Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Na ugye megmondtam. :) Kész szerencse, hogy lányaim vannak, mert ha a fiaim barátnőit kéne nézegetnem, az kevésbé lenne izgalmas.
Múltkor jön egy rendkivül szépséges kiscsávó, mondja csókolom...ilyenkor nyelek egyet. Nőnap előtt volt. Nőnap után mondja a lány, anyaaaa ne tudd meg, ő a Józsi, aki amúgy modell és chippandale fiú, a nőnapi bulin velem nyalatta le a tejszinhabot , és vigyorog...
HONNAN?????????????? Ordítottam neki félájultan, mire mosolyogva nyugtatgatott , hogy a hasáról, de anyaaaaaa nagyon izgi volt. Most mit mondjon erre egy anyuka???????? (Sejtem lányom;-)
szerinted??hm??:)))))))))))))))))
vén kecske szindróma..hihihi
Hát nekem megfelel a velem egyidős is,aki a férjem!!!
Amúgy udvarolgatnak 30-as pasik,igen:)))
20 évvel fiatalabb azért durva lenne!Nem?
Erre Kati csak annyit mondanék,,hogy az anyák,,képesek igen ..teljes mértékben háttérbe szorítani önmagukat..csak a családért élni..de hol marad az egyén????a személyes szabadság???
egy nő..nem cselédnek megy egy házasságba..hanem egyenrangú félnek!!!
csak az a baj,hogy az egyenrangúság átmegy..alázatba,megalkuvásba..
a rangsorban a helyedet..csakis te határozod meg.és jól tetted,,hogy az elsők közé soroltad magad!!_)))))))))))))))))))))))
kell a kiteljesedés,,különben miért élünk????
Most meg jó reggelt:DDD
Sziasztok!!
Remélem kibajono..aludtál egyet..és nem látod oly tragikusnak az éjjelt...Legyen gyönyörű reggeled..hidd el..az idő mindent megold..minden nappal tapasztaltabb..bölcsebb leszel..mi adogatjuk a tanácsokat..próbálunk rávilágítani dolgokra..több szem többet lát alapon..de a döntés..a te kezedben van...
Ha valóban szereted vele maradsz..mint ahogyan írtad is..de át kell látnod,értékelned a dolgokat...az elején írtad..hogy van egy srác..akivel esetleg lefeküdnél....most nézz magadba öszíntén..csak azért nem kell vele maradnod,mert nem szeretett még így senki..én nem azt mondom,hogy most azonnal nézz más után..de a lehetőségek között ez is megtalálható...
Ez a kapcsolat számodra nem kielégítő,nevezhetjük ezt ifjonti hévnek is..de ez nem az..ez egy természetes igény..Adj kicsit több szabadságot a párodnak...vonulj kissé vissza..helyezkedj várakozó álláspontba és tényleg..ne kezdeményezz annyit..lehet tényleg kényszer ez neki..és azt gondolja,hogy állandóan teljesítenie kell..Ne kényszerítsd semmire se,,ha meg kell erőszakolni valakit az régen rossz!!!Várd ki mit lép..és ne félj az újtól..Te nem egy 20-30éves házasságban vagy..ahol már csak a megszokásból vagyunk együtt címszó alatt élnek sokan...
és Csaba szerintem ..itt az a toleranciát..a megértést..a ragaszkodást..és az elengedést kell megtanulnia,meg még van egy -két tippem...
---a toleranciát..megértést azért, mert nem mindenkinek van jó napja,nincs kedve hozzá..megértjük..
--ragaszkodás..nem kell feltétlenül ragaszkodnunk. egy olyan emberhez.csak azért "mert szeretett még így senki" /majd fog más!!!
--elengedést...mikor rájön arra,,hogy ő bizony mással is megosztaná az ágyát..a szívét..akkor tudja elengedni a jelenlegi párját...
..és a lényeg itt az..hogy benne már felmerült ez a gondolat..a más....!!!!
Valami ilyesmi. Szenvedés árán kényszeríti az élet valaminek a megértésére és változtatásár, mert magától nem változtatott ezen a tulajdonságán. Van tippem, de ezt csak neki, mert úgy korrekt :O))
Ha megoldja, akkor boldog lesz, lehet, hogy ezzel a sráccal, de lehet, hogy mással.
Nem kell praktikáznia, sőt nem is szabad.
Nehezen tudom elmagyarázni. Ez valami olyasmi, hogy nem a sex a lényeg ebben. Az csak rákényszeríti az elgondolkodásra. Érted? :O))))
Mindíg azt használja az élet, amivel tud rád hatást gyakorolni
Ez a karma........-)))))))))))
De a férfinek figyelembe kellene venni a dolgokat,ha szereti ezt a nőt.......ne kelljen egy 20 éves csajnak még praktikáznia hogy szex legyen......ez még nem az ő világa......
Minden bizonnyal így is van,tényleg!
Én erre nem is gondoltam.
Neki kicsit többet kéne barátnőzni menni,vagy valami olyan elfoglaltságot keresni amiben örömét leli,és lógva hagyni a pasit egy kicsit,mert lehet,hogy ő ennyi minden ellátására nem képes.Amúgyis megtanultam azt,hogy kell a három lépés távolság.Hagyni a másikat szabadon.Ez olyan,hogy a vizet marokra akarod fogni,mind kifolyik a kezedből,de ha nyitva a tenyered,úgy megtarthatod.
Na ez az, amiket írtok. Pontosan ez az, hogy vannak a háttérben lelki dolgok. Azokat kell előbb megoldani.
Ha csak dobja a srácot, semmi nem oldódik meg.
Mondom, simán benne van, hogy az lesz a vége, de nem most van itt az ideje.
Nem tudsz megtenni valamit, amig nem vagy rá készen.
És ameddig nem oldod meg, ami miatt kapod, addig hiába menekülsz. Megkapod újra
Értelek Csabi!
Én sem mondtam azt,hogy rögtön ott kellene hagyni,hiszen ha az élet többi részén jól működnek a dolgok,akkor érdemes erőfeszítéseket tenni annak érdekében,hogy rendbejöjjenek a dolgok.Sokszor elég csak időt adni a másiknak,mert a libidó csökkenésének rengeteg oka lehet.
Arra próbáltam rávilágítani,hogyha viszont változatlen a szitu,akkor az idő drága arra,hogy folyamatosan olyanba fecceljünk energiát ami eleve halott ügy,de ezt egy szerelmes ember nem látja......és aztán 5 év múlva fogja a fejét ,és felteszi a kérdést,mi lett volna ha......
Oké, de nem is a megalkuvásról beszélek. Az butaság. Visszaüt.
Csak arra gondolok, hogy most itt nem az azonnali lépést érzem. Ez olyan, mint amikor egy házasságban van gond, akkor nem válni kell, hanem megtenni dolgokat és ha nem megy, akkor.
Kibajono-nél nem a lépés most a jó. Ez csak egy megérzés. Simén elképzelhető, hogy pl. 3 hónap múlva igen, de nem most. Most rá kell jönni, hogy mit jelenthet a számára ez és mit kell magában megértenie.
Jaj, ez hosszú, de ....
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?