mindenkit kidobni, mert valami nem stimmel. Csajok olyan kemények tudtok lenni más esetében. A sajátotokéban is ilyen azonnaliak a döntések?
További ajánlott fórumok: